Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:00:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73388 puta)
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
^^^^^ Napisao sam gore...
Emisiju vodi ona krava koja me strasno nervira... (bem li ga ako znam kako se zove.... Smile)
Sorry... prevideh Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
^^^^^ Napisao sam gore...
Emisiju vodi ona krava koja me strasno nervira... (bem li ga ako znam kako se zove.... Smile)
Sorry... prevideh Smile

Ma Opusteno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Pepersi se izvinjavaju

Inđija, Udine - Izvor Be92, 27. jun - Posle katastrofalnog koncerta koji je popularni kalifornijski bend održao sinoć u Inđiji, stiglo je izvinjenje publici iz čitavog regiona koja je prisustvovala ovom spektaklu. Kako se navodi u saopštenju koje stiže iz Udina u Italiji gde Pepersi sutra treba da održe koncert, bend nije bio informisan o grandioznosti tog nastupa. Članovi grupe nisu sami sebe čuli na bini od buke koja ih je iznenadila i jednostavno nisu bili pripremljeni za ovako veliki događaj. Negde na pola koncerta pevaču Entoni Kidisu je pozlilo i bio je doveden u pitanje nastavak koncerta. To je bio momenat kad su ostali članovi benda krenuli da improvizuju svirajući hitove Abe. Pošto se Kidisu malo popravilo stanje, oni su ipak nekako nastavili koncert, ali nisu imali dovoljno snage da odsviraju najavljenih 2 sata i 15 minuta bez bisa. Koncert je trajao svega 80 minuta s bisom na kojem su odsvirali samo jednu pesmu, što je izazvalo burnu reakciju publike. Negodovanje je bilo najoštrije od strane najvećih fanova. Pepersi se najiskrenije izvinjavaju zbog toga i dodaju da bi sve bilo drukčije da je organizacija bila bolja i da su barem znali gde se nalaze i koliko se gostiju na koncertu očekuje.

Inace, drugi info je da im je preporuceno da skrate koncert jer zbog oluje helikopter nece moci da uzleti, pa nece stici na vreme na avion za Udine, gde sutra sviraju.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
To se na srpskom kaze 'izvlacenje' Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 20070216
mob
Nokia e72
cccccc koja je ovo laz, pa oni da su neki profesionalci jednako dobro bi svirali i pred 10 000 i 100 000 ljudi  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Toliko sam se radovala koncertu ,a oni nisu svirali ni deo pesama koje sam mislila da cu cuti. Posebno me je razocaralo sto su svirali tako kratko.Kap koja je prelila casu je odeca koja se cedila sa mene dok sam u kolima cekala 5h da izadjemo sa parkinga,a strasno mi se islo u wc.Glavno da su uzeli 500d za parking,a cim je pocela kisa nema nikog ni od korova da regulise saobracaj.Sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Ja sam "impresioniran"... Smile komentarima pojedinaca,na racun Gorana Jesica,koga jako dobro poznajem,kako su isli kroz njive(ko im je kriv,kad nisu isli putem)...
Niko da spomene ono sto su svi videli,pred koncert pandura zilion...kad je krenula kisa-nigde ni jednog...(verovatno je i za to Goran kriv... Smile),da regulisu saobracaj,kao sto je to bio slucaj pred koncert-ljudi jednom trakom puta,kola drugom i sve O.K.Oni se sakrili od kise... Smiley 1
Dalje sto se organizacije tice....cujem komentare,daleko,njive...etc...pa gde se u svetu organizuju slicna desavanja-na ledini.
Live Nation,ime govori sve,oni su glavni pa tek onda EXIT,ali "poznavaoci" su odmah za svaki slucaj napljuvali Gorana,iako su u Indjiji bili 1 u zivotu,kao i onaj komentar,da je kupio zemlju,pa prodao i ostale nebuloze(informacije dobijene iz mesnih odbora SRS-a)...normalno da je naplacivan parking,(te pare idu u opstinski budzet)ne razumem sta je tu cudno???
Ne znam,ali za to sto su svirali kratko,sigurno nije kriv G.Jesic,
Organizacija fenomenalna...niko iz iste nije kriv sto su panduri pobegli od kise... Smile
Uostalom...ko nece,sledeci put ne mora ni da dodje iz svojih velegrada u "neku tamo Indjiju" pa jos i da pokisne(za sta je opet kriv Jesic).Koliko sam puta na EXIT-u pokisao,smrzao,kuvao na suncu,po blatu,parking i ne postoji...etc...pa nikad nisam rekao ebes organizaciju.Jeste da se EXIT i ovo ne mogu porediti po tom pitanju,ipak su dve potpuno suprotne stvari,ali ovoliko pljuvanje po organizaciji stvarno nema veze sa mozgom,jos manje sa G.Jesicem.Ali posto vi "znate" da je on lopov...sta da vam kazem... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson v 600i
Ješiću svaka čast doveo frajer 100 000 ljudi u svoj grad,napravio ljudima posao u inače najzaposleniijoj opštini u zemlji,izlomio se čovek,a ovi svirali samo čuku vremena.Šta je trebao on da izađe i da zapeva još.E da je on gradonačelnik u mom gradu da i meni dođu pepersi da se radi nešto nabrzaka
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 2730
Ko vam je kriv što slušate komercijalu! Smile  Smile

Da slušate Evergrey, prisustvovali biste do krajnjih granica iskrenom i po pitanju interakcije bend-publika nenadjebivom koncertu od 2h na kome su odsvirane 2 pesme više (od toga jedna striktno na zahtev publike, koja prethodno nije bila svirana dosta dugo) u odnosu na prethodne koncerte na turneji i u odnosu na pripremljenu listu, imali bi prilike da pokupite od svih članova benda autograme, slikate se, i povrh svega posle 'certa cirkate i zajebavate se sa članovima benda!  Smile

Iznenadila ih buka???? Veću buku je napravilo 1.500 ljudi u SKC-u na koncertu Blind Guardian-a prošlog oktobra!  Smile

Nego, na vestima B92 neko iz Exit tima rekao da su svirali 2 pesme manje nego što je predviđeno zato što im je javljeno da se sprema oluja, pa je nastup skraćen zbog bezbednosti benda.
Kasnije na dnevniku RTS-a kažu da im je iz Exit tima rečeno isto ovo za oluju, ali i da je Fruscianteu bilo pozlilo!
Za početak, nek' se odluče, jel pozlilo Fruscianteu ili Kidisu?
Inače je bilo predvidjeno da sviraju Under The Bridge, evo vam lista od lika koji se umuvao u backstage (Frubi sa foruma) :
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Pepersi se izvinjavaju

Inđija, Udine - Izvor Be92, 27. jun - Posle katastrofalnog koncerta koji je popularni kalifornijski bend održao sinoć u Inđiji, stiglo je izvinjenje publici iz čitavog regiona koja je prisustvovala ovom spektaklu. Kako se navodi u saopštenju koje stiže iz Udina u Italiji gde Pepersi sutra treba da održe koncert, bend nije bio informisan o grandioznosti tog nastupa. Članovi grupe nisu sami sebe čuli na bini od buke koja ih je iznenadila i jednostavno nisu bili pripremljeni za ovako veliki događaj. Negde na pola koncerta pevaču Entoni Kidisu je pozlilo i bio je doveden u pitanje nastavak koncerta. To je bio momenat kad su ostali članovi benda krenuli da improvizuju svirajući hitove Abe. Pošto se Kidisu malo popravilo stanje, oni su ipak nekako nastavili koncert, ali nisu imali dovoljno snage da odsviraju najavljenih 2 sata i 15 minuta bez bisa. Koncert je trajao svega 80 minuta s bisom na kojem su odsvirali samo jednu pesmu, što je izazvalo burnu reakciju publike. Negodovanje je bilo najoštrije od strane najvećih fanova. Pepersi se najiskrenije izvinjavaju zbog toga i dodaju da bi sve bilo drukčije da je organizacija bila bolja i da su barem znali gde se nalaze i koliko se gostiju na koncertu očekuje.

Inace, drugi info je da im je preporuceno da skrate koncert jer zbog oluje helikopter nece moci da uzleti, pa nece stici na vreme na avion za Udine, gde sutra sviraju.
E ovo za Abbu je notorna glupost. Ko god zna ista o Peppersima i Johnu, jasno mu je.
SOS - Abba, How Deep Is Your Love - Bee Gees, Maybe - The Chantels, Golden Hair - Syd Baret, Jugband Blues - Pink Floyd.... To su kratko i jasno coveri koje John izvodi, na svakom certu po jednu od ovih stvari, a ponekad i sa njegovih solo albuma, Your Pussy is Glued to a Building on Fire i Untitled#3!

A ovo za oluju je sasvim moguce....

Bilo kako bilo, do jaja je...
Bila bi fora da dodju dogodine, isto mesto, isto vreme... Smile
Isao bih bez razmisljanja... A iskreno ja sam juce krenuo ubedjen da ce biti oluja i da ce padati grad, tako da mi je bilo opusteno, jer je grad izostao! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:00:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.