Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56805 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Alcatel One Touch
Žena za volanom...? Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.50
mob
Nokia C5-00
"Neka Petra Cvijić skupi hrabrost i dođe da popijemo kafu"

Evo sedam meseci je prošlo od kako sam sama, od kako nema mog Slobodana. Otišao je tog dana da plati račune i više se nikad nije vratio. Nikoga ne osuđujem, ali neka Petra skupi hrabrosti i dođe da popijemo kafu. Za mog muža - kroz suze priča za „Blic” Vasiljka, supruga Slobodana Bajića koga je voditeljka RTS Petra Cvijić udarila 9. januara automobilom na pešačkom prelazu u Žarkovu, nakon čega je preminuo.

Vasiljka Bajić

- Teško mi je, znam da nije ni njoj lako, ali mora da bude svesna šta je učinila. Ne znam da li ćemo tražiti odštetu, ja nisam za to. Ne znam da li bilo koje pare mogu da nadoknade mog Slobodana - priča Vasiljka.

U stanu i dalje čuva slike nastradalog supruga Slobodana. Kaže, koliko god vremena da prođe, nikada ga neće zaboraviti.

Supruga Slobodana Bajića kaže da je očekivala da će kod nje doći Petra Cvijić.

- Ja nisam na nju ljuta, znam da ništa nije namerno uradila. To je saobraćaj, svašta se dešava. Ali kao čovek, trebalo bi da dođe kod mene. Da popijemo kafu.

Da skupi hrabrost i da se pogledamo u oči. Primila bih je kao moje dete. Neće meni biti lakše, neće mi to ublažiti bol, ali bi mi skinula neki teret sa srca.

Samo da je čujem, da mi kaže šta se zaista dogodilo. Pred sudom se svašta priča, ovako, neka meni kaže kako je nastradao moj muž, koje su mu poslednje reči - počinje da plače Vasiljka.
Ona dodaje da sve oko suđenja i tužbe protiv voditeljke radi porodični advokat.

- Iskreno da kažem, ja nisam za to da ga prodajem. Njegov život ne vredi nikakve novce, niti postoje pare koje bi mogle meni da ga vrate. Ali, kako odluče moja deca i advokati. Ja u to neću da se mešam. Ali sigurno neću da se sramotim pred ljudima za novac. Volela bih da Petra kaže kolika bi ta odšteta trebalo da bude. Meni pare niti trebaju niti me zanimaju. Stara sam i jedva pokretna, a Slobodanova smrt me je potpuno dotukla. Ne znam kako ću preživeti da se pojavim na suđenju ako budem morala - kaže Vasiljka Bajić.

- Sva ova ročišta i suđenja što traju i ponavljaju se meni stvaraju samo novi bol i muku. Zaista mi je mnogo teško. Nema mog Slobodana s kojim sam ceo život provela. Imam ja sina i dva unuka, ali mi fali muž. Stalno razmišljam da li je morao da dođe taj dan i da se baš zadesi na tom pešačkom prelazu. To je sudbina, od nje se ne može pobeći - kaže Vasiljka.

Voditeljka: i dalje mi je teško
- Teško mi je i dalje. Razumite me. Znate već da ne dajem izjave. Molim vas po ko zna koji put da me ne uznemiravate - kratko je izjavila Petra Cvijić.

Veštaci rekli svoje
 Veštak saobraćajne struke dr Stojan Stojanović je u svom veštačenju od 20. juna dao tri moguće varijante kako je došlo do udesa u kome je poznata voditeljka RTS Petra Cvijić kolima udarila Slobodana Bajića i za sve tri je zajedničko da se udes desio na pešačkom prelazu. Petra Cvijić je u martu na saslušanju navela da je Bajić došao iza autobusa, koji je dolazio sa suprotne strane i da ga zato nije videla. Petri Cvijić preti kazna od jedne do osam godina zatvora.

blic
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Petra Cvijić nije vozila brže od 57 kilometara

Na osnovu procene iz veštačenja Petra Cvijić (34), voditeljka RTS, vozila je “opel” brzinom od 50 do 57 kilometra na sat kada je udarila Slobodana Bajića (73). Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je tereti da je neprilagođenom brzinom izazvala nesreću u kojoj je nastradao pešak.

U veštačenju navedene tri varijante nesreće: Petra Cvijić

Veštak za saobraćaj dr Stojan Stojanović je u veštačenju, u koje je “Blic” imao uvid, osim procene brzine konstatovao da je “opel” prednjom levom stranom udario u desnu potkolenicu Bajića, koji u tom trenutku bio na 3,9 metara ispred pešačkog prelaza.

Tužilaštvo, pozivajući se na veštačenje, tvrdi u optužnici da optužena “prilikom prilaska pešačkom prelazu nije prilagodila brzinu vozila”, ali i da je Bajića udarila na pešačkom prelazu.

Dr Stojanović u veštačenju navodi tri varijante nesreće od 9. januara 2012. u Vodovodskoj ulici ispred broja 164b. U prve dve, konstatuje da odgovornost za nesreću “treba tražiti na strani pešaka”, dok su u trećoj odgovorna oba učesnika.

Oko ovih varijanti boriće se tužilaštvo i odbrana na suđenju, a sud će presuditi.
 Prva i druga varijanta nesreće su slične. U obe se navodi da je Bajić izašao iza zadnje strane autobusa, ali i da ne može pouzdano da se utvrdi da li je autobus tog časa bio na kolovozu.

- U tim varijantama vozač “opela” objektivno nije mogao da spreči sudar, uočio je pešaka kada se praktično otvorila preglednost, blagovremeno reagujući skretanjem vozila udesno i kočenjem - navodi se u veštačenju, ali se i dodaje da vozač, bez obzira na to da li se kretao 50 ili 57 kilometara na čas, nije mogao da se zaustavi pre mesta sudara.

Da je autobus bio na kolovozu tvrdili su optužena Petra Cvijić i svedoci Miroslav i Ljiljana Gligorijević, koji su bili sa njom u automobilu. Treći svedok nesreće Radiša Nedeljković ne zna da li je bilo autobusa. Te svedoke je predložilo Tužilaštvo.

Ukoliko se autobus isključi, što je treća varijanta, veštak dr Stojanović navodi da “uzroke nesreće treba tražiti na strani oba učesnika u nezgodi”. On zaključuje da su propusti pešaka Bajića isti u sve tri varijante - jer se kretao van pešačkog.

U trećoj varijanti navodi da su propusti vozača što nije iskoristio “objektivne uslove da blagovremeno uoči pešaka na kolovozu” kao i da nije “pravovremeno preduzeo kočenje”.

Svedok Nedeljković je u istrazi svedočio da je čuo škripu kočnica i udarac, a da je zatim video kako pešak leti preko automobila i pada na sredinu pešačkog prelaza. On je još rekao da je Bajić bio svestan i da je komunicirao sa njim.

Miroslav Gligorijević, koji je sedeo pored voditeljke, i Ljiljana Gligorijević, koja je sedela iza njega, svedočili su da je optužena trubila, kočila i okrenula volan u desno da bi izbegla pešaka koji se pojavio iza autobusa.

Miroslav je naveo da je pešak bio na udaljenosti od pet do 10 metara od pešačkog prelaza, a Ljiljana na 10 do 15 metara, kao i da je voditeljka vozila brzinom od oko 50 kilometara na sat.

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Miroslav Gligorijević, koji je sedeo pored voditeljke, i Ljiljana Gligorijević, koja je sedela iza njega, svedočili su da je optužena trubila, kočila i okrenula volan u desno da bi izbegla pešaka koji se pojavio iza autobusa.

ове сведоке и њихова сведочења бих одјебао из кеца ...

риба није имала времена да прикочи а имала је времена да 'труби'?  Smile

Већини је рефлекс кад им нешто бане пред ауто, да набоду кочницу и што чвршће зграбе волан обема рукама. Сирену користе кад владају ситуацијом и виде да имају времена да упозоре неког и спрече штавећ ... мада ... жена је у питању ... може бити да јој прва мисао била сирена па онда кочница  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ubili coveka i jos lazu...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ионако је био стар, није му пуно остало  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Citat
- Teško mi je, znam da nije ni njoj lako, ali mora da bude svesna šta je učinila. 

- Ja nisam na nju ljuta, znam da ništa nije namerno uradila. To je saobraćaj, svašta se dešava. Ali kao čovek, trebalo bi da dođe kod mene. Da popijemo kafu.
Babac je gotivi, jer ju je gledala na dnevniku svako vece.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
- Teško mi je, znam da nije ni njoj lako, ali mora da bude svesna šta je učinila. 

Babac je gotivi, jer ju je gledala na dnevniku svako vece.  Smile
Petra je radila prvi dnevnik  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Ovi na sex-u su aktivniji ali reko' vise mu dodje ovde  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Петра Јебиветра...Нећеш се извући на популарност и слаткотју Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.