Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:29:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pentagon na Dedinju  (Pročitano 13171 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Pa fala bogu! Smile

Mogu ja da skinem pertlu sa cipele i kazem da vredi milion dolara, ali to ne znaci da ce da se nadje neka budala da plati tolike pare za nju! Smile

Zavisi,ako oko pertle ima jos 2-3 ara zemljista na Dedinju....

Zar stvarno verujete da neko drugi, domaci tajkun ili strani investitor ne bi iskesirao bar 4 x vise para......

Pa duplo vise para traze a i dobili su za prodaju zgrade Bivseg Saveznog SUP-A u Velikog Milosa .......

I u ostalom kad pominjete istoricare....I ostale.....Ko je kompetentniji od njih da komentarisu.....Koliko sam citao niko nije komentarisao cenu nego principe za,i protiv prodaje..
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

E sada da ti odgovorim:
 Svaka ambasada, bilo koje zemlje, bilo gde u svetu ima odredjene uslove za rad! I nasa zemlja je za ambasadu u SAD trazila prilicno rigorozne, pa cak i slicne uslove! Tu nema niceg nenormalnog! Svaka drzava koja useljuje svoju ambasadu u odredjenu zgradu ima pravo da zahteva pojedine uslove bezbednosti!

Zato je neko postovao da je nasa Ambasada u Washintonu podstanar kod mislim Etiopske ambasade.

E sad, jel treba da nam je daju za dzabe? Tu su nase vlasti izabrale i tu mora da se garantuje bezbednost kakvu nase a i sve ostale vlasti traze, a koja je moguca? Kad budemo mogli da priustimo bolju lokaciju, mocicemo da trazimo bolje uslove!

Ako nisi znao kako oni sprovode mere bezbednosti u SAD mogu ti navesti najprostiji primer- u ambasadi jedne zemlje( a to nije bio usamljen slucaj isfrustriranih demokrata i svetskih serifa) su ugradili prislusne uradjaje u sve zidove kada je gradjena ambasada. Senzori govora, elektronska spijunaza i slicne "mere opreza"  su na najvisem nivou. Ali za koga - za njih a ne za zemlju cija je ambasada. Stalno su curele informacije dok Ruski experti nisu otkrili o cemu je rec a onda su ih zezali mesecima saljuci lazne izvestaje i pricajuci gluposti daok ameri nisu popizdeli i trazili da se urade nove mere bezbednosti. Onda je ta zemlja dovozila na novu lokaciju sve od materijala, majstore koji su radili i trazili su od Amera da odrade mere bezbednosti - cenkali se sa njima kao na pijaci.

To je "standard" zastite svetskih serifa.

Pa zar ti mislis da BIA nije pripremila teren pre prodaje, i da u bilo kojoj zemlji, ambasada bilo koje zemlje nije prisluskivana! To je bre normalno covece, doduse na zalost, ali normalno!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 22:07:25 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
O kojoj bIA-e pricas?
O onoj kojoj Ds rusi i trazi njenu kontrolu?????
Daj nemoj da mislis da smo svi toliko naivni da cemo progutai te prazne price.
Sta ce raditi gradsek sluzbe za odrzavanje silnih kablova-telefonski, strujni, i ko zna koji jos kablovi, kablici, cevi i cevcice vzane za infrastruktutu tog dela grada???
kopace kadse Amerima navrne da im daju dozvolu.
Bre lkad ih toliko volis sto ne ides tamo da zivis-dao bi im sve u Srbiji, skoro svaki njihov potez opravdavas. ne znam samo da li bi im i *upe dao-ako da das mozda ce te primiti u SAD.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa ja tamo mogu kad hocu, imam rodjake, a postoji jos deset miliona nacina da odem tamo!

Ti prestani da vredjas mene, jer ni ja nisam ni jednom uvredio tebe, vec sam pricao uljudno i kulturno! Stvarno nema smisla!

Dalje, ne pravdam Amere i boli me kita za njih, samo pokusavam da ti objasnim da ne postoje teorije zavere o kojima ti pricas! I da nismo ni mi naivni, mislim Srbija, te igre spijuniranja ambasada su stara vest, i niceg cudnog tu nema!

Gradske sluzbe za infrastrukturu ce biti uredno placene za svaki posao koji tu budu obavljale, a obavljace ga, naravno uz nadzor, sta tu ima toliko zlo?
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 22:55:38 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Za tebe nema nista zlo sto urade ameri. pa zar ne vidis sta ti vecina odgovara ?
Inace ne vredjam te- ti i ne znas akko umem da vredjam. Samo sam te pitao jer se iz tvojih postova to moze zakljuciti.
A kad mozes da ides sto ne odes i bar da prestanes da branis svaku njihovu brljotinu.
Ajde onda odbrani i bombradovanje Srbije 1999. godine zbog navodnog ugrozavvanje ljudskih prava siptara na Kosovu.
Odbrani amere za rat u Iraku. Odbrani za Vijetnamski rat. Odbrani ih za rat sa Iranom pre 20-tak godina,...odnrani ih za sve ratove koje su zapoceli a samo zarad profita trgovaca i proizvodjaca oruzjem iz amerike.
Stvarno je cudna ta americka demokratije na koju mi Srpske gedze nismo navikle.
Ajde bre oladi lepo glavu i ne stvaraj kao oni neprijatelje od svakoga.
Upostalom ti si mi toliko minoran u zivotu da ne znam sta ci bez teb -sav se iskidah  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
smirite hormone malo.  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
da li bi im i *upe dao-ako da das mozda ce te primiti u SAD.

Ovo nije normalan razgovor niti se moglo zakljuciti iz mojih postova, ja tebi ovako nesto nisam napisao!

Rat '99 ne opravdavam, ali ako su Japanci oprostili dve atomske bombe i dali Amerima da im izgrade zemlju, zasto mi kao hriscani ne bismo oprostili NATO-u i dali im da nam ponovo izgrade zemlju koju su sami porusili!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Dobro je rekao sam nesto,sada se oboica smirite.
Nazad na temu.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
ja bas nisam takav hriscanin da oprostim amerima zlocine prema mom narodu. U meni cuci pomalo i Slovensko varvartsvoi starosrpski zakonik CAra Dusana - Oko za oko, zub za zub,
Ako stalno neom popustas u zivotu jahace te do kraja zivota-ovo ti najdobronamernije govorima.
Nisi valjda u privatnom zivotu tak koji okrece i drugi obraz kada te udare po jednom??
Moze to da se uradi -da se popusti da se sklonis a ne ispadnes sonja i kukavica -  ali kada , kome to dozvoliti i sve ostalo - zavisi od situacije.
A malo razmisli o americkoj dobroti.
I nemoj da mislis da su im Japanci oprostili.
drmaju ih oni ekonomskim napretkom, tehnologijom i svime sto stignu i to je jedna vrsta japanske osvete prema SAD.
A ne verujem da ijedan normalan JApanac dok postoji i makar jedan jedini - moze oprostiti amerima atomke bombe i unistenje japana na onako surobv i necovecanski nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
I nemoj da mislis da su im Japanci oprostili.
upravo, a ipak su u nato-u jer znaju da im se to isplati.
isto tako,mi treba da udjemo u NATO, i EU zato sto se to namaisplati, i ne treba da imto zaboravimo, vec da radimo ono sto se ispalti. Smile
ako sujapanci pametni i to uradili, zasto mi srbi da budeo glupi?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:29:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.