Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56857 puta)
Ucesnik diskusija

Titov omladinac u penziji

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 
Pratio sam, vi bi nju po svaku cenu na vesala, bilo ona kriva ili ne
Njoj, sada posle presude, ne bih ništa - bila kriva ili ne.
Postavljam prosto pitanje: da sam ja ili (bilo drugi bez jakih veza) bio na mestu vozača tog automobila, da li bih bio oslobođen?
Bih - sutra!
Zasto mislis da ne bi!?
To sve zavisi!
Zato što su svi koje znam uvek osuđeni za mnogo bezazlenije događaje, iako bar za jedno 30% od njih smem da tvrdim da su nedužni.
IP sačuvana
social share
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud - taj nije normalan!"
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590
A koliko ti mozes da poznajes ljudi koji su usmrtili nekog kolima? U kakvim se ti to krugovima kreces?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pratio sam, vi bi nju po svaku cenu na vesala, bilo ona kriva ili ne
Njoj, sada posle presude, ne bih ništa - bila kriva ili ne.
Postavljam prosto pitanje: da sam ja ili (bilo drugi bez jakih veza) bio na mestu vozača tog automobila, da li bih bio oslobođen?
Bih - sutra!
Zasto mislis da ne bi!?
To sve zavisi!
Zato što su svi koje znam uvek osuđeni za mnogo bezazlenije događaje, iako bar za jedno 30% od njih smem da tvrdim da su nedužni.

I sad zato sto su neki neduzni osudjeni ili zato sto bi neki hipoteticki bili osudjeni i zaglavili zatvor, ajde sad sve druge stvarno da strpamo u zatvor a da li su stvarno krivi nije ni bitno. Kakva ste vi krvozedna rulja bez trunke zdrave logike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
To sto neko nije video autobus ne znaci da autobusa nije bilo

Čitam čitam čitam postove i upravo ovo htedoh reći. Ima ona stara "odsustvo dokaza nije dokaz odsustva". Mada bi to moglo malo da se preformuliše.
Ko kaže da očevidac/ci nisu slagali? Ili možda nisu tačan iskaz dali, onako nesvesno? I ja sam prisustvovao kod par udesa ovde kod mene u gradu i ubijte me ako se sećam kako se sve to dogodilo i ko je tuda prolazio.

To sto jos nismo videli Marsovce ne znaci da ih nema,ali do tada drzimo se cinjenica...

Činjenice. Zna li ih bilo ko od nas? Ja ću ti reći. Niko.

Što se tiče same priče o nesavesnim pešacima/vozačima, uvek puštam prvo vozača da prođe, čak i na pešačkom prelazu (sem ako ja već nisam krenuo a auto tek nadolazi). Ukoliko su kola već u pokretu, uvek ga pustim da prođe. Čak onako namerno okrenem glavu u drugu stranu, da dam znak vozaču da ne želim da pređem ulicu. Zašto to radim? Iz razloga što je meni neuporedivo lakše da se zaustavim nego vozaču, pa da opet kreće. Znam da je obavezan da se on zaustavi, ali eto, meni je lakše da ja stanem i sačekam njega da prođe. Plus znam da je šansa za neku nesreću 0%. Tu postavljam sebi pitanje - gde žurim? Nigde. Ne znam kakvih budala ima i zašto bih se pravio oslobodioc.

Isto tako je sve više onih koji prelaze ulicu na crveno, ali na onaj fazon kad vide da je vozaču crveno (i kad je pešaku crveno u isto vreme) on prelazi i boli ga đoka. Misli da je svim vozačima crveno. A nije svestan da kod raskrsnica ima i strelica udesno pa vozač može i na "crveno za vozače" da skrene tamo.

Nikog ne branim ja ovde, samo kažem da niko od nas ne zna šta se desilo i da je nezahvalno pričati napamet. Jedno je sigurno, a to je da je ova Petra linčovana bez razloga mesecima, odnosno bez ikakvih dokaza. A te dokaze ne zna niko od nas.

Одоговорићу ти конкретно оно што си ме питао. Ниједан мој деда није дочекао старост. Обојица су погинула. Један исто у саобраћајној несрећи. Као путник. Други као млад човјек од струје. За смрт обојице могу да тражим кривце међу људима који су се ту затекли. Да њих окривим за све што се мојима десило. Међутим таква сам особа да за несреће које су се десиле никада по сваку цијену не желим да тражим кривца. Одвратно ми је када се спуштамо на племенску свијест. Када мора де се да крв. Да се свети за "сво зло". Некада су из потпуно истих разлога прогањане вјештице. Када није могло ништа да роди хватали су јадне жене. Набијали на колац. Спаљивали. Данас смо много еволуирали. Напредовали да тако кажем. Али и даље је остала та исконска мржања. Жеља, страст да мора неко да плати, да се убије. То је поријекло линча. "Народне правде" која није ништа до чисте неправде. Тај деда је могао да се укине са степеница, да падне са бицикла у јарак, оклизне на леду и разбије главу... И тада би се тражио кривац. Тражили би тражили, окривљивали Бога, државу ,дјецу, старатеље... А онда би се напокон прихватила природна  неминовност против ко се не може. Ова жена просто није имала среће када је налетјела на тог несрећника. У Србији милион других људи вози далеко бахатије и по живот опасније... Али нису имали ту судбу "да им се деси" оваква несрећа. Зато треба поштовати одлуке суда. Ако ово није у реду зашто онда просто не икунити суд и кренути са крвним осветама? Баш да видимо гдје би нас то довело.       

Bravo za post.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2014, 23:52:30 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
Ukoliko su kola već u pokretu, uvek ga pustim da prođe. Čak onako namerno okrenem glavu u drugu stranu, da dam znak vozaču da ne želim da pređem ulicu. Zašto to radim? Iz razloga što je meni neuporedivo lakše da se zaustavim nego vozaču, pa da opet kreće. Znam da je obavezan da se on zaustavi, ali eto, meni je lakše da ja stanem i sačekam njega da prođe. Plus znam da je šansa za neku nesreću 0%.
Ovo radim i ja na potpuno isti nacin,kad sam u svojstvu pesaka

Citat
Ko kaže da očevidac/ci nisu slagali? Ili možda nisu tačan iskaz dali, onako nesvesno? I ja sam prisustvovao kod par udesa ovde kod mene u gradu i ubijte me ako se sećam kako se sve to dogodilo i ko je tuda prolazio
Radi se o maloj ulici.Da se nesreca desila negde na bulevaru gde ima mnogo automobila ok,ali ulica je mala,lako je bilo primetiti autobus...

Da ne bi ispalo kako ja lesinarim nesto,posto ljudi stalno pricaju o nekakvom lincu,da li vi shvatate da je zena oslobodjena,ej oslobodjena!Da je dobila 2 meseca zatvora,ok, pola godine zatvora ok,godinu dana uslovno,ok,bilo sta,da se zna jbg ipak si ubio coveka,pa bar nesto...nista!A da ne pricam o tome sto je kad napises nesto protiv nje linc,a kad ovi napisu "ma ko ga jebe ti penzioneri su ionako nenormalni,iskacu ko nindze,sta ima veze,jedan manje" to je ok,to je prihvatljivo,pa majku mu **bem zar ne vidite da se kao drustvo pretvaramo u hordu,da polako otupljujemo i da vise ni pravo na zivot ne cenimo,vec da samo vazi pravilo ma samo kad se nije meni desilo,mentalitetski je to vracanje u srednji vek kad je rulja dolazila na trg da gleda ubijanje i mucenje kako bi kompenzovala svoju bedu,jad i cemer,jer...eto ima gore,bar nismo ubijeni,e ta srednjovekovna giljotina ili tocak za mucenje je danasnja crna hronika Kurira i Blica,uzivajte u tudjoj nesreci,tako ce vam biti lakse,bar dok ne zakuca kod svakog od nas...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

ne neko...NIKO nije video autobus sem ovih u kolima. koji ga takodje u pocetku nisu videli ali im se zgodno eto stvorio pred ocima. nije li malo cudno da se niko iz autobusa ili sam vozac nije javio i rekao...'ej jeste ja sam tad vozio i cuo skripu guma na 5m od mene i kada sam pogledao u retrovizor stvorila se neka guzva...'. + ispade da je deda sam izasao iz autobusa u vreme popodnevnog spica 16:30. vec sam rekao da mora da je bio retardiran da prelazi ulicu direktno iza autobusa iako mu je pesacki na 5m...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung SGH-E590

ne neko...NIKO nije video autobus sem ovih u kolima. koji ga takodje u pocetku nisu videli ali im se zgodno eto stvorio pred ocima. nije li malo cudno da se niko iz autobusa ili sam vozac nije javio i rekao...'ej jeste ja sam tad vozio i cuo skripu guma na 5m od mene i kada sam pogledao u retrovizor stvorila se neka guzva...'. + ispade da je deda sam izasao iz autobusa u vreme popodnevnog spica 16:30. vec sam rekao da mora da je bio retardiran da prelazi ulicu direktno iza autobusa iako mu je pesacki na 5m...
Svedok koji nije bio u kolima nije bio siguran da li je bilo autobusa. To ne znaci da ga nije bilo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Meni i dalje nije jasno zašto se toliko potencira autobus. Jednostavno, ako je deda bio van pešačkog nikakav autobus tu ne pomaže ili odmaže.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Sad cu ja Roki da ti objasnim.
Ovde ljudi, koji ne voze cesto, misle da ti kad ti vidis pesaka van pesackog da u mestu kocis.
A sa druge strane, da ako vozis po propisima, ispod 50km/h, ti 100% uspevas da izbegnes svakog pesaka... jer ako ne uspes ti si 100% kriv... ili si bio pijan/drogiran ili si razgovarao telefonom ili si se zapricao ili si Mitrovic/Miskovic/Petra... svejedno... ti si 100% kriv.

Kad smo kod poznatih... sta mislite, hoce li ovaj Italijan zavrsiti u zatvoru zbog opasne voznje (verovatno) u alkoholisanom stanju?!
Ćosić preživeo težak saobraćajni udes
« Poslednja izmena: 24. Jan 2014, 12:39:57 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Meni i dalje nije jasno zašto se toliko potencira autobus. Jednostavno, ako je deda bio van pešačkog nikakav autobus tu ne pomaže ili odmaže.

Jedna od starijih vesti

Citat
Prema prvim informacijama dobijenim iz beogradske policije, koja je obavila uviđaj, utvrđeno je da je Cvijićeva pešaka udarila svojim vozilom na pešačkom prelazu, a ne, kako su to neki mediji naveli, van "zebre". Kako navode u policiji, uviđajem je utvrđeno prema tragovima na mestu nesreće da je voditeljka koja se kretala u smeru ka Železniku pokušala da zakoči i izbegne pešaka.

Citat
U zahtevu se navodi da je voditeljka “opel korsom”, prednjem levom bočnom stranom, udarila Bajića koji je prilazio vozilu sa leve strane na obeleženom pešačkom prelazu. Bajić je preminuo od teških telesnih povreda izazvanih tim udarom.

Ni svemirski brod da je bio u blizini tesko da ne mozes videti coveka na sred pesackog prelaza..ali dobro autobus je vec enigma  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.