Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 320440 puta)
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
Ako se instalira srpski iz euro paket za N70, koji jezici ima posle na telefonu? Smile

Ps: Restartovo sam kompjuter pa me mrzi sve ponovo da radim.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Ljudi pa jesam lepo napisao da ne koristite APAC paket i zasto,kako sad ne znate!?Nije prilagodjen za evropsko trziste i nema srpski nego neke leve jezike!
Ja sa EURO paketom imam Srpski,Nemacki i Engleski na 6680 pa je verovatno i kod N70 tako jer to ne zavisi od telefona!
2 Mirza: Vec sam jedno tri puta stavljao link na koji sam uploadovao Srpski paket za flesovanje 6680,znaci samo ono sto vam treba za flesovanje da ne bi skidali svih 109MB sa svim nepotrebnim stvarima kad vam treba 19MB koje sam ja spakovao u .rar fajl koji ekstraktujes i kad krenes na flesovanje u Image file odaberes onaj .COR file a u PPM file odaberes Srpski jezicki fajl sa ekstenzijom .V29!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Ljudi,pa ovaj korak kod mene NIJEDNOM nije bio opcioni,sva 3 puta je bilo tako,prema tome ne treba da stoji malim slovima u zagradi:"ako mozda slucajno..."
- Pokrenite phoenix_service_sw_2004_39_7_7 0.exe, kada dobijete poruku na ekranu "there is no dongle" kliknite na "Retry" i istog trenutka "Install" na krek(ukoliko se pojavi i prozor CONFIRM FILE REPLACE-brzo kliknuti na yes to all). Ukoliko je sve uredu prozor sa crackom ce nestati a instalacija ce se normalno nastaviti (ukoliko opet iskoci poruka THERE iS NO DONGLE - pokrenuti ponovo crack i isto dok ne uspije)!
A ovaj sledeci korak mi se UOPSTE nije pojavljivao nijednom,znaci kad je krekovan DOBRO pa udate-ovan na neku noviju verziju ALI NE RESTARTOVAN,on ne javlja da nema DONGLE odnosno box za flesovanje pa mislim da ovaj korak treba da se izbrise ako se ni kod vas ne pojavljuje,a SIGURNO se ne pojavljuje ako je program dobro krekovan i nova verzija instalirana preko stare BEZ restarta!
- Pokrenite Phoenix ponovo sa desktopa klikom na ikonicu i proverite koja je verzija u pitanju(help\about\ pa tu proverite je li update izvrsen na verziju 2006)! Prilikom pokretanja, program će četiri puta(4) javljati "dskey not found", samo kliknite na ok sva četiri puta i petu put bi program trebao da se otvori i bude spreman za flešovanje vašeg ljubimca!!!
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 14:02:57 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
Hvala ti za odgovor,međutim meni baš treba onaj od 109 MB,jer mi trebaju drugi jezici.Primjetio sam tvoj post za srpski,ali meni trebaju svi jezici... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Ali NE MOZES imati sve jezike,a kazes da hoces da imas paket sa Srpskim,onda ne mozes dobiti sve a sa Srpskim paketom imas i Nemacki i Engleski!
Ako ti je bas toliko vazno i zelis da imas neke ostale jezike (mozda ti zbog ijekavice vise odgovara Hrvatski paket) ti kazi da ti uploadujem onda neki drugi paket a iz onog mog prvog paketa skini fles fajl,da ne uloadujem opet onoliki fajl kad ti treba samo drugi jezicki fajl od 3MB!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
Meni treba francuski i srpski ali kako to da izvedem. Posto u srpski paket nema francuski a u francuski nema srpski.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6680
Može lomnica,ako ti nije teško,treba mi hrvatski i arapski,ovaj srpski sam skinuo.Znači može samo promjena PPM-a dok se C0R može uvijek koristiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lomnica_city je u pravu kada kaze da prozori dskey not found ne iskacu kada se pokrene pheonix 2006 vec kasnije kada se ubaci usb u comp i prikopca telefon. (ja sam to fino napisao maloprije) i nema 4-5 puta nego 2 puta. Ali ja mislim da toliko nije ni vazno.

I hajde lomnica reci nam u cemu je bila kvaka. Zasto nisi mogao da uradis flash a onda si uspio (nije mi bas najjasnije)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
.COR firmware je jedinstven za EURO paket,a jezicki .Vxx fajl je razlicit!Moracu da te razocaram ALI... ako hoces ijekavicu onda mozes dobiti samo Hrvatski a Arapski paket imas u paketu za flesovanje,to je onaj sa oznakom .V30,ako si skinuo onaj paket onda imas i njega!
Svaki jezicki paket ima po 3 jezika,a velika vecina ukljucuje i Engleski,ali NIJEDAN paket nema SVE jezike,znaci ne mozete imati"i jare i pare"!  Smile
Za flesovanje sam tacno opisao na,cini mi se,49 strani SVE sto sam odradio i uspeo sam sa Phoenix-om 2005 i dodeljvanjem drajvera broj dva nakon sto sam pokrenuo Phoenix,prikljucio telefon i dobio onaj prompt za new hardware found!Drajver za kabal sam ubacio najnoviji i to POSLE instalacije Phoenix-a da bi prepisao preko drajvera koji dolazi uz njega!
Jel hoce neko da proba celu proceduru bez instalacije Diega jer se flesovanje odvija preko Phoenix-a a za Diego ionako nema Crack pa verovatno ni flesovanje ne bi bilo moguce te stoga mislim da ga badava instaliramo jer Phoenix radi sav posao!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
El ima neko euro paket za 6230i?

Pa zašto se ja mučim i ispravljam linkove na prvoj strani? Zbog koga?
Pa čitajte malo prvu stranu i tamo ćete lepo videti masnim crvenim slovima objašnjenje: (zastupljeni su gotovo svi modeli nokia telefona)....što mu u prevodu dodje da se ima i za nokiju 6230i i za ostale modele.....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.