Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa bolje da pocne sto pre , da mu se nenagomilavaju jos vise. Mnogo nas ceka.
pa ima ljudi koji imaju preko 2-3 hiljade poruka pa josh nisu trazili p. avatare. ako vam je stalo do foruma i ako vam je ovde lepo onda ucestvujte u diskusijama i uzivajte nece ni meni nici bosiljak iz dupeta kada jednog dana budem imao p. avatar,ljudi ce me prepoznati i sa ovim istim, ako dajem normalne komentare i postujem zanimljive teme dajte vremena SF-u da ne bi covek jednog dana na jednom okupljanju sve nas
Mozete ponovo slati zelje, ja cu polako da ih crtam kad koliko imam vremena... Ako vidite da vam avatar nije uradjen u roku od 7 dana, posaljite zelju ponovo...