Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56777 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
aman. zabole mene paja za nju veruj mi. meni je problem sto taj retardinjo i dalje ima dozvolu i sto nam je sudstvo i tuzilastvo smece.
i ne volem nepravdu.
ali volim kosmicku...

Nisam se obraćao direktno tebi, ne pratim temu pa ne znam ko ima kakav stav i šta kaže. Pričao sam generalno, najviše onim licemerima koji bi da linčuju Petru a meni su kenjali kad sam rekao da Mitrović treba da robija jer naroljan jurca gradom i ubije dete.

mnogo je fina i nevina  Smile Smile
Ja klinca branim samo u jednom neka se isto utvrdi koje je svetlo bilo u pitanju...dal je devojka prolazila na crveno ili zeleno....kao i u ovom slucaju neka tacno utvrde dal je bilo tog cuvenog autobusa ili ne. Lako, prosto, jednostavno.
A i nije bio pijan...
Ja cu na soferci da prilepim slicicu autobusa, pa da se vadim uvek na fazon...autobus mi zaklanjao pogled.  Smile

Nemoj da lupaš,nisam rekao da je fina i nevina  Smile Samo upoređujem slučajeve i vaša licemerna lupetanja kako je ona govno koje treba ubiti,a Mitrović je žrtva nesrećnih okolnosti.
I,da,bio je pijan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
A gde je receno da je treba ubiti i da je govno...sud je taj koji je oslobodio, isti taj koji tog istog Mitrovica i dalje ne osudjuje niti se javlja sta ce biti.
Jednostavno u zemlji Srbiji mozes raditi sve sta ti se hoce ako si medijska licnost, ili eventualno si tatin i mamin sin.
Jedni ubijaju, gaze, ruse...sud je tu samo da utvrdi da nema osnova i prime platu za taj dan.
Vestacenje prilikom udesa sto sa smrtnim ishodom sto bez njega traje maksimala mesec dana...mom burazeru je stigao nalaz vestacenja posle 10 dana.
Nije to neka nauka...
Ako je Petra od pesackog, stigla do van pesackog pa do autobusa, kapa....sta tek sve mozemo ocekivati na sudjenju Mitrovicu...NLO, pukla leva gerfufna rotacione geblange isl. sranja  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
ja cu napisem sf roman pod naslovom
'' dedica divokoza kroz prozor autobusa iskace na petrinu haubu''
kapiram da ce biti veci hit od den braunovog smeca... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
Jednostavno u zemlji Srbiji mozes raditi sve sta ti se hoce ako si medijska licnost, ili eventualno si tatin i mamin sin.
Jedni ubijaju, gaze, ruse...sud je tu samo da utvrdi da nema osnova i prime platu za taj dan.

Čudno,i ja sam isto to nekoliko puta pričao pa si mi lupao kontru. A kad sam par puta kritikovao Apelacioni sud,koji postoji svega 3 godine a već je oslobodio pun kurac kriminalaca,uključujući i šiptarske koljače koji su dejstvovali po tvom rodnom kraju... onda si mi lupao trollovske fore. Istina,nisi trollovao kad je bila vest za te Šiptare,ali jesi prethodnih par puta. Nakon čega sam ja odlučio da promenim stranu i počnem da podržavam taj A sud i uopšte naše pravosuđe,jer mislim ako celom narodu odgovara da ga tek tako ubija svaka šuša i/ili koljač... ko sam ja da tu sad remetim nešto. Smiley

Tako da ne znam šta se sad neki od vas bune. Jel ste zadovoljni pravosuđem? Očigledno jeste,čim se dižete na noge svaki put kad ga neko dirne. Epa onda poštujte njegovu odluku i budite srećni što je Petra slobodna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590
Vidis gresis decace, ovaj silno gresis...uvek kada ispred sebe imas Autobus vozac je duzan da smanji brzinu i pojaca pazanju, upravo zbog stvari koje si tako taksativno naveo.
Isto kao sto si i u obavezi da das prednost autobusu prilikom prikljucenja itd.
Jednostavno imaju prednost i povlasceni status u odnusu na tebe.
Sve ostalo je ok...kada indijanci prelaze na crveno preko pesackog gazi...ja sam skoro namerno hteo jednog lika da ubijem posto je frajer na crveno prelazio ulicu kao da je on licno oslobodio.
Ali verujem da bi odrobijao...nema autobusa u blizini  Smile
Gde sam ja pogresio?
I ja sam ukapirao da je autobus bio u suprotnoj traci i stvarno ne znam kakvu prednost treba da das vozilu iz suprotne trake.
Inace ja za razliku od pojedinih ne znam sta se desilo i jedino sto znam su pojedini dokazi koji su predstavljeni sudu i dalje preneseni u javnost. Predstavljeni dokazi nisu dovoljni da se optuzena osudi i to je cinjenica.

@Hunab
Ja ne znam da li si ti svestan da je za zaustavljanje vozila pri brzini od 50 km/h potrebno do 35 metara...
Kazes da si vozac, pa onda kao vozac valjda imas neku predstavu koliko je 35m i da to uopste nije nekakvo iskakanje divokoze ili sta ti ja znam sta.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
ja cu napisem sf roman pod naslovom
'' dedica divokoza kroz prozor autobusa iskace na petrinu haubu''
kapiram da ce biti veci hit od den braunovog smeca... Smile

Smile

A tema - koju godinu unazad, tada jos uvek mladic udario coveka kolima - da sad ne zalazim u detalje sta kako gde

reci sudije su bile: "meni je jako zao, pogotovo zbog tvojih godina, ja ZNAM da ti nista nisi u ovom slucaju kriv i da nista nisi ucinio nepravilno, ne smem drugacije, ja MORAM da te osudim na neku zatvorsku kaznu jer je izgubljen zivot."

Nesto malo je odlezao a posle je gulio uslovnu kaznu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Pa nju nije osudio apelacioni sud, on se time ne bavi  Smile
Kada dodje do njega ima da je osudi na 5 godina zatvora, ili da joj pokojnik plati odsetu zbog pretrpljenog straha  Smile Smile
Ih nisi valjda zbog mene promenio stranu  Smile
Vidis da su popu potvrdili kaznu...sta oces  Smile Smile Smile Smile

Roki, apsolutno je nebitno gde se autobus nalazi...na stajalistu, suprotnoj kolovoznoj traci...ovo ili ono tvoj oprez mora biti povecan a brzina prilagodjena ili smanjena.
Osim ako nisu fizicki odvojene trake onda udaris po gasu...prednost ne uzimaj bukvalno.
Sto se tice dokaza jedan je jedini a to je sudsko vestacenje...
Evo malo pre citam da je ovaj autobus sto je napravio karambol pre neki dan potpuno tehnicki ispravno, vozac nije bio pijan...e sada to sto mu je zaglavila papucica gasa jbg...vozac ce izgleda najebati kada nosi 48 cipelu i mnogo pritisce pedalu gasa  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2014, 15:07:45 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ja ne znam da li si ti svestan da je za zaustavljanje vozila pri brzini od 50 km/h potrebno do 35 metara...
Kazes da si vozac, pa onda kao vozac valjda imas neku predstavu koliko je 35m i da to uopste nije nekakvo iskakanje divokoze ili sta ti ja znam sta.

au brate sta li vama cvrkuce u glavi. PETRA CVIJIC JE OSLOBODJENA ZVANICNO ZATO STO JE DEDA KAO DIVOKOZA (dobro ovo sam ja dodao) ISKOCIO IZA AUTOBUSA NA HAUBU NJENOG AUTA. ZATO ONA NIJE KRIVA I IDE KUCI. DEDA DIVOKOZA JE OTISAO SVETOM PETRU. Sta ti jbt vise nije jasno. Nije bitna brzina kojom je ona isla. Kao sto je Vujanic rekao, bitno je da li je bilo autobusa ili ne.

a ovo sto alister kaze, znam za lika koji je dao silne pare advokatima da ga ne osude zato sto je udario kolima i ubio pijanog pesaka na autoputu.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2014, 15:09:51 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Takodje mi se bas juce desilo kod Dusanovacke poste da ljudi posle izlaska iz autobusa prelaze ulicu odmah iza autobusa i ako im je pesacki nekih 5 metara nize,
To ti je sasvim normalna pojava tamo!  Smile
Vojvode Stepe, Kumodraska (posebno drugi deo), ta raskrsnica sa Ustanickom koju spominjes... to je neverovatno kako ljudi prelaze ulice.

A kad je velika utakmica pa se zatvori Autokomanda i sad na tu raskrsnicu dodje cika policajac da umesto semafora regulise raskrsnicu, jer se ceo autoput svede na to, a semafor mnogo kratko drzi zeleno... i da ti vidis te pesake koji ne fermaju policajca ni dve pare... prelaze oni i jos se deru na policajca... vidis da je nama zeleno.  Smile Smile Smile

a ovo sto alister kaze, znam za lika koji je dao silne pare advokatima da ga ne osude zato sto je udario kolima i ubio pijanog pesaka na autoputu.
Vidis... on je umesto tih para sto je dao advokatima, trebao da posalje tuzbu u Strazbur i da posle tazi ogromnu ostetu od drzave.
Tako da su to price za malu decu.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2014, 15:12:39 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa nju nije osudio apelacioni sud, on se time ne bavi  Smile
Kada dodje do njega ima da je osudi na 5 godina zatvora, ili da joj pokojnik plati odsetu zbog pretrpljenog straha  Smile Smile
Ih nisi valjda zbog mene promenio stranu  Smile
Vidis da su popu potvrdili kaznu...sta oces  Smile Smile Smile Smile

Opet ne čitaš lepo.  Smile Rekoh ''Apelacioni sud i uopšte naše pravosuđe''. U ovom slučaju A sud nije imao šta da radi jer nije bilo osude,ali da jeste,radio bi itekako.
I da,između ostalog i zbog tebe sam promenio stranu.  Smile Pa mislim ako Srbinu sa Kosova ne smeta što šačica jada oslobađa tri koljača, koji su poklali desetine Kosovskih Srba, presude od 140 godina... nakon što su odležali 6 meseci u pritvoru... što bi onda meni smetalo? Pa zar nije tako? Smiley Molim lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.