Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pet godina od ubistva premijera Zorana Djindjica  (Pročitano 51183 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
To je problem,svaka ovakva tema ili neki pomen traje maximum 2 dana,nekad i 3 Smile

Bio sam juce po gradu nisam video neke guzve.......
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
To je problem,svaka ovakva tema ili neki pomen traje maximum 2 dana,nekad i 3 Smile

Bio sam juce po gradu nisam video neke guzve.......
U, super sto ti nisi naleteo na guzvu, taman posla da te sprece u setnji(voznji) ljudi koji hoce da odaju postu coveku koga su streljali u zgradi vlade.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung E-250
ja nisam njegov simpatizer i dan danas,ali jos ce da ispadne da je bio bolji od svih danasnjih potiticara!ali da je krao krao je,kako on tako svi oko njega..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
"...svetskog formata..."

Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jednostavno , postoje drzave na ovom svetu, kao sto je Srbija, koje nisu nicim zasluzile da budu respektovane i postovane u zajednici civilizovanih naroda , kao sto postoje i nekvalitetni narodi, koji zasluzuju sve sto im se desava, bez obzira koliko  mislili za sebe da su bozanski, nebeski, neshvaceni, svetski  a nasi.......

I kada na celo jedne takve nenormalne drzave , dodje igrom slucaja drzavnik svetskog formata i vizije, kraj je morao biti upravo ovakav......drzavniku smrt, glupavom narodu naslada, a smesnoj drzavi propast.......

ZAr mislis da nam se to desava prvi put ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Qtek 小米
Визија З.Ђинђића ''Србија ће постепено улазити у Европу : део по део.''
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ajd samo polako smireno malo si pretjerao sa epitetima ali nisi rekao nista pogresno (naravno dokle god govorimo samo o ubistvu znamanti Srba)
Da smo narod koji nista nije naucio iz svoje istorije to se vec vise puta pokazalo

Ima jedna recenica ponovicu je ovdje kaze mi Srbismo narod koji kada zivi u jednom trenutku ponasa se tako kao da prije tog momenta nikakva istorija nije ni postojala
A to nas toliko puta puno kosta da je zastrasujuce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Mislili su da će ubistvom jednog čoveka zaustaviti promene i povratiti vlast.

Osvrnite se oko sebe:
Predsednik Srbije iz Đinđićeve stranke
Uskoro dobijamo Vladu Srbije bez Hadži Koštunija.

Srbija se menja i to niko ne može zaustaviti.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Strašna je to stvar, istorija nam se ponovila na početku 21 sa početka 20 vijeka. Ali ono što meni tu smeta je stvaranje kulta ličnosti Z.Đinđića. Pa me interesuje čime je on to zaslužio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
Citati od Zorana:

• NIN, 25.6.2002, Beograd
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami. Mi smo u isto vreme i problem i rešenje. I danas je zadatak isti. Pripremiti zemlju za šanse i iskušenja novog veka. Nadoknaditi zaostatak u odnosu na razvijenu Evropu. U vlastitom društvu stvoriti moderne ustanove uspešnu ekonomiju. I danas, kao pre jednog i kao pre dva veka, za uspešno obavljanje zadatka potrebni su nam sveža energija i nada, samodisciplina i istrajnost.

Medutim, našem nacionalnom mentalitetu svojstvene su erupcije energije, pa potom pražnjenje i malodušnost. Mi smo veseo narod koji istovremeno ceni pesimizam jer ga smatra otmenim. I, jer oslobada od odgovornosti. Ako vec unapred sumnjate u svoj uspeh, neuspeh ce vam lakše pasti, jer ste ga mudro predvideli. Nedostaje nam kondicija za ozbiljnu strategiju. Nedostaju nam ljudi sa jakim karakterom u javnom životu. Previše je površnog mudrovanja površnog nezadovoljstva, koji ne podsticu i ne oplemenjuju akciju, nego je blokiraju. I previše je intriga i taceva, kao u Rimskom carstvu godinu dana pre njegovog raspada.

• Još uvek nismo srušili most koji nas povezuje sa katastrofalnom prošlošcu, još uvek je moguc pad unazad. Balkan je još uvek pun razornih potencijala.

• Nema više spavanja. Vreme je za akciju. Spavacete kada odete u penziju.

• Reforme nikada nisu popularne ako treba da budu uspešne jer uvek mnogo koštaju. Da biste bili popularni, morate da preuzmete rizik nepopularnosti.

• U Srbiji je još uvek rizicnije biti policajac ili sudija, nego kriminalac.

• Sudije moraju da shvate da su zavisne od zakona, da njihova nezavisnost nije božanska i da ne smeju biti zavisni od kriminala.

• Ne želim više da slušam da su Srbi pobili Muslimane u Srbebrenici. Želim da znam ko je odgovoran za to!

• Nije uobicajeno da razvaljujete vrata pre nego što pokucate.

• U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji korov zaliva.

jedino sto dokazuje da je bio odlican psiholog, demagog i da je bio dobro obucen za tu propagandu....

obrazovan covek, lepo pricao al nista od toga nije uradio...sve naopako..... unistio zemlju....nemojmo stati, ali jebi ga malo gladujte...drzava mi je u srcu,ali daj da je prodamo i rasparcamo...moja deca da znaju jezik svoj i da pricaju...jeb ga al u nekoj Tunguziji ko Kurdi.....i oni imaju jezik al su se sjebali za krov nad glavom...

Seki je za njega mala beba...... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.