Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peticija za vracanje smrtne kazne  (Pročitano 11840 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
I da ga ubiješ, šta postižeš time?

Misliš da će to promeniti bilo šta?

Naravno da neće.

A peticija tog tipa je beskorisna ako je ne potpiše dovoljno ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Опет... послије сваке трагедије крене оваква тема. Ја сам био и остао против. Зашто? Има мали милион разлога. Држава којој плаћам порез нема право никоме одузети живот. Ни због каквог разлога. Тачка. Једини изузетак, да га тако назовем, био би да суд помилује родитеља осветника чије је дјете мучки силовано, мучено и убијено. 
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 11:34:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Eto... i ja da ti odgovorim...

Pa ko ukljucuje elektricnu stolicu (od koje se, btw. odustaje i u Americi) nego zakonom priznati ubica?

Ko vesa nego zakonom priznati ubica?

Ko ubrizgava koktel lekova nego zakonom priznati ubica?

A to preseravanje o "nasem trosku", molim... bez americkih fora...

Pa imas citav drzavni aparat koji trosi za mesec dana koliko svi zatvori u Srbiji za 10 godina...  Smile

Evo ovako ajde kako bi ti to odradila? pusti la bi ga neka ga.. 10-15 godina, i bude kao dobar pa ga pomiluju i izadje za 8-9 i sta onda?? kao uzoran gradjanin? dobar? nikom nista puj pike ne vazi? Bas me zanima? ili ak ovec neceju da ga uspavaju, zasto da ne ostae do kraja svog zivota u zatvoru i da radi najgore i najteze poslove... i da za to ni dinar ne dobije
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
I da ga ubiješ, šta postižeš time?

Misliš da će to promeniti bilo šta?

Naravno da neće.

A peticija tog tipa je beskorisna ako je ne potpiše dovoljno ljudi.

da ali imas jos ludaka koji ce uraditi isto posto vide da to prolazi ne kaznjeno... kapiras o tome ja pricam...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Sony 
Najveći problem je sledeći - Ova vest je aktuelna već nekoliko dana.

Za par dana ćeš je zaboraviti da je postojala, ne zato što si ti loša osoba, već zato što je to tako.

Koliko je devojčica njenog uzrasta silovano i/ili ubijeno poslednjih godina? Pregaženo kolima ili slična tragedija?

Odgovor - puno, ali da li se sećaš svake pojedinačno, ili da mi navedeš jednu. Naravno da se nećeš setiti, jer život ide dalje i vesti se menjaju.

I na kraju, koliko njihovih ubica je zaslužilo smrtnu kaznu isto ili više od ovog koji je ubio malu Tijanu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125

Ali on je priznao... i sta sad odveo je tamo gde je zakopao... hmmm kako nevin?

ali ok, ajde kako bi vi resili to a da ne sere po nama tacnije mi da mu placamo da zdere i da ladi jaja u zatvoru?

jel ti palo na pamet da umobolan covek moze ''da prizna'' a da ne bude kriv..
ali nema veze jel da...ko ga jebe, sto je prizno... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0

da ali imas jos ludaka koji ce uraditi isto posto vide da to prolazi ne kaznjeno... kapiras o tome ja pricam...

Па у Америци имаш смртну казну па имаш серијских убица колико хоћеш...

Чак државе које немају смртну казну у САД-у имају мању стопу убистава од оних који имају... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Та петиција коју потписујете је јадна. Ако си баја отиђи па га сам ликвидирај. А не да се кријете иза леђа државе од које очекујете да обавља ваше прљаве послове које ви никада не би могли... Е то тако неће моћи.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2014, 11:44:21 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
A kako je znao gde je zakopana? ako nije on? vi ljudi kao d ane ciate iste novine kao ja

evo i odgovora sa drugeteme...

Za sve postoje ljudi. Smrta kazna se izvrsava u vise drzava, u ovakvom slucaju, roditelj moze pritisnuti dugme, a racunar regulise ubrizgavanje smrtonosnog koktela. Uvek postoji nacin.

Srpske masinovodje nisu psihopate pa svaki za radni vek ubije najmanje dve osobe. Policajac isto, vojnik takodje.

Akumuliranje kazni, tipa, 2-3 dozivotne, strogi zatvor, bez mogucnosti pomilovanja i svaki dan rad u kamenolomu, njivi i slicno, su alternative smrtnoj kazni. Sam neka isplacuje svoja tri obroka dnevno do kraja zivota.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple 15
Eto... i ja da ti odgovorim...

Pa ko ukljucuje elektricnu stolicu (od koje se, btw. odustaje i u Americi) nego zakonom priznati ubica?

Ko vesa nego zakonom priznati ubica?

Ko ubrizgava koktel lekova nego zakonom priznati ubica?

A to preseravanje o "nasem trosku", molim... bez americkih fora...

Pa imas citav drzavni aparat koji trosi za mesec dana koliko svi zatvori u Srbiji za 10 godina...  Smile

Evo ovako ajde kako bi ti to odradila? pusti la bi ga neka ga.. 10-15 godina, i bude kao dobar pa ga pomiluju i izadje za 8-9 i sta onda?? kao uzoran gradjanin? dobar? nikom nista puj pike ne vazi? Bas me zanima? ili ak ovec neceju da ga uspavaju, zasto da ne ostae do kraja svog zivota u zatvoru i da radi najgore i najteze poslove... i da za to ni dinar ne dobije

Previse americkih serija gledas.

I reci mi... da li te ovakve teme posebno uzbudjuju?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.