Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:15:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73197 puta)
Ucesnik diskusija

...Once we had an Empire, and now we've got a slum

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa sta ste hteli da nam izadju na 4 bisa i da sviraju do 5 ujutru, pa nisu oni Ceca i Zdravko Colic.
Pa da se posle slikaju sa nama i popiju po pivo. Vi definitivno niste bili ni na jednom velikom koncertu niti na nekom ozbiljnom festivalu.
Oni su Bre Firma nema zezanja, ni emocija. Placeni su sat i 15 min. festivalskog sviranja i kraj koliko para toliko muzike, to je bar nasha izreka.
A docice sigurno opet i to uskoro, i opet idem samo da bude leti da zbog kishe ne navuchem upalu pluca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
meni je na koncertu bili ekstra i opet bi otisao i da sneg pada jer volim to sto ljudi rade!!!

ja sam isao sam da nebi morao nekoga da vucem za sobom ili nedaj boze mene neko da vuce i cima cas levo cas desno! organizacija je bila dobra sve do kraja koncerta, a posle katastrofa nigde nikog. nije mi se svidelo sto su pravili malo vece pauze izmedju pesama i sto su jednu pesmu prekinuli posle dve sekunde, to ovde niko nije spomenuo kao da niko nije bio na koncertu

ja bi ove iz exit-a sve na lomacu! pustili su u prodaju 60000 karata i posle jos 20000 sto je bilo regularni, a posle toga su pustili  neogranicen broj jer im nije bili dosta para "majke im vojvosadjanse" a ostalih 30000 karata i ljudi uzrokovalo je kasnjenje koncerta jer nisu svi mogli da stignu u isto vreme i plus ko zna koliko je uslo za 500 din kako vidim neki se hvale!!! zbog tih 30000 debila koncert je poceo u 21:50 i trajao 1h i 15-20min taman do kise, a ljudi po ugovoru mogu da odsviraju 2-3 pesme manje taman su toliko skratilo da ih ne uhvati kisa, a da je poceo u 21h kako je trebalo imali bi koncert od 1h:30 a i manje bi ljudi bilo mokro i sa upalom pluca!!!

ako dodju opet ja sam ponovo u prvim redovima

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
26062007(008).3gp (681.41 KB)
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Indjija

Udine

U Udinama su, naravno, dozvolili i unosenje kamera na koncert.

I dalje mi je nejasno kako je moguće da na netu nema nigde informacije o toj misterioznoj konferenciji za štampu, na kojoj su se rhcp navodno izvinili publici u Srbiji?

Jedan od retkih komentara sa youtube na engleskom koje sam mogao da razumem:
''i was very disappointed. the show was WAY too short. the band didnt really say good bye "amore amore"...oh wow, how special. for me it looked like anthony didnt really give a fuck about the audience. i also didnt know that the band doesnt play their greatest hits - californication and otherside live. lame!''

Nema je zato sto ga i nije bilo.To je bila izmisljotina kupljenih novinara, kako bi se oprali orgaizatori.

A evo kako koga jos interesuje Udine.

http://www.youtube.com/watch?v=abbxAfvF6tg&mode=related&search=
« Poslednja izmena: 01. Jul 2007, 02:41:00 od Gavri »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
klipovi snimani sa digitalnim aparatima...

http://www.sendspace.com/file/tl26qy RHCP PART 1 (Intro, Can't Stop, Scar Tissue, Charlie)
http://www.sendspace.com/file/56xtk0 RHCP PART 2 (Jam, Readymade, Throw Away Your Television)
http://www.sendspace.com/file/9ygosl RHCP PART 3 (Snow, SOS, Higher Ground)
http://www.sendspace.com/file/mkj9rm RHCP PART 4 (She's Only 18, Right on Time, Don't Forget Me, Flea)
http://www.sendspace.com/file/gpi567 RHCP PART 5 (Pocetak, By The Way, kraj, bis)
http://www.sendspace.com/file/kznlbo RHCP - Dani California
http://www.sendspace.com/file/e2v4sd RHCP - Californication
http://www.sendspace.com/file/qbye3x RHCP - Give it away
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6500s
kojim digitalcima si ti ovo snimao kad zauzimaju po 100 mb????
Koja je to rezolucija  Smile
Tebe treba tuziti, imas ceo koncert, piraterija  Smile

Smile  Smile  Smile hahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
Pali su u mojim ocima...a znam da im to puno  znaci Smile
A sto se tice ovih domacih  indijanaca ,nemam rjeci osim da su profesionalni otimaci  para,ali zato su ga ispusil(i ovi iz Indije) za u buduce,ko ce da im dodje-Ja ni da dolazi Blek Stena,Ajkula,drakula...ma ni Pamela da me oprca ne bi dosao...
adj uzdravlj Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2007, 15:49:33 od malotreba »
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
klipovi snimani sa digitalnim aparatima...

jesi ti dosao na cert da snimas ili da gledas(slusas) Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

He allways took me with a smile when I was down!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Pa sta ste hteli da nam izadju na 4 bisa i da sviraju do 5 ujutru, pa nisu oni Ceca i Zdravko Colic.
Pa da se posle slikaju sa nama i popiju po pivo. Vi definitivno niste bili ni na jednom velikom koncertu niti na nekom ozbiljnom festivalu.
Oni su Bre Firma nema zezanja, ni emocija. Placeni su sat i 15 min. festivalskog sviranja i kraj koliko para toliko muzike, to je bar nasha izreka.
A docice sigurno opet i to uskoro, i opet idem samo da bude leti da zbog kishe ne navuchem upalu pluca. Smile

Napokon Prosvetljenje , potpuno se slazem!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Sreca je zadovoljstvo duha!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Znaci
A docice sigurno opet i to uskoro, i opet idem samo da bude leti da zbog kishe ne navuchem upalu pluca. Smile

Znaci sve se svelo na tezgararenje bar kod RHCP,pesma cirka USD 100 000 pa ko naruci vise,bes takav band,bez emocija,gde su zlatna vremena kad se sviralo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
nisam ja snimao, nasao sam linkove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:15:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.