Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Петиција за споменик Милошевићу  (Pročitano 22706 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ako je Sloba zasluzio to sto mu se dogodilo..
Danasnja vlast ni po kojoj osnovi ne zasluzuje bolju sudbinu,narod je gladan,posla nema,psihicki smo otisli u pizdu materinu..
Samo narod je corav i glup pa mi ga nije zao.

Ali jedno mi nije jasno..
"Sloba pokrao drzavu.Sloba izgubio Kosovo , Sloba ovo Sloba ono "
Uklonjen je .
A sta sad ?
Tadic i kompanija razbise drzavu i niko ku*cem da mrdne..Pa ajde i njih da sklonimo ? Koji su moj oni postigli vise od Milosevica ??
Nista....Dinkic mi dodje jos 800 evra.
Ne nego to je standardna boljka u nasem drustvu..konstantna.Prvo ga glasaju svi.Posle 10 godina trpe kako ih taj izabranik jebe u mozak..E posle deset godina se sete da su se zajebali.
Onda dodje novi jebac..i sere 10 godina o postenju..ovce cute trpe..Dok oni nama objasnjavaju kako zasto nama nije bolje i zasto gladujemo . Koga bre boli ku*ac za objasnjenja ? Ti si trazio da vodis zemlju,ako ne znas skloni se.Ali zasto bi se sklonio ? Pa mi ga nismo izabrali da mi budemo namireni..vec da on bude namiren.

I za kraj da.Digao bih mu najveci spomenik.Ne zato sto je bio dobar ili los vec zato da nas podseti svake godine koliko smo mi glup narod i da bolje ne zasluzujemo.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Dali smo znali da se Opor finansira preko Budimpeste - da. (Nismo budale, znali smo da se plakati i ostale drangulije ne dobijaju za dz)
Dali smo znali da ce DOS da dodje na vlast kad onaj padne - da. (Neko je morao, a DOS je u tom trenutku bio jedina alternativa)
Dali je iko kog sam ja poznavao primao neke pare ili isao u Budimpestu na obuku - ne. (Relativno je mali broj ljudi koji su imali neku korist direktno od Otpora ako se uzme u obzir masovnost samog pokreta)
Dali je uopste posle detinjstva provedenog u nemastini i ratovima bilo bitno ko stoji iza Otpora - ne. (Dakle, nismo mi bili izmanipulisani vec je u tom trenutku bio bitan jedino trenutni efekat, pa i glava kad te boli prvo popijes Analgin pa tek onda odes kod lekara)
Dali je Otpor kriv sto nam deset godina posle petog oktobra nije bolje - ne. (Krivi su svi oni koji su mislili da DOS ima carobni stapic kojim ce za dve - tri godine da od Srbije napravi Svajcarsku, a znam mnoge koji u to i dan danas veruju samo sto vise nije u pitanju DOS vec DS, SPS, SRS, SNS, DSS, NS, LDP...)
Da rezimiram - kao sto nije ovima sad opravdanje to sto je Milosevic do pre deset godina unistio u Srbiji sve sto je mogao tako ne dozvoljavam ni da je danasnjoj opoziciji opravdanje da je "Otpor doveo ove na vlast pre deset godina".
Gde ste bili tih deset godina - neki na vlasti a neki po misijim rupama krijuci se da neko sa vlasti ne potegne koliko su para pokrali.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Чекај а ко је довео онда ове на власт?

И ко је то финансирао Отпор и због чега?
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 15:30:33 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Podelite sadašnje plate od 320 ojro sa nekadašnjim platama od 3 zarez 2 ojro, i time dobijate kvantifikaciju koliko puta je sada bolje. Ako me algebra dobro služi, sada je 100 puta bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Једино те мозак и здрав разум не служе јер економска ситуација не зависи од алгебре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dali smo znali da se Opor finansira preko Budimpeste - da. (Nismo budale, znali smo da se plakati i ostale drangulije ne dobijaju za dz)
Dali smo znali da ce DOS da dodje na vlast kad onaj padne - da. (Neko je morao, a DOS je u tom trenutku bio jedina alternativa)
Dali je iko kog sam ja poznavao primao neke pare ili isao u Budimpestu na obuku - ne. (Relativno je mali broj ljudi koji su imali neku korist direktno od Otpora ako se uzme u obzir masovnost samog pokreta)

SELJOBERU -  proci ces kao tvoja kamerad iz slicnih americkih paravojnih i teroristickih organizacija ,, Pora ,, i ,, Kmara ,, .  Smile .. I sto ne palis u Avganistan nego cucis u Pozarevcu  - poslodavci i gospodari  ti tamo najebase .

Jos ces ti zaliti za Markom i Slobom ,  velike su to bile pi*kice kad su takvi kao ti mogli da ih sruse .   Smile ... A para iz americkih fondova vise nema .  Smile

Uprkos svemu izrecenom  , zalazem se za pravljenje spomenika Milosevicu , iz inata .  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 22:12:11 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki

SELJOBERU -  proci ces kao tvoja kamerad iz slicnih americkih paravojnih i teroristickih organizacija ,, Pora ,, i ,, Kmara ,, .  Smile .. I sto ne palis u Avganistan nego cucis u Pozarevcu  - poslodavci i gospodari  ti tamo najebase .

Jos ces ti zaliti za Markom i Slobom ,  velike su to bile pi*kice kad su takvi kao ti mogli da ih sruse .   Smile ... A para iz americkih fondova vise nema .  Smile

Uprkos svemu izrecenom  , zalazem se za pravljenje spomenika Milosevicu , iz inata .  Smile

Znaci jos jedan pseudopatriota spreman za psihoanalizu.
Koji li je tvoj problem osim sto si totalna budala. Ajde otvori dusu sam, nemoj da me mucis kao tvoj kolega Hoze.
Za njega mi je trebalo pet - sest postova da utvrdim od cega boluje a nesto me mrzi da kuckam.
Jel si i ti bezao iz srBske vojske, jel te mozda decko ostavio pa si besan, jel su te u skoli mrzeli profesori?
Ajde kazi cika doktoru pa da ti cika doktor da bonu i da ides na spavanje.

@Empty
Pa na vlast ih je doveo isti poslodavac koji je doveo i slobu samo desetak godina ranije.
Problem su oni koji su i jedne i druge odrzali na vlasti tolike godine, ali o tome sam vec pisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
ооо па ђе си мали Русе ... није те било, а досадно без тебе бре  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Djes bre Zmaju  Smile ... evo malo svrnuo pa ko reko da zakuvam malo ....  Smile

Zille - praziluk ti iz doopeta viri .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Djes bre Zmaju  Smile ... evo malo svrnuo pa ko reko da zakuvam malo ....  Smile

Zille - praziluk ti iz doopeta viri .  Smile

Zagrizi slobodno, vi kulturni to ne smete da dirate rukama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.