Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 340858 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Da li telefon koji je sa strane mreze i mora da se dekodira , posle izbacivanja softwera  te mreze i ubacivanja originalnog nokinog softvera nemora vise da se dekodira ili i dalje trazi kod ??? Neki su mi rekli da flashom mogu da uklonim kod ali da kod novih modela telefona postoji mogucnost da sprzim telefon , a neki su rekli da to nista ne vredi da je to obican update softwera  i da moram da dam 100 eura coveku koji vrsi dekodiranje, mozete li mi pomoci ko je upravu , jednom sam vec flashovao telefon ali sad mi nesto nije poslo za rukom , pa ako flashom necu da postignem nista sto se tice dekodiranja da se dzabe ne mucim .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Nemoj džabe da se mučiš. Flešovanjem nećeš dekodirati telefon.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Hvala na odgovoru , a da li mozda znac da li postoji jos neka opcija da dekodiram telefon a da nebacim 100 eura za dekodiranje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Ako si ga vec jednom flesovao onda nemoj opet to da radis,prosto time neces postici nista jer se BB5 telefon tako ne dekodira,pa ces morati da izdvojis oko 60 eura za dekodiranje (ako je u pitanju v2.2 BB5 kao sto su 6630,6680,6681,N70,N90...) ili oko 120 eura ako je u pitanju noviji v3.0 BB5 telefon (6280,N73,N80,N91...) pa se ne muci dzabe i ne reskiraj da ga ubijes badava!
Edit: Ala brzo kucate je... Postoji nada da ce ti operator,od koga je telefon uzet,skinuti isti sa mreze za nadoknadu (koja je mozda malo manja od dekodiranja kod nas a mozda i nije) ali kako mu platiti i,jos vaznije,sta ako si kupio ovde telefon a on je tamo skinut iz kamiona a ti trazis da ti ga oni dekodiraju!?  Smile
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2006, 20:45:15 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Hvala na odgovorima ! znaci jedini nacin je da dam 120 eura Smile Smile Smile da je barm 50 pa i ajd ali 120 je puno Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Hvala na odgovorima ! znaci jedini nacin je da dam 120 eura Smile Smile Smile da je barm 50 pa i ajd ali 120 je puno Smile.
Nenormalno mnogo je dati 120€ za obično dekodiranje.
No, kada izgleda samo jedan čova u Evropi zna da provali ove telefone, onda treba imati razumevanja za znanje i inteligenciju koja je uvek i "koštala".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Zanima me da li se koristi isti diego i phoenix programi za N70 i N80 kada ubacivamo noviju verziju softwera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
LG Nexus 5
Zanima me da li se koristi isti diego i phoenix programi za N70 i N80 kada ubacivamo noviju verziju softwera?
na šta tačno misliš kad kažeš dal se koristi "isti".masa telefona N70 i N80 je flešovana uz pomoć uputstva sa prve strane - sa pomenutom verzijom diega 3.06 i phoenixa sa krekom pa nadogradnjom na verziju 2006_12_5_136.   Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2006, 00:41:59 od seizmos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
na šta tačno misliš kad kažeš dal se koristi "isti".masa telefona N70 i N80 je flešovana uz pomoć uputstva sa prve strane - sa pomenutom verzijom diega 3.06 i phoenixa sa krekom pa nadogradnjom na verziju 2006_12_5_136. Smile

Mislim na to da ja imam N70 i da sam sebi ubacio novu verziju softwera,a prijatelj mi je kupio N80 i skinuo sam najnoviju verziju softwera za N80 i zanima me da li cu koristiti isti diego i phoenix koji sam koristio za svoj nokiu N70 ,za flesovanje N80?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N95 8GB
da, sve je isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.