Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 340708 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG Nexus 5
Zanima me da li se koristi isti diego i phoenix programi za N70 i N80 kada ubacivamo noviju verziju softwera?
na šta tačno misliš kad kažeš dal se koristi "isti".masa telefona N70 i N80 je flešovana uz pomoć uputstva sa prve strane - sa pomenutom verzijom diega 3.06 i phoenixa sa krekom pa nadogradnjom na verziju 2006_12_5_136. Smile

Mislim na to da ja imam N70 i da sam sebi ubacio novu verziju softwera,a prijatelj mi je kupio N80 i skinuo sam najnoviju verziju softwera za N80 i zanima me da li cu koristiti isti diego i phoenix koji sam koristio za svoj nokiu N70 ,za flesovanje N80?
da , to ćeš odraditi sa istom procedurom. novi firmware za N80 popravlja brdo bagova , flešuj taj telefon --- prijaće mu sigurno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Ne mogu da skinem verziju phoeniksa (2004) sa krekom, help
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Da li je moguce ovim flesovati i N6020?
Kojim programom je moguce izvuci imenik iz telefona koji je mrtav. Radi se o gorepomenutom 6020 koji ce verovatno da proradi posle flesovanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
A lepo ja kazem da se baci onaj spisak svih BB5 Nokia koje postoje i koje se jedine mogu flesovati ovako od pre nekoliko strana,opet se pokrecu neka pitanja odgovorena vise puta do sada...  Smile
Ne mogu se izvlaciti podaci iz mrtvog telefona,ako je mrtav znaci da je softver puk'o,ako je puk'o onda je i imenik takodje otisao u zaborav jer se nalazi u memoriji telefona koja je korumpirana!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

.........somewhere.....AcID

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6020
Ima li gdje drugo da se skinu ti programi, a ne na rapidshare.de?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ima li gdje drugo da se skinu ti programi, a ne na rapidshare.de?

Ne može da se flešuje tvoj telefon ovom metodom! Pročitaj unazad koji se modeli telefona mogu flešovati na ovaj način. Lepo stoji slika ko vrata sa ispisanim imenima i prezimenima telefona.
Pokrenuo si novu temu u kojoj ovo isto zahtevaš?!? Zašto pitanja na dva mesta??? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

.........somewhere.....AcID

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6020
pa da me cuju ljudi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E66
odnesi lepo taj 6020 u neki bolji servis, ako si u Beogradu ima svega par ljudi koji uopste mogu da izvuku imenik iz mrtvog telefona Smile
to pitanje ti nije za ovu temu
pozzz
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Hvala svima na odgovoru,
to ionako nije moj telefon.
Ali da bih flesovao moj (6630) treba mi verzija feniksa 2004. onaj link za download (rapidshare) ne radi, da li imate jos neki.
Izvinjavam se ako to negde pise, pregledao sam neke stranice, ali nisam uspeo svih 189...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Mozda i nema potrebe za Phoenix 2004,nasao sam na jednom stranom forumu crack za 2006,navodno radi super i NE treba da se ponovo instalira nikad vise,sto je sjajno ako radite i rodjacima,drugarima... telefone pa vam treba stalno!Zasad se ljudi bas zahvaljuju tom coveku i kazu da radi super i nikad vise ne trazi dongle sto valjda znaci da je OK crack,vidim dobre rakcije pa cu vam postaviti link za crack (mali je,ne brinite) i uputstvo ovog lika za instalaciju!
Samo jedan hint,nakon odabira USB konekcije,ono Open product pa SW update se izgleda vise ne radi,koliko sam ukapirao ovaj Phoenix 2006..._148 to ne prikazuje odmah,nego se ide na Scan product pa kad ga nadje onda idete na Flashing menu i odabirate SW Update,malo zbrkano ali mislim da je lako za ukapirati,nije neka velika izmena!Ustvari evo vam link pa probajte sami,valjda ce i vama uspeti krekovanje,isto je kao za 2004-> http://rapidshare.de/files/31526283/crack_dongle_phoenix_2006.exe
Uputstvo:
1 - Install Nokia Diego 3.07 Sp2.msi
2 - Open the Phoenix 2004 Dongle crack but don’t run it now
3 - Start installing Phoenix 2006.20.9.148. During the installation it will prompt you for the Nokia Dongle.
4 - Press on “Retry” and run the crack immediately. Then press “Yes to all”. If you have done this correctly it will continue installing Phoenix 2006
5 - It will stop installing Phoenix 2006 with a message “DESkey not found” click on “yes” twice. Then it will continue registering DLL files.
6 - If it will prompt you to restart windows, you can restart windows. (Sometimes it will not prompt you to restart windows)
7 - Then Run Phoenix 2006 crack.
Malo je i meni cudno sto se dvaput crackuje,nije mi jasno zasto se preskace Phoenix 2004 a koristi se njegov crack ali posle silnih stranica hvalospeva liku koji je ovo odradio,mislim da je poprilicno sigurno i da je odsad jedna instalacija dovoljna zauvek!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.