Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:17:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73097 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
ma,sta vredi,druze,svi su oni kao bili  na tim svetskim koncertima,pa sad kao nesto kake...za njih je marakana,ceca,cola
Smile
Ti to o sebi pricas?
za tvoju informaciju:gledao colu na marakani,ali 78 godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6500s
sad cu nesto lepo da vam kazem, da svi prestanete da serete o pepersima, jer onaj ko stvarno prati njih i zna kako oni sviraju 20 zadnjih godina nema sta da se razocarava i da sere, steta je samo sto je od 100000 ljudi bilo 90000 onih koji ne slusaju njih !!!!

Oni nikada nisu ni pricali sa publikom puno, ali se zna da skacu i izvode svasta na bini, skidaju se i psuju i uvek se onako zavrsava a i pocinje koncert, i nema sta da pricaju ljudi kako su oni debili i onako su otisli.
Zahvalite se exitu na losoj organizaciji jer su uzeli tolike pare da je to ludnica.
U italiji su pepersi imali konferenciju i javno se izvinili svima i rekli su da je doslo do frke sa organizatorima i da im je zao zbog svega, i svirka bi duze trajala da nije bilo toga... jako im je zao! nisu znali da ce biti toliko ljudi jer im je receno da ima 60000, a ovi prodali 110000 karata. ja sam radio tamo i 26. juna u 12 sati sam uzeo zadnju kartu u opstini sa rednim brojem 110735 tako da vam je sve jasno onda!

Svirka je bila super, a kiedis falsira vec duze vreme jer pokusava da izvuce nesto sto nikad nije umeo i menja neke ucitelje pevanja, a imao je upalu pluca dosta dugo tako da jbg....

A evo vam setliste, slikane na bini, posvadjali su se sa debilima iz exita koji su digli veliku kintu a nisu im rekli, planirano je vise pesama !!!!!!

P.S.
Pozzz veliki za PROMO TIM iz indjije, najjaci smo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ne mogu da verujem sta citam!!!
Posao sam od kuce u 8:00AM, stigao u Indjiju oko 17:00, kuci bio ponovo u 10:00 SLEDECEG dana i bilo mi je super!
O kakvom pljusku i vetru pricaju ljudi, padala je najobicnija kisa a zasevalo je dva ili tri puta negde u daljini (jbg nisam navikao na ravnicu pa pojma nemam koliko je ono bilo daleko  Smile ).

Imali su ljudi priliku da slusaju bend koji je snimio album i bio na top listama pre manje od 20 godina i zale sto im nisu svirali na uvce, u idealnim vremenskim uslovima sa optimalnom vlaznoscu vazduha... P...e!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Posao sam od kuce u 8:00AM, stigao u Indjiju oko 17:00, kuci bio ponovo u 10:00 SLEDECEG dana i bilo mi je super!
Zamisli koliko ce ti trebati do Budve i nazad ako kreneš na Stonse: Smile
Svaka cast na istrajnosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Damireee najjachi smo! ! ! !  Smile
kad je family reunion?

[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 02:12:42 od kokota »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Budva mi je bliza, ali ipak idem u BG! Mada sam se zamislio kad sam cuo izjavu Pere Lukovica o tome da nece ici na koncert jer je Usce "kontaminirano"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Razrešena misterija

Koncert „Pepersa“ skraćen zbog bolesti gitariste

Odmah nakon nastupa grupe „Red Hot Chili Peppers“ u Inđiji, počela su nagađanja zašto je koncert trajao samo sat i dvadeset minuta, iako je bilo najavljeno da će „Pepersi“ svirati duže, a Bojan Bošković, generalni menadžer „Egzita“, demantuje priče da su američki rokeri plaćeni za festivalski nastup od sat i petnaest minuta. Bošković kaže da je dogovor sa menadžerima benda bio da „Pepersi“ sviraju bar sat i četrdeset pet minuta, kao i da je koncert skraćen zato što gitarista Džon Frušante fizički nije bio u stanju da izdrži duži nastup.

- U prethodnih nekoliko meseci smo bili u stalnom kontaktu sa mendžmentom „Pepersa“ i želeli smo da sve prođe u najboljem redu. Sada nam se prebacuju dve stvari. Prvo, kratko trajanje koncerta. U kontaktu sa menadžerima, članovi „Pepersa“ su bili informisani o veličini koncerta u Inđiji i načelni dogovor je bio da sviraju sat i četrdeset pet minuta, a mi smo se nadali da će, podstaknuti atmosferom, koncert možda i produžiti. Međutim, pred sam dolazak benda u Srbiju, stiglo nam je obaveštenje da u bekstejdžu obezbedimo bocu sa kiseonikom. Ispostavilo se da se gitarista Džon Frušante ne oseća dobro i on, jednostavno, fizički nije mogao da izdrži duže, i nastup je skraćen, iako je bilo planirano da „Pepersi“ odsviraju još nekoliko pesma. Međutim, bez obzira na sve, oni su shvatili koliko je nama u Srbiji važan njihov nastup i uložili su veliki napor da dođu i tako ispoštuju publiku u Inđiji - kaže za „Blic“ Bojan Bošković, generalni menadžer „Egzita“, koji je zaslužan za dovođenje „Pepersa“ u Srbiju.
Po njegovim rečima, članovi grupe i menadžeri nakon koncerta nisu imali nikakve zamerke na organizaciju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Budva mi je bliza, ali ipak idem u BG! Mada sam se zamislio kad sam cuo izjavu Pere Lukovica o tome da nece ici na koncert jer je Usce "kontaminirano"
Pusti to su budalaštine!Želim ti lep provod! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nisi razumeo. Kontaminirano je Cecom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:17:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.