Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:25:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136693 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Značenje vrha pete kuće u znacima

Vrh pete kuće u znaku Ovna
Ovan je strastven, direktan i grub znak, pa će na vrhu pete kuće doneti strastvene veze u kojima je akcenat na seksualnosti, ali im nedostaje finoće. Znakom Ovna vlada Mars, pa u zavisnosti od toga da li je on dobro postavljen i aspektovan, ocenićemo da li će u vezi dominirati dobre ili loše osobine Ovna. Sa loše postavljenim Marsom, možemo očekivati da će se strast sa početka veze vremenom pretvoriti u grubost i neminovne su svađe, a u najtežim slučajevima i fizičko nasilje.

Vrh pete kuće u znaku Bika
Bik je plodan znak, jakih osećanja, sklon svim ovozemaljskim zadovoljstvima, pa na vrhu pete kuće ukazuje na dobar ljubavni i seksualni život, prožet snažnim osećanjima i zadovoljstvom. Znakom Bika vlada Venera, pa ćemo tek na osnovu njene postavke moći da procenimo u kojoj će meri ljubavni život zaista biti takav. Dobro postavljena Venera će nam potvrditi da će osoba doživeti veliko zadovoljstvo na ljubavnom planu, dok će u lošem znaku, kući i aspektima, dobro koje znak Bika donosi biti umanjeno, a odatle ćemo videti i na koji način.

Vrh pete kuće u znaku Blizanaca
Blizanci su promenljiv, površan, veseo, dupli znak, mlakih osećanja, pa na vrhu pete kuće može doneti veći broj ljubavnih veza, paralelne veze, sklonost flertu, a osoba ljubav doživljava kao igru. Veze nemaju dubinu i potreban je neki stabilniji pokazatelj da bi potrajale. Naravno, Merkur, kao vladar znaka Blizanaca, reći će nam nešto više o tome. Imaćemo potpuno različitu sliku ako je Merkur u trigonu sa Uranom, koji podstiče želju za slobodom, i ako se Merkur nađe u trigonu sa Saturnom, koji nameće osećaj odgovornosti, dužnosti i omogućava da nešto traje kroz vreme.

Vrh pete kuće u znaku Raka
Ako se na vrhu pete kuće nađe emotivni znak Raka, već možemo da očekujemo da će se osoba mnogo dublje emotivno angažovati u vezama, nego što je to bio slučaj sa Blizancima. Takođe, može dati i jednu sudbinsku ljubav. U muškom horoskopu može dati i veze sa udatim ženama, naročito ako se vladar Raka, Mesec nađe u znaku Bika, Raka, Lava ili Vage, dok bi Mesec u Vodoliji mogao ukazati na razvedenu ženu. Dakle, ovde ćemo, da bismo potvrdili ili opovrgli ove pretpostavke, posmatrati Mesec.

Vrh pete kuće u znaku Lava
Znak Lava opisuje samouverene, srdačne i dostojanstvene osobe, pa upravo takve osobe su privlačne onima kojima se vrh pete kuće nađe u tom znaku. To mogu biti autoritativni ljudi, koji su na položaju ili uživaju određeni ugled u društvu. U ženskom horoskopu, Lav na vrhu pete kuće može da ukaže i na veze sa oženjenim muškarcima. Naravno, moramo pogledati poziciju Sunca, koje vlada znakom Lava i ono će nam reći u kojoj meri osoba uspeva da pronađe u vezama upravo to što joj je na prvi pogled privlačno. Ako se u ženskom horoskopu Sunce, kao vladar pete kuće, nađe u znaku Raka, Lava ili Vage, to može dodatno da ukaže na oženjenog muškarca.

Vrh pete kuće u znaku Device
Devica je rezervisan i analitičan znak, sklon potiskivanju emocija, pa kada se nađe na vrhu pete kuće, može doneti probleme u ispoljavanju emocija i prepuštanju u ljubavi, a u veze se ulazi tek nakon što se izanaliziraju sve činjenice koje idu u prilog vezi i one koje su protiv. To onemogućava uživanje u spontanom ulasku u vezu. Kako Merkur, vlada, pored Blizanaca, i znakom Device, on će nam dalje opisati ljubavni život i potvrditi ili opovrći ove pretpostavke.

Vrh pete kuće u znaku Vage
Prijatni i šarmantni znak Vage, koji uvek teži partnerstvu, kada se nađe na vrhu pete kuće, može doneti veći broj veza, koje odišu senzualnošću. Ipak, Vaga je simbol braka, pa ova kombinacija meša bračnu i predbračnu ljubav. Moguć je ulazak u brak zbog trudnoće, kao i afere u toku braka. Naravno, to bi morali da nam potvrde i drugi faktori, a pre svega, posmatramo Veneru, kao vladara znaka Vage.

Vrh pete kuće u znaku Škorpiona
Vrh pete kuće u znaku Škorpiona donosi strastvene veze, pune ljubomore i posesivnosti. Čak mogu imati i element fatalnosti, a sve u zavisnosti od položaja vladara znaka Škorpiona, Marsa i Plutona. Ako su oni loše položeni ili aspektovani, moguće su i pretnje.

Vrh pete kuće u znaku Strelca
Avanturistički duh i idealizam znaka Strelca donose velike ljubavi, avanture, a moguća je i ljubav u inostranstvu ili sa strancem, kao i sa osobom koja često putuje. Šta ćemo od svega ovog izdvojiti kao sigurno, reći će nam vladar Strelca, Jupiter. U lošim aspektima, moral je ugrožen, pa su vrlo verovatne veze tokom braka.

Vrh pete kuće u znaku Jarca
Od hladnog, ali vernog i ozbiljnog Jarca na vrhu pete kuće ne možemo očekivati uzbudljiv ljubavni život. Malo ljubavnih veza, koje imaju izvesnu težinu, karakteristično je za ovu kombinaciju. Moguća je i ljubav u poznijim godinama. Neka sudbinska ljubavna priča može se nastavljati više puta u životu. Ovde je Saturn, koji vlada znakom Jarca, zadužen da nam detaljnije opiše ovu oblast.

Vrh pete kuće u znaku Vodolije
Vodolija na vrhu pete kuće čini situaciju na ljubavnom planu prilično nepredvidivom. Naglašena je potreba za slobodom i originalnosti u ljubavi, pa su mogući ulasci u veze sa prijateljima, razvedenim i neobičnim osobama, kao i više ljubavi u isto vreme. U kojoj meri će to sve biti naglašeno, reći će nam Uran, planeta koja vlada znakom Vodolije. Suvladar Vodolije je Saturn, ali njegov uticaj će biti manji i ovde njegova konzervativnost neće moći ništa da promeni.

Vrh pete kuće u znaku Riba
Ribe, znak svega što je tajno i mutno, na vrhu pete kuće mogu doneti upravo takve ljubavne veze. Drugi pokazatelji će nam reći da li su u pitanju veze koje se kriju ili platonske veze koje ne mogu da se ostvare. U svakom slučaju, naglašena je osećajnost i nežnost u ljubavi, a dodatne informacije daće nam vladari Riba, Neptun i Jupiter.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A moze li neko da mi odgovori sta znaci kad i ja i moj bivsi decko :cry: imamo Pluton u Vagi u petoj kuci retrogradan?
Mnogi astrolozi su mi rekli da je to bila sudbinska veza koja se nije mogla izbeci, ima li Pluton neke veze s tim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
A moze li neko da mi odgovori sta znaci kad i ja i moj bivsi decko Smile imamo Pluton u Vagi u petoj kuci retrogradan?
Mnogi astrolozi su mi rekli da je to bila sudbinska veza koja se nije mogla izbeci, ima li Pluton neke veze s tim?

Pluton je daleka planeta i nema mnogo uticaja na prosecnog coveka (osim u slucajevima kada je neko rodjen u znaku Skorpiona kojim Pluton vlada, ili pod uslovom da se u tom znaku nalaze podznak ili Mesec).Pre svega, Pluton nije licna planeta, ne moze se vezati
za polje ljubavi ili braka (serija 5 i 7) pa saim tim na kvalitet neke veze uglavnom nema znacaja. Pluton u 5. kuci moze samo naglasiti strast u vezi, a strasti kratko traju i astroloski gledano ovo je odnos zasnovan na fizickoj privlacnosti.

astrolog Vera Jovanovic
                                       kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Onda mora da je u pitanju neki drugi aspekt, mada se ja ne razumem u to bas. Jel tacno da retrogradni Saturn u V kuci (kod mene u Vagi)  donosi probleme sa trudnocom, mada ja u petoj kuci imam i Jupitera u Skorpiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
I moja peta kuca je prazna pocinje sa vodolijom pa ide u ribe,nemogu da pohvatam njihove vladare i znacenje pomagajte!
Evo moje natalne karte.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_01_marija_m_hp.4859.2243.gif
(26.95 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Onda mora da je u pitanju neki drugi aspekt, mada se ja ne razumem u to bas. Jel tacno da retrogradni Saturn u V kuci (kod mene u Vagi)  donosi probleme sa trudnocom, mada ja u petoj kuci imam i Jupitera u Skorpiji?

Postovana,
Retrogradni Saturn u V kuci moze Vam zaista doneti neocekivane nevolje u  trudnoci, ali samo u prvih nekoliko nedelja. Morate biti obazrivi i cuvati se, jer moze doci do nezeljenih posledica. Ali, niste naveli da li planirate trudnocu ili ste vec u drugom stanju i koliko je odmakla trudnoca.
                                                   astrolog Ivan
                                            kontaktirajte nas na 0900/150-316
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
moja peta (5) kuca se nalazi u raku. ali nemam nijednu planetu u raku... Shta to znachi?  Smile  napisala si da se posmatra mesec....a meni je u shkorpiji

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

saska.gif
(27.75 KB, 670x471)
« Poslednja izmena: 22. Jun 2008, 10:48:31 od aleksandrazns »
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Kad nema planeta u kuci onda gledas vladara tog znaka u kom ti pocinje kuca. U tvom slucaju to je Mesec koji je u osmoj kuci. Inace Rak je plodan znak tako da je to povoljan znak sto se tice dece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E900
moja peta je prazna,ali ja ne mogu da odredim da li pocinje u ribama ili ne milimetar je u ribama,inace cela je u ovnu! ja sad ne znam koji je vladaoc riba? da li je neptun? ako je neptun,on mi je otisao u drugu kucu u strelcu! ali znam da je vladalac ovna mars i on mi je otisao u drugu kucu u strelcu...
Morska zvezdo,
imamo isto postavljene planete i polozaj pete kuce.  Smile
Bas me interesuje imamo li slicne dogadjaje na tom polju.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@maja_011

Kod tebe nema zabune, tvoja 5. kuca pocinje u Ribama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:25:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.