Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 320438 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Kad se vec mucis... izmeni onaj deo za ozivljavanje mrtvog telefona koji sam preveo na srpski par strana nazad!  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Evo i to ubacih! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Lomnica ja sam očistio komp od svega,reinstalirao vindovse i sad se mislim da li da probam sve ali bez instalacije Diega jer sam sve druge kombinacije isprobao?Isprao mi je mozak totalno.Jesi ti odradio flash sa instaliranim Diegom ili bez njega samo sa phoenixom??
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
El ima neko euro paket za 6230i?

Pa zašto se ja mučim i ispravljam linkove na prvoj strani? Zbog koga?
Pa čitajte malo prvu stranu i tamo ćete lepo videti masnim crvenim slovima objašnjenje: (zastupljeni su gotovo svi modeli nokia telefona)....što mu u prevodu dodje da se ima i za nokiju 6230i i za ostale modele.....

Ima ali neznam sta treba da radim sa tim fajlovima, lakse sa europaket.
U Rar fajlu ima neki fajlovi .ucp_g .460 .46g sta se snjima radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Ah,zadnji korak si skroz pokvario onom izmenom!  Smile Bilo je bas"informativno"!  Smile
2 nikola34: Ja sam instalirao po onoj proceduri koju sam opisao na strani 49,ako se ne varam,ali mislim da je na toj strani,proveri!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
2 Scratchius: Jeste MOZDA lakse,ali EURO ima 109MB,bar onaj za 6680,mozda za telefone bez Symbian-a ima koji MB manje ali je opet to mnogo!Nikakvi fajlovi ti nisu bitni osim onih programa i .COR i .Vxx fajlova za flesovanje!
I dalje mislim da je Diego nepotreban,uopste ne radi nista,ni ne pokrece se a i ne instalira nista od softvera sto bi trebalo Phoenix-u!Probaj prvo bez njega nikola34,ako te ne mrzi!?
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 15:47:27 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Neznam nisam pametan.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Ako te ne mrzi probaj,pa ako ne uspe,a 99,99% verujem da hoce i bez njega,onda lepo deinstaliras Phoenix i obrises ceo Nokia folder iz Program Files pa instaliras ponovo sa Diegom!
Nego jel flesovanje moze SAMO sa DKU kablom sa ekstenzijom 2 ili i sa 5 i koji jos ekstenzija ima?Znam da ima par vrsta,da napise Cigla_tel i to u naslovu,da budemo 100% tacni!
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2006, 15:51:44 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
evo sad ću probat bez Diega pa ću javit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
Ali u onom linku gde ima "firmware" za 6230i nema takvi fajlova nego fajlovi su:

rm72_73_11003.46.ucp_g
rm72_73_11003.46g
rm72_73_11003.460

Sta se snjima radi? Smile
Nisam nasao na internet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.