Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 320946 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3G 8GB
ma nije komplikovano, nego sam ja pokusao da skratim malo, ali ne ide
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Gresis!!  Smile Samo flesovanje je vrlo lako i gotovo za 3-4 minuta,najcesce bez problema,zasad jedan ubijen telefon od nekoliko desetina!Sama priprema za flesovanje je komplikovana i dok se prevazidju sve greske,a izbacuje stvarno dosta gresaka,moze da prodje dosta vremena dok konacno sve ne bude u redu!
2 Elborashon: Pazi da se ne nacekas,tako sam i ja mislio za 6680,pa cekao par meseci novi softver (ovaj je star tacno 3 meseca) ali nista od toga i da mi sad ne stize AD-15 adapter za koriscenje bilo kojih slusalica i da naravno niste nasli ovaj nacin za dzabaka flesovanje,jos bih cekao noviju verziju!
To je valjda dobra vest da nema novije verzije,znaci da aktuelna nema ili bar nema vecih bugova!Prema tome ne moraju ni da izbacuju noviju verziju!  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
ajde molim vas postavite Nokia_Connectivity_Cable_Drive r_6_80_5_1_eng_uk.msi pokusavam sa nokiinog sajta da skinem i neda nikako nece pa nece Smile

izvinjavam se ako vec ima a ja nisam video u ovih 58 strana Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 23:03:18 od milorad28 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC wildfire
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Nokia_Connectivity... (487.34 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 606
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8gb Apple 3g
djole hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800xm

i da cujemo kolko je uspesno fleshovanih a kolko mrtvih telefona do sad? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Mislim da je ono crack samo za 2004.exe pa zato kad"pregazite"tu verziju novom ne restartujete kompjuter jer posle restart-a opet trazi dongle iliti box sto znaci da nakon restarta novija verzija presnimi krakovane fajlove!
Jel neko pokusao da flashuje 6600 ili mozda ove novije kao 6630 ili 6680 preko verzije 2004,da ne instalira badava verziju 2006 i to svaki put za svako novo flesovanje?!Ili je mozda neko nasao Crack za verziju 2005 ili 2006,da preskocimo verziju 2004!?
Pozdrav Smile
Ja ocu da prokusam ali ne znam sad, sta da skidam i 2004 i 2005 i 2006 ? Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Mislim da je ono crack samo za 2004.exe pa zato kad"pregazite"tu verziju novom ne restartujete kompjuter jer posle restart-a opet trazi dongle iliti box sto znaci da nakon restarta novija verzija presnimi krakovane fajlove!
Jel neko pokusao da flashuje 6600 ili mozda ove novije kao 6630 ili 6680 preko verzije 2004,da ne instalira badava verziju 2006 i to svaki put za svako novo flesovanje?!Ili je mozda neko nasao Crack za verziju 2005 ili 2006,da preskocimo verziju 2004!?
Pozdrav Smile
Ja ocu da prokusam ali ne znam sad, sta da skidam i 2004 i 2005 i 2006 ? Smile

2006 ti ne treba sigurno
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
A ne treba ni 2005 posto za njega nema crack, sto znaci da mi treba 2004 koju niko nije postavio posebno Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ljudi Pomozite mi Please!!!Uradio sam flash i crko na 97 % Sad samo stoji nokia i svetli,nema ceo software!!!Kad uradim ono sa 49-e strane,nemam gde da ukucam onaj kod!!!Sta da radim???Nemam trenutno kesha za servis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.