Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peticija za Jutro !  (Pročitano 1972 puta)
05. Mar 2005, 17:29:35
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Na sledecem linku mozete da potpisete peticiju za kompoziciju Jutro i Jelenu Tomasevic, jer je ona moralni pobednik Evropjesme !!! Ne dozvolimo da mahinacije i ovoga puta prodju !!! Treba napomenuti i to da SMS glasovi iz Srbije se NISU RACUNALI !!!!

http://www.petitiononline.com/fix2005/petition.html

A na sledecoj mail adresi mozete da pisete Evropskoj organizaciji da se zalozi za pokretanje istrage !!!!!

stockselius@ebu.ch

pozdrav, Aqua
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
E što vam je peticija .. pa jel Tomašević ili Omašević ??
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To je trenutno poslednja stvar o kojoj razmisljam.. Da joj je pesma bolja od ostalih jeste.. da je nesto narocito.. nije...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Tomashevic, sa velikim T !!!!!!!!
Vashe je da samo potpishete peticiju, ...
SMS u Srbiji je trajao 15, a u CG 45 minuta !!!!
Scandal u najavi !!!

poz, Aqua
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da li zaista mislis da normalni ljudi nemaju pametnijeg posla nego da se zajebavaju sa takvim glupostima?
Taman i da 2 000 000 potpisa skupite?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Neka, neka, i treba da se piše. Kad bi svi ćutali oni bi se pomamili i ko zna šta bi sledeće uradili  Smile

p.s. ja sam se već učipio iako mislim da od toga i nema neke vajde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Ma smesni ste, ljudi u ovoj zemlji su sposobni da se posvadjaju oko neke tako imbecilne stvari kao sto je izbor za pesmu evrovizije... Nije ni cudo sto smo propali i treba da propadnemo je*es nam mamu retardiranu!!!
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Upisao sam se i slazem se da treba Jelena Tomasevic da nas predstavlja na ESC-u!I slepac bi mogao videti da je u pitanju obmana NIKO iz CG zirija nije glasao za nase a za telefonsko glasanje ni da ne pominjem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Nije ovde u pitanju samo pesma... Jednostavno, mrzim kada me neko vuce za nos i pravi budalom. Mozda taj potpis nece nista promeniti, ali cu imati tu unutrasnju satisfakciju da sam uradila ono sto sam mogla.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Jako je vazno da se i na ovu adresu posalje sto vise mailova, evropesma@rts.co.yu
Zato u AKCIJU !!! Sanse su sve vece !!!!

Kao dokaz evo i danasnji broj Blica

BRUKA !!!!!!

U pesmi „Zauvijek moja“ podgoričke grupe „No Name“, koja će na ovogodišnjoj „Evroviziji“ 21. maja u Kijevu predstavljati SCG, čak četiri takta su iz stare crnogorske pesme „Poljem se vija“ koju je interpretirao Božidar Ivanišević, a kasnije su je snimili i mnogi drugi pevači: Zoran Kalezić, Mirko Rondović, Merima Njegomir...

Po Zakonu o autorskim pravima, četiri takta je dozvoljeno pozajmiti, ali su evrovizijski standardi mnogo stroži. Po pravilima EBU, na „Evroviziji“ se ne sme takmičiti nijedna kompozicija koja nije potpuno autentična. Nijedan muzički citat, fraza, obrada ili adaptacija iz već postojeće pesme ne smeju biti iskorišćeni. A u pesmi grupe „No Name“ čak dva puta se ponavlja muzički citat iz već postojeće pesme.

Momci iz ove grupe, ali i urednica selekcione komisije „Evropjesme“ Nada Vučinić priznaju da u pesmi „Zauvijek moja“ u deonici sa violinama postoje ta četiri preuzeta takta, ali da to, po njihovim rečima, ne znači da je pesma plagijat.

Ujedinjene radio-televizije Evrope već postavljaju pitanje zbog čega je publika iz Srbije i Crne Gore nezadovoljna pobedničkom pesmom, u šta su se uverili čitajući izraze nezadovoljstva na Internet forumima evrovizijskih sajtova.

Osim pesme iz Srbije i Crne Gore, i ukrajinska pesma je pod znakom pitanja, jer je, kažu u EBU, reč o adaptaciji već postojeće kompozicije.

Simonida Stanković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: all

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.