Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pet godina od ubistva premijera Zorana Djindjica  (Pročitano 51178 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 1.0.9
mob
Samsung Galaxy S10
Gledam sinoć one emisije o ubistvu Đinđića, o tome kako policija nije znala šta da radi, kako je Beba zvao urednike, dao im slike ubica koje ni policija još nije znala, i naredio da se objave; Čeda bio preko, Živković kaže da ga zvao da traži da ovaj zahteva da DS mora zadržati mesto premijera; svi znaju da su čeda i beba bili na prs' u dupe sa zemuncima, a da je Đinđić planirao da raskrsti sa organizovanim kriminalom, i da je poslednjih dana pred smrt odjebo Čedu i Bebu. Kad sabereš 2 i 2, sve je jasno. Staro pravilo 90-tih: ubica objavi najveću čitulju.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Strašna je to stvar, istorija nam se ponovila na početku 21 sa početka 20 vijeka. Ali ono što meni tu smeta je stvaranje kulta ličnosti Z.Đinđića. Pa me interesuje čime je on to zaslužio?

Ako dosad nisi shvatio,bojim se da nećeš ni ubuduće... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Taj beba mi je  mutan da veceg muljatora nisam odavno vidjeo na tv
Strasno kakav lik  taj je jedan od onih sto gaze i preko mrtvih

Po meni Srbiji se u momnetu u kojem se nalazila od Djindjica nista bolje nije moglo desiti ali kao i  uvije oko njega puno govana A i za njega stoji Njemacka joj kakva bi Srbija  danas bila da je samo ostao on a mnogi grijese kada govore da je Djindjic bezuslovni evropejac zajebali bi se oni ako misle da je on jedanko Ceda po meni on je Kostunica puta Vuk puta Beckovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Mislili su da će ubistvom jednog čoveka zaustaviti promene i povratiti vlast.

Osvrnite se oko sebe:
Predsednik Srbije iz Đinđićeve stranke
Uskoro dobijamo Vladu Srbije bez Hadži Koštunija.

Srbija se menja i to niko ne može zaustaviti.

-Ja sam se osvrnuo oko sebe
Ono sto primecujem , jesu cinjenice, a ne necije puste zelje  Smile Smile
Dakle, Djindjic je mrtav, isti onaj koji je izmedju ostalog, prizivao NATO bombardere, da nastave sa bombardovanjem Srbije!
Prizivao i pozivao, ne mareci preko koliko leseva i ubijenih Srba ce on doci na vlast
Na kraju je zavrsio, gde je zavrsio!

Srbija, nakon devet godina , se oslobadja Dosovske nemani, koja je zajahala Srbiju i unazad svih ovih godina se odrzavala u raznim oblicima!
Konacno na celo Srbije dolazi Srbin, Srpski covek, a ne Solanin sluga!
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Nikad se više devedesete ponoviti neće... Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dakle, Djindjic je mrtav, isti onaj koji je izmedju ostalog, prizivao NATO bombardere, da nastave sa bombardovanjem Srbije

E ovo nije tacno stvarno nije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
@ Maks 78

Kako napreduje potraga za intervjuom ( linkom ili snimkom) gde Djindjic poziva na bombardovanje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bez obzira na sve, Z.DJ. je postavio temelje demokratije u Srbiji. Srbija ce tek da plati zbog ludaka koji u njoj zive i koji guse sve ono sto je dobro, ali ceo ovaj proces evropeizacije Srbije se ne moze zaustaviti. Smile

Koliko su krivi ludaci i drustveni talog koji je 90-ih (i jos uvek se trudi da ispliva) pravio pravila u Srbiji, toliko su krivi i nasa drustvena (kulturna i intelektualna) elita, jer je sve to dopustila.

U normalnim zemljama, talog drustva, nepismeni, zatucani i nazadni, naravno da postoji, ali oni ne mogu da dodju do izrazaja ... zato rakve zemlje i prosperiraju. U nasem slucaj taj talog ubija sve ono sto je dobro i zato imamo sve probleme ...
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Da se nikada ne zaboravi !!!

17. Maj 1999 Zoran Djindjic: ”Ako se zivotna situacija naroda u Srbiji pogorsa i ako se unisti energetski sistem države, Milosevic će morati da potpise sve sto zahtevate. (Izrealski list „Haaerz”)

17. Maj 1999 Zoran Djindjic: „Jugoslavija se mora bombardovati” (Der Spiegel 20/1999: SPAN style=font-FAMILY: Verdana„>SPAN style=font-FAMILY:Verdana>http://www.spiegel.de/spiegel/0,1518...tml/SPAN/SPAN;

26. Maj 1999 Djindjic ponavlja svoj poziv na bombardovanje Jugoslavije i izjavljuje ”Ja sam najomrazenija osoba u Srbiji„ (nemacki dnevnik na ZDF).

Dokle se genocid sprovodio nad srbima preko drine. dsovci su histericno kao i sada urlikali da se srbima preko drine ne sme pomoći.

micunovic:„srbi nemaju šta da traže preko drine”!

Djindjic:„Kome je u politici do postenja, neka ide u crkvu”

"Радио Слободна Европа„, уредник Миљан Кошетић, време: 18 часова, 3. мај 1999, када је НАТО пакт са нашег неба сејао смрт, убијао децу и жене, бомбардовао болнице и фабрике, ”Слободна Европа„ преноси:

”Српски опорбени политичар Зоран Ђинђић изјавио је у интервјуу за данашњи број израелског дневника „Харец” да ће Милошевић за два, три тједна прихватити НАТО-ове захтеве, наводећи да је то последица страшних удара НАТО-а које, како је рекао, треба наставити.„

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Da se nikada ne zaboravi !!!

17. Maj 1999 Zoran Djindjic: ”Ako se zivotna situacija naroda u Srbiji pogorsa i ako se unisti energetski sistem države, Milosevic će morati da potpise sve sto zahtevate. (Izrealski list „Haaerz”)

17. Maj 1999 Zoran Djindjic: „Jugoslavija se mora bombardovati” (Der Spiegel 20/1999: SPAN style=font-FAMILY: Verdana„>SPAN style=font-FAMILY:Verdana>http://www.spiegel.de/spiegel/0,1518...tml/SPAN/SPAN;

26. Maj 1999 Djindjic ponavlja svoj poziv na bombardovanje Jugoslavije i izjavljuje ”Ja sam najomrazenija osoba u Srbiji„ (nemacki dnevnik na ZDF).

Baba Jula san usnila, pa to drugoj babi ispričala....

Dokle se genocid sprovodio nad srbima preko drine. dsovci su histericno kao i sada urlikali da se srbima preko drine ne sme pomoći.

micunovic:„srbi nemaju šta da traže preko drine”!

Djindjic:„Kome je u politici do postenja, neka ide u crkvu”

"Радио Слободна Европа„, уредник Миљан Кошетић, време: 18 часова, 3. мај 1999, када је НАТО пакт са нашег неба сејао смрт, убијао децу и жене, бомбардовао болнице и фабрике, ”Слободна Европа„ преноси:

”Српски опорбени политичар Зоран Ђинђић изјавио је у интервјуу за данашњи број израелског дневника „Харец” да ће Милошевић за два, три тједна прихватити НАТО-ове захтеве, наводећи да је то последица страшних удара НАТО-а које, како је рекао, треба наставити.„

Baba Jula san usnila, pa drugoj babi ispričala...
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 18:21:29 od Imaginelo »
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.