Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:04:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73286 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Snimci su bzvz... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
Ma batalite da kukate... Bilo je do jajovoda, a iduci put ce biti jos bolje! Smile
nece biti sledeci put...i da bude  , ne bih isao pa da sviraju za dz...
Pa sta ste hteli da nam izadju na 4 bisa i da sviraju do 5 ujutru, pa nisu oni Ceca i Zdravko Colic.
Pa da se posle slikaju sa nama i popiju po pivo. Vi definitivno niste bili ni na jednom velikom koncertu niti na nekom ozbiljnom festivalu.
Oni su Bre Firma nema zezanja, ni emocija. Placeni su sat i 15 min. festivalskog sviranja i kraj koliko para toliko muzike, to je bar nasha izreka.
A docice sigurno opet i to uskoro, i opet idem samo da bude leti da zbog kishe ne navuchem upalu pluca.  Smile
...oni su qurac na biciklu a ne Firma.. jel si ti u organizaciji koncerta pa si znao za sta i koliko su RHCP placeni?..ma daj.. Smile Smile...
pa Metallica je 6 puta veca "firma" od RHCP pa su ljdi dosli odprasili kako treba i otisli kuci..
 Najveci porblem kod cele svirke,a to nije ni duzina ni kvalitet, je nepostovanje publike...ono je licilo kao da su svirali ispred 80000 stocnih grla...Tuzno!!!
Bitno je da Tool nece zakazati u septembru..jebo RHCP
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
sto se tice me metallica-e oni su ne prevazidjeni sto se tice koncerta, gledao sam na tv-u kad su svirali u portugalu i cert je trajao skoro 3h, nikako da odu svaka im cast!!!
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Jebes ti ovo,ja bih opet palio na Glen Hjuza u Dimitrovgrad . A da, ako i Tool bude njesra odustajem od koncerata u Srbiji,i palim preko da gledam i slusam ko covek Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2007, 21:49:10 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Licni text

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Toliko ljudi ni jedne jedine fotke

ni kvalitetnog snimka, ajmo malo angazovanja!!! Smile

Ljudi pogledajte postove pre koncerta koja je to euforija bila a sad???? Smile Smile

Ljudi pa ja posle koncerta mogu i da umrem,ne zalim,  Smile Smile [-Xjedan san mi se ispunio u zivotu mozda i najveci a vi tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jebes ti ovo,ja bih opet palio na Glen Hjuza u Dimitrovgrad . A da, ako i Tool bude njesra odustajem od koncerata u Srbiji,i palim preko da gledam i slusam ko covek Smile

E to je bila prava stvar a ne ovo chili sranje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Komentar iz Hrvatske:
Bio sam u Indjiji na koncertu, pa da ocijenim malo:

RHCP-čista nula, ne zanimaju me njihove izlike o drogama, festivalskom nastupu i nadolazecoj oluji-VI STE, GOSPODO, MASNO BILI PLAĆENI za taj koncert, i pjevati ćete i svirati do dolaska tornada-VI STE ZA TO PLAĆENI.VI NISTE OPERNI PJEVAČI NITI JE ONO NEOBAVEZNA PROBA

Komunikacija s publikom- ČISTA NULA. Nema teorije da ja idem na i jedan njihov koncert više. Ako vam se više ne svira-PRESTANITE SVIRATI, skupiti ćemo vam pare i za to. Jedan "Good evening" nikoga nije ubilo

Indjija-Boze, gdje nadjoste tu pustopoljinu? Što se nije na nekom stadionu organiziralo?

Organizacija puta nakon koncerta-NULA

Železnice Srbije-Oprosti im, Bože. Kad ste već uspjeli dobiti dva dodatna vlaka-voza, sto im niste nadodali 20 vagona, pa da se vise ljudi moze voziti? Ili 40 vagona, a dvije lokomotive, jeste to ikad vidjeli u zivotu?

Beograd-suosjecam s Vama. Za mene je mijesano meso i teletina i piletina i svinjetina, a ne samo piletina, a skuplje nego u Kolnu ili Zagrebu...

Ljudi-halo, ako te djevojka koja drhti u topu moli za prijevoz, a vas je samo dvoje u autu, pa ne budi toliki gad...

Ljudi 2-ako si vec zelela da ti se dijete ne guzva u vozu, OSTAVI GA KUĆI ILI U HOTELU!!! Ne vodi ga na koncerte!!!!!!!!!

Mislio sam na koncert  Stonesa ići, a sad sam SIGURAN da me nece vidjeti ni Beograd ni Budva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
Komentar iz Hrvatske:

RHCP-čista nula, ne zanimaju me njihove izlike o drogama, festivalskom nastupu i nadolazecoj oluji-VI STE, GOSPODO, MASNO BILI PLAĆENI za taj koncert, i pjevati ćete i svirati do dolaska tornada-VI STE ZA TO PLAĆENI.VI NISTE OPERNI PJEVAČI NITI JE ONO NEOBAVEZNA PROBA

Komunikacija s publikom- ČISTA NULA. Nema teorije da ja idem na i jedan njihov koncert više. Ako vam se više ne svira-PRESTANITE SVIRATI, skupiti ćemo vam pare i za to. Jedan "Good evening" nikoga nije ubilo

Indjija-Boze, gdje nadjoste tu pustopoljinu? Što se nije na nekom stadionu organiziralo?

Železnice Srbije-Oprosti im, Bože. Kad ste već uspjeli dobiti dva dodatna vlaka-voza, sto im niste nadodali 20 vagona, pa da se vise ljudi moze voziti? Ili 40 vagona, a dvije lokomotive, jeste to ikad vidjeli u zivotu?

Beograd-suosjecam s Vama. Za mene je mijesano meso i teletina i piletina i svinjetina, a ne samo piletina, a skuplje nego u Kolnu ili Zagrebu...

Ljudi-halo, ako te djevojka koja drhti u topu moli za prijevoz, a vas je samo dvoje u autu, pa ne budi toliki gad...

Ljudi 2-ako si vec zelela da ti se dijete ne guzva u vozu, OSTAVI GA KUĆI ILI U HOTELU!!! Ne vodi ga na koncerte!!!!!!!!!

Mislio sam na koncert  Stonesa ići, a sad sam SIGURAN da me nece vidjeti ni Beograd ni Budva.

Saosecam se s tobom, svasta sam i ja preziveo...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
Komentar iz Hrvatske:

...vec samo thompsonovi nastupi....(za bolje i nisi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Nokia 6600
J A da, ako i Tool bude njesra odustajem od koncerata u Srbiji,i palim preko da gledam i slusam ko covek Smile
i da koncert tula bude sranje(ne d'o bog),ne mora da znaci da su koncerti u srbiji sranje.gledao sam njihov koncert u atini i zvucali su ocajno,dobro ne bas ocajno ali lose,sve zavisi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:04:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.