Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 10:02:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Perfektno oruzje  (Pročitano 8484 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pucao sam iz crne strele koja je 12,7 kalibar, 5 metaka staje u okvir i ogromni su. Postolje je iz tri kraka i na svakom imas siljke koji se pobadaju u zemlju. Amortizer u kundaku je bar 20 cm ali opet kad pucas ona razvaljuje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
nije perfektan ali je moj favorit
malisan  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Meni bi 22 kalibar automatska sa baterijskom lampom ,optickim I laserskim nisanom odgovarala perfektno za lov I za prezivljavanje kao I za neku apokalipsu ,

Ovo je iz vise razloga , Lagana tezina oruzija , lagana tezina municije ,1000 metaka moze da traje dugo kad si u divljini , a tu je i pristupacnost ,22 kalibar je svuda prodaje se u vecini prodavnica po svetu u obicnim super marketima I ,jeftin je .

MOSBERG 715 T

22 kalibar pregled

22 Crvena Zastava 513

22 Crvena Zastava 511 polu automatska

Kako izabrati 22 ,prva puska u arsenalu koju nikada necete prodati

Ja ne volim taj tip pusaka...sve sto nema pistol grip meni je nepodnosljivo za nosenje...i neudobno...

Uopste nisam za te M16 varijante...i varijacije na varijante...mislim...ono...nije za mene...

Inace ovo sto je pokazivao...je rafalno puzanje iz pitolja...kafansko...sto se kaze... Smile

Evo Vucko sve objasnio...

Inace u nekoj realnoj situaciji dosta neprimenjivo...osim mozda iz pistolja...u nekoj situaciji koju je i on objasnio...neki jako suzen prostor sa vise meta...i ludom srecom...ono...kad je doslo daj sta das... Smile

Inace ja sam siguran da bi u jedno 60% slusajeva doslo do samoranjavanja... Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 21:21:24 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
"haj maj nejm is dimitri"izgovoreno jakim ruskim naglaskom 
Citat

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
Imam dozvolu za pistolj ali ne vidim nikakvu situaciju ili potrebu za rafalnim pucanjem ,to je samo proseravanje .
Stvari se zavrsavaju sa jednim preciznim pogodkom .

Pre par godina sam kupio moj prvi samostrel sa optickim I laserskim nisanom 175 l drow  ,16 inc bolts
od Tada sam uvek gledao za bolji I jaci , Metak ne moze da prodje kroz kelvar ali strela moze .

Za 30-ti rodjendan sam dobio od svog brata prvu samurajsku katanu ,
Proslo je deset godina dok nisam kupio I drugu koja je rucno kovana ,
Ples sa macevima

Prosle godine sam kupio engleski dugi luk  185 cm ,domet 150-180 metara ,
Za lov nikada vam nece trebati vise od 15 do 30 metara . Imam 25 drvenih strela sa celicnim vrhom
I 10 aluminijumskih sa promenljivim vrhom , za lov na srne imam vrhove sa sirokom glavom I trostrukom ostricom
mogu da prodju kroz telo kao vruc noz kroz puter.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 22:17:52 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Jeste ali lakse ces da dobijes dozvolu za top nego za samostrel Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
To su zanimljive stvarcice.... Smile

Na zalost kod nas je to zabranjeno... Smile

Inace...nista se ne resava jednim preciznim pogodkom...cak ni profesionalci ne resavaju tako...to ima samo na filmovima...

U rusiji nije zabranjeno...ali na zalost...nema kvalitetnih samostrela...a i ja nisam bas za to...mada su mi pricali da je dobro loviti sa njima...

Koliko je precizno...i koliki domet ima...? Smile

Ipak moze da se nabavi...treba dozvola kao za pistolj.... Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 22:16:26 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
Jeste ali lakse ces da dobijes dozvolu za top nego za samostrel Smile

Stvarno ? Od kada je taj zakon dosao na moc?
Pa imam nasu dozvolu za pistolj/revolver I pripadnik sam recimo strelista ili kluba kod nas u Srbiji ,
Kakav bre domet ?
Pistoljem Magnum 357 ili revolverom TT ili CZ meta je uvek 10-15 metrara sto je realno I ako veliki procenat drugih marki poput stajera ili gloka ili Smith Wesona magnum 500  je precizan I do 30-40 metara

Za hladno oruzije I vazdusno oruzije  koliko znam nije trebala nikakva dozvola za posedovanje osim da si iznad 18 godina I da nemas u toku  krivicna dela protiv sebe .

O koriscenju za lov tu nisam siguran ?

U Britaniji takodje netreba nikakva dozvola za maceve ili samostrele ili lukove ili vazdusna oruzija bez obzira da li su semi ili automatska .Vazno je samo da si punoletan .

Kupujem Harpun u Avgustu za ribolov kod nas u Srbiji ,ako mi kazu da je I to zabranjeno nek idu u pm.!
« Poslednja izmena: 06. Jun 2013, 22:38:23 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Meni bi 22 kalibar automatska sa baterijskom lampom ,optickim I laserskim nisanom odgovarala perfektno za lov I za prezivljavanje kao I za neku apokalipsu ,

Ovo je iz vise razloga , Lagana tezina oruzija , lagana tezina municije ,1000 metaka moze da traje dugo kad si u divljini , a tu je i pristupacnost ,22 kalibar je svuda prodaje se u vecini prodavnica po svetu u obicnim super marketima I ,jeftin je .

...I pritom uopšte nije za potcenjivanje,jer,koliko ja znam,i on ume da bude vrlo razoran jer se pri udaru raspada i pravi dar mar u telu.

Inače,dobro je i ovo što je kolega Crazy predložio. Samo što bih ja uzeo noviju verziju, PP-19-01 Vityaz :

Kalaš-ev rođak (dovoljno samo po sebi  Smile ), gore optika,napred lampa,dole grip... SMG... sve što ti treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 10:02:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.