Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:10:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73104 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Robbie ako dodje ja cu da idem... Opustencija totalna...
Da se ja pitam, sledece nedelje bih tamo opet napravio neki show...
Nedeljno po koncert... pa makar svirali i buljashi poput RN... Smile

Nemoj tako...
Ritam nereda je odradio jako posteno svoj dio posla,i odsvirali su extra!Onaj bend na onom ozvucenju sjajno zvuci...
Mene su odusevili!
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kao sto sam vec napisao organizacija je uzasno odrradila posao ali jbg i EXIT 2005 nije bio nista bolji samo sto su  kerovi bili mnogo grubnji nego ovde(ovde su se cak i smeskali)
Na exitu je brdo  pa kad hoces da sidjes  sedi na dupe pa shljus nizbrdo  a ovde samo kisa tako da je ovo bilo cisto uzivanje a ko je dosao da ih cuej(kao ja) nemam primedbu nijednu  ljudi su  odlicno odradili svoj posao tako da moze da kaze ko sta hoce koncert/festival je bio sasvim ok za prvi put Smile
Bilo je dosta ljudi  na koncertu koji su dosli samo da bi kao dosli da ih vide  uzivo a ne da bi uzivali
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sad cu nesto lepo da vam kazem, da svi prestanete da serete o pepersima, jer onaj ko stvarno prati njih i zna kako oni sviraju 20 zadnjih godina nema sta da se razocarava i da sere, steta je samo sto je od 100000 ljudi bilo 90000 onih koji ne slusaju njih !!!!

a ti si sproveo blic anketu pa znas?
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 23:49:24 od Hloyge »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ljudi sta bi sa snimkom certa ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
Bolest gitariste?I sad mi treba da se primimo na to vadjenje gospode iz Exita?!?
Za*rali su i sad svaljuju sve na bend,treba da ih je sramota.

p.s. Da li postoji negde na netu to izvinjenje zvanicno ili se i to svodi na rekla kazala?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cini mi se da je ovo najblize istini.

29. jun 2007.
SRPSKA POSLA!
Maksa Ćatović tvrdi da su organizatori Pepersa obmanuli javnost, ali i svetski slavne muzičare
Ne računajući katastrofalnu organizaciju koncerta Red hot čili pepersa, većina zamerki na ovaj događaj odnosi se na dužinu nastupa kalifornijskog benda. I dok organizatori već dva dana, što zvanično što nezvanično, plasiraju kojekakva objašnjenja, koja uglavnom padaju na grbaču Pepersa, prvi čovek "Komune" Maksa Ćatović tvrdi da slavni muzičari nisu obmanuli javnost, jer su nastupili koliko su i bili plaćeni!

- Organizator nije bio fer prema publici jer su sa Pepersima potpisali ugovor za festivalski nastup, a ne za koncert, kako su to pompezno najavljivali po medijima. Kada se pregovara sa nekim bendom, postoje dve varijante - samostalni koncert i festivalski nastup, i svaka ima svoju tarifu. Pepersi po Evropi uglavnom nastupaju na festivalima i ono u Inđiji je bio njihov standardni repertoar za tu svrhu.

- Skratili su ga samo za dve pesme, što po ugovoru i imaju pravo. Priča da je trebalo da nastupaju dva sata a da su oni samovoljno skratili koncert ne pije vodu, jer su oni profesionalci. Umesto da organizatori priznaju svoju krivicu, oni grešku svaljuju na bend, koji je samo došao i odradio ono za šta je bio plaćen - kaže Ćatović i dodaje da je došlo do raskola između organizatora i menadžmenta grupe jer nije prijavljen tačan broj prodatih karata.

Nezadovoljni fanovi

- Pitajte organizatore koliko su prodali karata! Pušteno je u prodaju 65.000 karata, a zatim su organizatori tražili da puste dodatnih 25.000, sa čime se menadžment složio. Dakle, oni su očekivali ukupno 90.000 ljudi, i zbog toga su dopremili dodatnu opremu i ozvučenje.

- Međutim, na koncertu se pojavio daleko manji broj posetilaca. Moja pretpostavka je da su jedan deo karata za Peperse povukli iz prodaje i da su ga vezali sa Egzitom, po sistemu - ko kupi karte za ovaj festival, može da nabavi i kartu za Peperse. Međutim, kako je ugovorom precizirano da od broja dodatnih karata bend ima procenat od 80 odsto, kada su shvatili da su na gubitku, skratili su koncert onoliko koliko po ugovoru i mogu.

- Pouzdano znam da je njihov agent za Evropu Ema Benks demonstrativno otišla pre početka koncerta, kada je shvatila da su prevareni informacijom o broju prodatih ulaznica - otkriva direktor "Komune" osvrćući se na muzički događaj koji od utorka ne prestaje da potresa Srbiju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po tome sto si postavio nije jasno koliko je bilo publike...jer druga verzija koja govori o 110000 hiljada ljudi objasnjava sukob menadzmenta i organizatora time da je organizator slagao u vezi dodatnog kontigenta karata tj.da su prodali samo oko 5000 karata.
A ovi su iz vazduha prebrojali svih 110000 hiljada i naravno popizdeli cim su sleteli jer su zakinuti za lovu.Tako da se nervoza i bes preneo i na sam bend,jer su po ugovoru morali da ispostuju ovo kao festival a ne kao dvosatni koncert.
Mislim da ce jedino biti merodavno ono sto kazu RHCP ako uopste budu hteli da se petljaju sa nama ovakvima.Mislis da mozes da gadjas takav bend sa flasama...razmisli jos jednom!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ovde je jasno da je ovo bila festivalska svirka, a ne koncert.A takve svirke krace traju od koncerta.E sad sto su organizatori nasankali ljude da je ovo koncert to je druga prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
dosao sam u Indjiju dan ranije, spavao kod drugarice.. ustao u 5h ujutru i otisao ispred mjesta odrzavanja koncerta... citav dan "kampovo" ispod kartonskih kutija kako bih stigao u fan pitu...

sve u svemu super osjecaj gledati pepperse 3 metra od bine... pa makar to bilo 5 minuta Smiley

btw, Kiril me prijatno iznenadio... i Edo&Frenkie su odvalili.... Ritam nereda je isto oke! Kasabian je malo gay :p

poz iz Bijeljine i opet bih ovo sve ponovio........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
najgora tezga na kojoj sam do sad bio...znao sam da ce tako da ispadne ,ali morao sam da se uverim svojim ocima...da su rhcp dosli damo da "odrade" posao.
ta prica da pepersi sviraju duze ne pije vodu..oni su uvek svirali od 60-90 min...bez obzira da li je solo nastup ili festival.
Sto se tice utisaka sa koncerta ...da nije bilo one kise,i da nisam pokisao do gole koze, ne bih imao o cemu da pricam, posto koncert nije vredan pomena nikako..
i naravno opet na kraju klasicna srpska prica daj da ulozimo malo a da zaradimo mnogo..ozvucenje je bilo katastrofalno.. dosta slabo...za toliko masu ljudi trebalo je to dosta jace da bude..oni u posldenjim redovima verovatno nisu ni culi nista...
Sve u svemu jedno veliko razocarenje i dosta potorsenih para bezveze...tuzno
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:10:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.