Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 04:43:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73218 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
Uh...stvarno ne bih o mestu odrzavanja, organizaciji, kisi i ostalim stvarima "nevezanim" za sam koncert, tj. svirku... Gotovo sve je receno...
Najvecu ocenu koju bih mogao da dam, je da je "koncert" bio OK...Nista komunikacija, nista emocije, nista nista nista... OK, daleko od toga da patim sto se nisu obratili Srbiji, ili rekli nesto na srpskom, ali ipak maaaalo emocija...bar u izvodjenju pesama... I na kraju Flea nije rekao "da mu je drago sto su u Srbiji", nego da im je "drago sto su u nasoj zemlji"...Naravno da nisu imali pojma gde su... Pored toga - strahovite pauze izmedju pesama...
Ipak ne zvuce toliko lose...A kako drugacije kad su 25 godina zajedno... Bio sam na sredini "arene", dosta daleko od bine (nisam zeleo da se guram) i uopste nisam impresioniran "savrsenim zvukom koji se podjednako dobro cuje u svim delovima"... Falilo je tu jos prilicno W i dB...
Repertoar...Otprilike kao sto sam i ocekivao...Gomila sa SA i jos ponesto, sto se probere... Znam da "Under the bridge" veoma retko sviraju, tako da me slika setlist-a malo iznenadila...A oni koji zale zbog njenog izostanka (ili su samo zbog nje dosli)...Sta da kazem, zao mi je...
Atmosfera...Ovako daleko od bine je stvarno bilo groblje...Pomalo sam se u pauzama skakanja i pevanja stvarno osecao kao zalutao...Ljudi su kao nesto malo ispratili "Californication" i "By the Way" i to je to...Sve sami fanovi... Smile
Kad smo vec kod "Californication", Anthony Kiedis ne moze vise da otpeva ni C (K) od istoimene pesme...I ne treba vise nikada da je peva! Ja bih (i jesam) je bolje otpevao 100%... Smile  Mozda bih mu oprostio ako je stvarno tacna informacija (u sta bas i ne verujem) da mu nije bilo dobro... A opet, neki lik na sajtu B92 kaze da su se Flea i Frusciante nesto svadjali u jednom trenutku... U svakom slucaju, daleko je to od "sjajnog" i "spektakla"... Smile

A nakon koncerta...Trebalo bi mi mnogo strana... Pored svih sranja koja su mnogi drugi doziveli, samo da kazem da smo mi oko 2 ujutru upali u lancani sa 5 automobila...Ali sve OK...kuci u 05.45...prilicno nezadovoljan...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson W550i
Saaaaaaaaamo da su odradili josh ta dva bisa (ako one tachkice i redni brojevi to znache), ne bi osetili ni grad ni isparkiravanje ni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6233
Ваљда нас за Tool неће зајебати.
Sad necu ici na Tool.
Pa mislim da pravis gresku, jer nase organizacije nemaju bas nikakve veze sa koncertom u Indjiji.
Svestni smo sta moze da nas ocekuje i NECEMO dozvoliti da bend ili management Tool-a ne bude zadovoljan , a i publika naravno.
Ma gde necu ici na Tool! To sam rekao ironicno jer su koncerti RHCP i Tool dva sveta koja se ne porede (a neko ih je uporedio), a i organizatori koncerta se ne porede  Smile. Uostalom, na RHCP mi nije padalo na pamet da idem s obzirom da se ovo moglo i ocekivati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
За дужину концерта нико није крив јер је тако договорено.

За кишу нико није крив такође.

Али за возање 3 сата по паркингу крив је организатор. И Јешић и општина и егзит...

Какав је то начин узети људима 500 динара спровести их лепо организовано а онда пустити као стоку да лута после концерта без икакве организације? Сад чујем житељи Инђије пљују по Београђанима јер "не знају да возе" па су направили колапс. Шта бре да возим по мрклом мраку у онаквом хаосу од организације?! Никада више у село на концерт. Зна се зашто постоје градови и булевари са три траке!!!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 10:00:44 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
dosta bre vise sa kukanjem, ne mogu da citam vise redovi i redovi negativnih utisaka, valjda je bilo i neceg lepog u svemu, pisite o tome malo
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Naravno... Odlichan je bio Ritam Nereda... A tek Kiril... A za eda maajku sam mislio da cje da me smori, ispadne ono neki hard-core... Extra... Smiley
Ma meni je bilo svejedno, bio sam pijan cijelo vrijeme, skakao cijelo vrijeme, udarao ljude oko sebe cijelo vrijeme... Niko se nije ljutio. Smiley I jedno 50 ljudi me pitalo: "Brate, ima li shto da se sredi"... Jebem ti..... Nije bilo loshe... U sushtini...I ja bih opet otishao. Smiley
IP sačuvana
social share

Can't find a way, to get across the hate, when I see you!
I feel it scratch inside, i want to slash and beat you!
I rip apart the things inside, that excite you!
I can't control myself, i fucking hate you!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
  Ovaj Jesic je lud ko mesec  Smile

Procitajte ovaj clanak iz danasnjeg Blica  Smile Smile Smile Smile

Čim se koncert grupe „Red Hot Chili Peppers“ završio, pale su u vodu sve priče o „fantastičnoj“ organizaciji, a za posetioce je počela najveća noćna mora! Po strahovitom pljusku, ludnica je započela na parkingu ispred arene. Volšebno su s lica mesta nestali policajci i redari koji su u dolasku regulisali saobraćaj na prilazu areni i ulazak na parking. Po mrklom mraku, vozači su bili prepušteni sami sebi i svako se snalazio kako je znao i umeo. Srećni su bili oni koji su uspeli da izađu sa parkinga i uključe se u nepreglednu kolonu automobila koji su pokušavali da se domognu famoznog kružnog toka, a posle - šta bog da. U Beograd, Inđiju, Novi Sad, na Mars... bilo gde, samo da se ode sa livade.
Lakše reći nego ostvariti. Kolona je satima stajala u mestu, a ilustracije radi, za 300 metara puta trebalo nam je tri sata i četrdeset pet minuta! Kada su ljudi koji su bili zarobljeni na parkingu shvatili da će osvanuti u Inđiji, počeo je haos - prvo je srušena ograda između „običnog“ i VIP parkinga, vozači su pokušavali da se sa strane ubace u kolonu, optimisti sa džipovima su čak probali da prođu preko zemljanog nasipa pored puta, a nervoza je rasla. Svi pokušavaju da se ubace negde, a kolona stoji bez ikakvih naznaka da će se situacija uskoro promeniti. Policije nema ni na vidiku, vozi se branik uz branik, a samo uz mnogo sreće ste mogli da se prestrojite u drugu traku. Posle nekoliko ablendovanja propuštamo ispred nas automobil sa trojicom mladića i u potpuno nadrealnoj sceni otvaraju se vrata, iz kola istrčava pokisli momak, prilazi našem automobilu, pada na kolena (ali, bukvalno) i viče: „Hvala vam, hvala vam!“. Čak nas je častio kesicom „smokija“... zato što smo se smilovali i propustili ih?!
Nakon nekoliko sati čekanja, osim živaca, počele su da popuštaju i bešike, ljudi su se olakšavali gde su stigli, a najmaleroznijim vozačima je pred očima blinkala crvena lampica - nestaje benzina! To nije sve, zbog taktike stani-kreni automobili su sve češće prokuvavali. Ludnica se nastavila do ranih jutarnjih sati, a poslednja vozila su ukleti parking napustila tek posle četiri sata ujutru!
Pokisli do gole kože, na temperaturi od svega 17 stepeni Celzijusovih, ljudi su se provlačili između automobila i beznadežno tražili bilo kakav prevoz. U opštem metežu, u gužvi su ostali zaglavljeni autobusi koji su trebali da pokupe putnike, a mnogi se uopšte nisu ni pojavili.
- Povratnu kartu za „Lastin“ autobus platili smo 1.000 dinara i po dogovoru ti isti autobusi trebalo je da nas pokupe na mestu na kom smo se i iskrcali. Kada smo došli na dogovoreno mesto, tamo nije bilo ni jednog jedinog „Lastinog“ autobusa. Čekali smo dva sata, ali autobusa nije bilo ni od korova, pa smo onako ogorčeni morali da molimo ljude da nas prime u svoje autobuse ili automobile da ne bismo umrli od zime. Posle dugotrajnog stopiranja uspeli smo da zaustavimo dobre ljude koji su nas dovezli do Bežanijske kose i spasli nas dalje agonije na onoj blatnjavoj ledini. Ovo će neko morati da plati i to ne samo taj drugi, neiskorišćeni deo autobuske karte, već i to vreme uzaludnog čekanja i smrzavanja u vodi i blatu. Najgore od svega je da nisam ni u povratku video nijedan „Lastin“ autobus u smeru ka Inđiji, kao da nisu ni imali nameru da dolaze po nas - kaže Vladimir Polić iz Beograda.
Na železničkoj stanici je nekoliko hiljada ljudi čekalo vozove koji se nisu pojavili, u prvu kompoziciju koja je stigla u Inđiju ugurali su se najjači, a ostali su se smrzavali čekajući obećane vozove.

Goran Ješić: Krivi posetioci, nevreme i policija   Smile Smile Smile Smile
Kao i obično, za propuste su uvek krivi drugi, a organizatori „Green festa“ ne prihvataju odgovornost za opšti haos.
Na pitanje ko je kriv, Goran Ješić, gradonačelnik Inđije, odgovorio je:
- Niko ne pominje najvažniju stvar, da se 100.000 ljudi bezbedno vratilo kući, a to što su malo duže sedeli u automobilima je normalno. Umesto 7.000 planiranih, stiglo je 18.000 automobila, nevreme nam je napravilo velike probleme i zbog toga je nastala gužva. Policija nam je zabranila da učestvujemo u pražnjenju arene, naredili su našim ljudima sa parkinga da odu kući, a usko grlo je nastalo jer policija nije koristila alternativne pravce. Od kružnog toka su usmeravali vozače na autoput umesto na centar Inđije, pa dalje Starim novosadskim putem. I pre koncerta smo apelovali na ljude da ne dolaze kolima, jer smo znali da će biti velikih problema u odlasku. Uostalom, i ja sam posle koncerta „Bijelog dugmeta“ u Beogradu četiri i po sata stajao u koloni, pa mi nije padalo na pamet da se nekom žalim.
Po njegovim rečima, sa autobuske stanice su non-stop polazili autobusi koji su usput kupili putnike, a za smanjen broj vozova je, kako kaže, kriv ŽTP, koji je na dan koncerta najavio silne polaske da bi se ispostavilo da 30 odsto kompozicija nije ni krenulo zbog kvarova!

Gde su bili saobraćajci?
O nemogućoj gužvi koja je nastala po završetku festivala, u policiji u Sremskoj Mitrovici, koja je, kako saznajemo, bila zadužena da reguliše saobraćaj u Inđiji, juče se nije mogao dobiti zvaničan komentar. Portparol Željka Arvić novinarima je samo prenela poruku načelnika da se sprema zvaničan izveštaj za MUP, koji će biti poslat do kraja dana i da se svi podaci mogu dobiti isključivo u centrali MUP u Beogradu, ali tek pošto im izveštaj uopšte bude uručen. A, da je podbačaja bilo, zna svako ko je to veče proveo u Inđiji. Na samom parkingu koji je ostao i bez osvetljenja zbog nestanka struje nije bilo nikog ko bi organizovao saobraćaj i pomogao da se gužve raščiste. Radnicima koje je „Egzit“ angažovao na parkinzima radno vreme je završeno po početku koncerta. A, saobraćajna policija nije bila od velike koristi. Na silasku sa parkinga dežurala su dva saobraćajca, a na izlasku na autoput svega jedan, koji je jedva uspevao da pomogne vozačima. Do same Inđije, od ponoći do dva sata, više se nije mogao sresti ni jedan jedini saobraćajac.
Put od arene do skretanja za autoput Beograd - Novi Sad bio je potpuno blokiran. Pešaci su provodili i po desetine minuta samo u pokušajima da se probiju nekih desetak metara.
H. Dunđerov

Bahatost redara
Zbog pljuska, posle koncerta nekoliko desetina posetilaca se sklonilo pod okolne tende, mnogi su cepali džakove i „Egzitove“ transparente ne bi li se malo zaštitili od kiše. Obezbeđenje je veoma grubo izbacivalo sve van koncertnog prostora gde nije bilo zaklona od kiše.
- Nas dvadesetak se sabilo ispod tendi gde su se prodavali slatkiši, brza hrana... ubrzo je došlo oko dvadeset ljudi iz obezbeđenja sa pištaljkama i počeli su da nas teraju. Zamolili smo ih da nas ostave još malo dok ne prestane kiša, oni nisu hteli, nego su naredili radnicima da spuste tende kako bi se sva kiša slila na nas. Zatim smo pobegli do drugih tendi gde je odmah došlo njih stotinak nabildovanih i počeli su da nas guraju. Izvukli su mladića i devojku i njega su počeli da tuku. Udarali su ga rukama i nogama. Molili smo ih da to ne rade, ali su i nas gurali. Hteli smo da zovemo policiju, ali njih više nije bilo - ispričala nam je vidno iziritirana Gorana, studentkinja iz Novog Sada.

Vozovi kasnili i u dolasku i u odlasku
Tvrdnje organizatora da bi sve bilo u redu da su posetioci došli javnim prevozom demantuju brojne priče putnika, čak i onih koji su putovali vozovima. Prvi problem je nastao kada su ljudi iz Novog Sada pokušali da stignu na koncert. Vanredni polazak iz Novog Sada za Inđiju, u 18.30, kasnio je, i to na polaznoj stanici, punih sat i petnaest minuta. U međuvremenu, na koloseke je postavljen i voz za Bar koji je trebalo da krene tek u 19.18, a poseban problem nastao je kada je voz za Suboticu ostao u kvaru. Železnica je, tvrde putnici, tada elektromotorni voz namenjen putnicima za Inđiju preusmerila u ovom pravcu, a posetioce koncerta ostavila da čekaju.

Izvor: Blic

Frubi a ti si u Legacy-u?
Znaci, tebe cu za glavu da skratim ako bude ovako na Tool-u  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 10:31:54 od GirlInTheCrowd »
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Volim ZVEZDU...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kazu da je koncert trebao da traje 2 sata,ali zbog kise su morali da pekinu...E,sada ne znam ko koga laze owde...Smile
Ja samo znam da je swirka bila extra da je trajalo jos 30 minuta duze bilo bi swe extra...A organizacija je naj naj gora koju sam ja wideo bruka...Smile
Mogu samo da kazem ziveo Zdravko Colic...Smile
pozzz iz Kovina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ma bre, Ja bih ovog Jelasicja (sad ovde sledi govor mrznje pa vas pustam da zamislite sta bi im sve uradila).

Hvala bogu te ne volim RHCP...da sam otisla tamo, Jelasicj bi bio kastriran od strane moje persone.. Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne mogu da shvatim koliko je svilenih pickica bilo medju publikom. Kakvi ste to ljudi? Smeta vam kisa, smeta vam guzva, smeta vam ono sto se sviralo i ono sto se nije sviralo, smeta vam ... Budite srecni sto ste za par desetaka evra gledali grupu trenutno No1 u svetu. Nije vam to Ceca da vam peva trideset pesama na bis! Zbog takvih koji traze dlaku u jajetu smo i dosli tu gde smo. Ovaj nesrecnik iz Indjije kuka kako nije nasao put do kuce. Mogao je da baca kamencice i da se vrati. Razgovarao sam posle koncerta sa ljudima iz Poljske i iz Bugarske. Ljudi su odusevljeni sto su uopste imali sansu u ovom zivotu da dozive tako nesto. Sve je bilo super, samo neka se nesto desava, pa makar ja stajao na kisi ceo dan i makar lutao celu noc u potrazi za prevozom. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 04:43:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.