Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:11:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73170 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Indjija

Udine

U Udinama su, naravno, dozvolili i unosenje kamera na koncert.

I dalje mi je nejasno kako je moguće da na netu nema nigde informacije o toj misterioznoj konferenciji za štampu, na kojoj su se rhcp navodno izvinili publici u Srbiji?

Jedan od retkih komentara sa youtube na engleskom koje sam mogao da razumem:
''i was very disappointed. the show was WAY too short. the band didnt really say good bye "amore amore"...oh wow, how special. for me it looked like anthony didnt really give a fuck about the audience. i also didnt know that the band doesnt play their greatest hits - californication and otherside live. lame!''
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 19:21:23 od str8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Јешић се извинио због колапса при повратку

Председник општине Инђија Горан Јешић је рекао да су при организацији повратка посетилаца са концерта Ред хот чили пеперса предност на излазу иа арене имали пешаци, па је зато дошло до колапса међу аутомобилима на паркингу.

У гостовању на РТС-у Јешић је рекао да се са концерта више од 40.000 људи пешке враћало до Инђије и да је због пљуска њима дата предност.

Јешић је изразио жаљење због свих младих који су покисли и јавно се извинио.

Музички продуцент Макса Чатовић је више пута током емисије рекао да је јавност обманута најавом концерта Пеперса јер је на том месту одржан Туборг фестивал са више извођача.

Јешић је навео да је потрошено више од 200.000 евра на организацију те да је посебна опрема спремана за музичку групу из Калифорније, па је због тога концерт и тако најављен.

Он је додао да ниједна државна институција није хтела да помогне при организацији концерта.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nevolim kad neko  prica lose za koncerta a nije bio na njemu  Smile Smile Smile Smile
1. Ja neidem na koncert da bi gledao jel to sve lepo organizovano i da posle pljujem po organizaciji nego idem da slusam ono za sta sam dao pare
2. Svi me ubedjuju da se reklamirao solo koncert za peperse a ja u zadnjih  4 meseca znam samo za green fest na kome oni nastupaju pepersi

A sto se tice kamera i  fotoaparata mogao si da uneses i to  nisu pravili problem
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 20:44:58 od KingPin »
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa da ja prosto ne znam kako na mom vauceru za kartu pise

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
voucher_rhcp.pdf (297.46 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
Zastava Бгд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa da ja prosto ne znam kako na mom vauceru za kartu pise

Omakla se stamparska greska, verovatno.. Nisu oni mislili tako... Verovatno se neki radikal infiltrirao, pa namerno prepravljao vaučere...

Јешић се извинио због колапса при повратку

Председник општине Инђија Горан Јешић је рекао да су при организацији повратка посетилаца са концерта Ред хот чили пеперса предност на излазу иа арене имали пешаци, па је зато дошло до колапса међу аутомобилима на паркингу.

У гостовању на РТС-у Јешић је рекао да се са концерта више од 40.000 људи пешке враћало до Инђије и да је због пљуска њима дата предност.

Јешић је изразио жаљење због свих младих који су покисли и јавно се извинио.

Јешић је навео да је потрошено више од 200.000 евра на организацију те да је посебна опрема спремана за музичку групу из Калифорније, па је због тога концерт и тако најављен.

Lepo rečeno, prednost data pešacima... A nije rekao ko je dao tu prednost pešacima? Ona dva saobraćajca koja su bila svo vreme u kolima? Ili možda redari kojih nigde nije bilo ili pak policija koja je izbauljala iz autobusa krmeljava u 3 ujutro i pocela da vređa sve redom? Očigledno je ovo samo jos jedan dobro smišljen izgovor.

Lepo, neko te ponizi da pola noći bauljaš po sremskim njivama, prevari za nastup, a onda kaže izvini i to se Ok? I posle će ljudi da kažu - vidite kako je Ješić korektan političar (ovo je nameran oksimoron).

Ako ovo prođe samo tako na izvinjenju, onda stvarno jesmo stoka i ovo sto smo dobili je i više nego sto zaslužujemo.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2007, 00:07:04 od St.Misa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa ti nisi obavesten - prednost pesacima su dali redari iz tzv. arene - mada mi nije jasno kakve oni veze imaju sa guzvom kada su nestali sa parkinga za 20-tak min? a inace kada nesto platis( u ovom slucaju koncert rhcp jer tako pise na karti ) onda te i organizacija interesuje. i to ce proci samo tako kao ja baja iz indjije se izvinjavam. i sta ja vise njega da slusam nije bio sposoban za tako veliki zalogaj. gde su oni klosusi iz exita koji su napravili prevaru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
Iskljucili mi telefon, jbg.
Ovo sam trebao da kazem pre 3 dana, ali evo:

Izmucio sam se ceo dan, stao sam u red pre 11 sati da dobijem narukvicu, usao u 3, znaci cekao na najvecem suncu 4 sata!  Smile
A onda, predgrupe razbile, cak i Ritam Nereda koji ne podnosim, svaka im cast...  Smile
A onda, dogadjaj sezone, koji je trebao da pocne sat vremena ranije nego sto je poceo  Smile, (jako povrsna organizacija!) trajao je jebenih sat vremena i 15 minuta... Znam da oni tako sviraju na mestima na kojima su bili, ali ovde su prvi put svirali!
Otkinuli su, ali jako kratko i bez emocija, sem Dzona koji me je odusevio, ne verujem kako je taj covek dobar gitarista!
Posle me je i kisa sastavila i to ona sto je gledas kroz prozor i ne verujes koliko jako pada. I tako sat i po vremena, oznojan i mokar po vetru u isto vreme do centra Indjije gde me je pokupio drugov cale. Hvala Pepersima sto su dosli, ali vise ne moraju...  Smile

Osecam se kao zrtva muzicke industrije, a mislim da su se Pepersi prodali, koliko god mislio dobro o njihovoj muzici...
Znam da ce Stonsi, iako su 10x stariji svirati makar 2 sata i da ce isprasiti!
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 21:59:01 od Joshua Tree »
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
ja jako cenim ovo sto je Jesic uspeo da konacno dovede bend koji je top u svetu,sa obzirom da kod nas dolaze uglavnom bendovi koji su u zalasku karijere,tako da je ovo bio dogadjaj bez presedana.Na samom koncertu zvuk je bio o.k,ali bend je delovao malo smoreno i mlako,i nikako nisam odusevljen nastupom(ogromne pauze izmedju pesama,losa komunikacija sa publikom i sl.).Jedna od vecih zamerki u samoj Indjiji pre koncerta je nastalo slobodno formiranje cena,pa sam u istom kaficu u kom sam sedeo pre koncerta konobaru iz prve smene platio pivo 80 din., a u drugoj 150,sto me je totalno sokiralo,jer shvatio bih da sam na moru pa me konobari rade ,na to smo i navikli,ali na 15 km od Beograda...nerealno!A,sa obzirom da Jesic planira nove koncerte,neka povede racuna o tome da smo mi njihove komsije a ne neki paradajz turisti koje treba izvacariti na brzaka,jer bi lako mogli da vise ne pozelimo da svratimo u njihovu opstinu. Toliko od mene... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
ma da, a u Udinama ovo....

01 Intro
02 Can't Stop
03 Dani California
04 Under the Bridge
05 Jam- 21st Century
06 Jam- Parallel Universe
07 John solo: Maybe
08 Snow
09 Get on Top
10 Emit Remmus
11 So Much I
12 Me and my Friends
13 Jam
14 Hump de Bump
15 By the Way

16 Chad drum solo
17 Flea trumpet
18 I Could Have Lied
19 Sir Psycho Sexy
20 They're Red Hot

ovi su proshli gore nego mi shto se izbora pesama tiche
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
J.BO vas Beogradjane i ostale nafurane likove Maxa Catovic sto pljuje po Jesicu, sto hoce covek nesto da promeni, ali NEE beograd je zakon ! Rolinstonsi neece ni doci jer nece prodati dovoljno karaata.
Biloo je sasvim ok, a sto neki idioti vole da se parkiraju pored bine tooo  je druga stvar, ja sam u NS bio u 02 posle ponoci, a isao sam peske i vozom i nisam ni pokisao jer sam poneo mali kisobran !
Da ponovim bilo je sasvim OK, a ko nije sposoban da napravi bolje neka ćuti !
Smile Injdija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:11:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.