Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56680 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Bec
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Necu nikoga da Uvredim na nacin Sexizma ali jbg cinjenica je Zene neznaju da Voze Auto. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

petra.jpg
(81.83 KB, 800x551)
133378.jpg
(56.36 KB, 632x421)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
pazite...svi se vi hvatate za kola,pesacki,itd...postoji krivicni zakon i tamo ima jedna stavka UBISTVO IZ NEHATA.to ti je ono..."slucajno'' = ''nenamerno'' .tako da...po pravilu bi trebalo da dobije neku godinu,ali...cisto sumnjam da ce odlezati.ili ce neko da joj sredi,ili kaosto rece neko gore,narukvica,itd itd...a mozda,i kad uzmu sve u obzir,mozda je oslobode.bedak u svakom slucaju,a i njoj ce vecita kazna biti secanje na to da je udarila necijeg tatu-dedu,mozda i pradedu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 12.0a1
mob
Nokia C5-00
На шта ви трошите постове... Две стране о томе ко има предност на пешачком прелазу... Во имја оца, к'о да смо у јаслицама па о саобраћају баш ништа не знамо...

Знам да се возачу некако не свиђа идеја да успори у насељеном месту, где год постоји пешачки, јер постоји могућност да на њега закорачи пешак... Његов проблем, у том истом насељеном месту постоји и глобално ограничење, које када би се поштовало, возач би могао да закочи у 20 метара без АБееС-а, а онај који на 20 метара не види док вози, ту работу не би ни требало да обавља...

Наравно да нико не жели да вози 50 на сат, па ни ја,  што би рек'о онај француз у таксију "То ограничење је за бициклисте и скејтбордове", и важнији фактор је непажња, али човек ипак лашке одреагује кад има више времена, али, ето јбг, све то некад мора и овако да се заврши...

Неке околности нису још познате, али нема ту нешто много филозофије, бар у теорији...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Frizider
Član 23.

Vozač je dužan da obrati pažnju na pešake koji se nalaze na kolovozu ili
stupaju na kolovoz ili iskazuju nameru da će stupiti na kolovoz.

Kada prilazi pešačkom prelazu, vozač mora da prilagodi brzinu vozila tako da
u svakoj situaciji koju vidi ili ima razloga da predvidi, može bezbedno da zaustavi
vozilo ispred pešačkog prelaza.

Član 93.

Pešak ne sme da se kreće i zadržava na kolovozu, izuzev u slučajevima
predviđenim ovim zakonom, kao ni da iznenada stupi na kolovoz.

Član 97.

Na pešačkom prelazu, na kome saobraćaj nije regulisan svetlosnim
saobraćajnim znacima ni znacima koje daje policijski službenik, pešak je dužan da se
pre stupanja na pešački prelaz, prethodno uveri da može da pređe na bezbedan
način, tako da stupanjem na kolovoz ne ugrožava bezbednost saobraćaja.

To je oko saobracaja i prekrsaja, znaci odgovornost ide na oba lica i sve ucesnike u saobracaju kuracpalac ali

Citat
pazite...svi se vi hvatate za kola,pesacki,itd...postoji krivicni zakon i tamo ima jedna stavka UBISTVO IZ NEHATA.

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, vozaču koji automobilom usmrti pešaka sa umišljajem na saobraćajnici "gde se može očekivati nailazak pešaka" preti kazna zatvora do 12 godina.

Vozaču odgovornom za udes iz nehata predviđena je kazna do osam godina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Izvod iz novog zakona koji je stupio na snagu 11. decembra

Pešak neprikosnoven na pešačkom prelazu

Novost je da su pešaci neprikosnoveni na pešačkom prelazu. Za vozače koji se ne zaustave kad vide pešaka da je zakoračio na prelaz koji nije regulisan semaforom, predviđena je stroga kazna od 5.000 do 25.000 dinara i 6 negativnih poena. A ako je u pitanju dete, staro ili hendikepirano lice sledi oduzimanje dozvole od 3 do 6 meseci.

kompletan zakon
http://www.mi.gov.rs/dokumenta/bezbednost/zakon%20o%20bezbednosti%20saobracaja.pdf

E jebiga onda... nači lik okrenut leđima pešačkom prelazu... čovek koji vozi kola vidi lika da je okrenut leđima i da samim tim neće opreći ulicu... i onda se taj lik ono predomisli, okrene se i krene da prelazi ulicu... a kola na 2 metra od njega... kako da ukočiš? Dajem samo primer... ne mora da znači da se to tako odvilo u ovom slučaju.

A pazi sad... pomenuo si to tvoje polaganje... oboren si jer si pustio dedu da pređe a bilo crveno za pešake... a da ga nisi pustio i da si ga pregazio... ono, ti bi prošao test ko jendva Smile kakvi bre crni zakoni i koje pičke materine...

Inače, novinarki će najveća kazna biti to što će dedu nositi na duši kroz ceo život... a zatvori, kazne i ostala sranja... mislim da o tome ni ne razmišlja.

E, a vidiš... ovaj član mi nekako ide uz ovu priliku

Citat
Na pešačkom prelazu, na kome saobraćaj nije regulisan svetlosnim
saobraćajnim znacima ni znacima koje daje policijski službenik, pešak je dužan da se
pre stupanja na pešački prelaz, prethodno uveri da može da pređe na bezbedan
način, tako da stupanjem na kolovoz ne ugrožava bezbednost saobraćaja.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2012, 19:36:09 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Frizider
A oni gde vozac mora da pazi na situaciju ti ne ide uz priliku? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ma ček bre... pročitah da je taj deo neosvetljen... šta ga znam, taj član mi nekako najviše priliči Smile

A jebemu mater... više je slučajeva de matorci istrčavaju na pešački ko misle da su sami Smile

Drugar ide biciklom niz bulevar... onako parkirana kola svuda... i odjednom istrča baba i pokosi je... i šta koji kurac on ima da bude kriv Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2012, 19:53:11 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Smile Smile

ja nju volim,kad ona cita vesti ja samo trepcem.
ti i ja u neku kintu,da nije kriva.a ako i jeste kriva,dobice narukvicu i imace pravo da radi u periodu od 07.00h ujutro do 15.00h popodne.i ne bi bilo lose da malo vise procitas o tome,kada neko ide u corku.

Aj se kladimo da ce tici u corku! Ako ne ode to ce biti jos jedan razlog vise koliko su sudovi izpolitizovani!

PS: Prijatelj mi je otisao u padinjak na isti nacin!

Minimum ce dobiti 6 meseci i to kad dobije da skace od srece! Koliko god dobila malo je, ona ce to odrobijati i vratiti se normalnom zivotu a taj sto je otisao pod zemlju on se vise ne vraca!  Smile

Za ubistvo u zabelu

Ona nebi bila samo u slucaju da je da je udarila pesaka na autoputu! jer je zakonom zabranjeno kretanje pesaka na autoputu kao i biciklistima
vazi kladimo se,ako se pridrzavala saobracajnih propisa i ako je pesak svojom nepaznjom,kao ucesnik u saobracaju doziveo nesrecu,ona ne da nije kriva,nego je ostecena.retko se desava,ali je sasvim moguce,ako je pesak bio alkoholisan,ako je izazvao nesrecu bacanjem pod auto ...pesak je ucesnik u saobracaju,kao i vozac i nije ne pogresiv.posto covek nije umro na licu mesta,vec u bolnici,a ona nije bila pod dejstvom opijata i pridrzavala se saob.propisa ona posto da izjavu ide lagano kuci.ukoliko bude osudjena,dobice od 6-12 meseci,tako sto ce u dogovoru sa tuzilastvom,sto se sad praktikuje,dobiti narukvicu i nakon mesec dana,moci ce da ide najnormalnije na posao u periodu od 07.00h do 15.00h,subotu i nedelju ne moze da radi,kao i da koristi tretmane,koje imaju osudjenici na izdrzavanju kazne u zavodimau koliko cemo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 6220
Citat
E jebiga onda... nači lik okrenut leđima pešačkom prelazu... čovek koji vozi kola vidi lika da je okrenut leđima i da samim tim neće opreći ulicu... i onda se taj lik ono predomisli, okrene se i krene da prelazi ulicu... a kola na 2 metra od njega... kako da ukočiš?
Citaj pazljivije :
Citat
Član 93.

predviđenim ovim zakonom, kao ni da iznenada stupi na kolovoz
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
E jebiga onda... nači lik okrenut leđima pešačkom prelazu... čovek koji vozi kola vidi lika da je okrenut leđima i da samim tim neće opreći ulicu... i onda se taj lik ono predomisli, okrene se i krene da prelazi ulicu... a kola na 2 metra od njega... kako da ukočiš?
Citaj pazljivije :
Citat
Član 93.

predviđenim ovim zakonom, kao ni da iznenada stupi na kolovoz

Pa znam... al ovde se pominje kako je i kod toga vozač kriv...

Citat
ja nju volim,kad ona cita vesti ja samo trepcem.

Jel bi voleo da je tebe pokosila? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.