Mogu ja da skinem pertlu sa cipele i kazem da vredi milion dolara, ali to ne znaci da ce da se nadje neka budala da plati tolike pare za nju!
Zavisi,ako oko pertle ima jos 2-3 ara zemljista na Dedinju....
Zar stvarno verujete da neko drugi, domaci tajkun ili strani investitor ne bi iskesirao bar 4 x vise para......
Pa duplo vise para traze a i dobili su za prodaju zgrade Bivseg Saveznog SUP-A u Velikog Milosa .......
I u ostalom kad pominjete istoricare....I ostale.....Ko je kompetentniji od njih da komentarisu.....Koliko sam citao niko nije komentarisao cenu nego principe za,i protiv prodaje..
E sada da ti odgovorim: Svaka ambasada, bilo koje zemlje, bilo gde u svetu ima odredjene uslove za rad! I nasa zemlja je za ambasadu u SAD trazila prilicno rigorozne, pa cak i slicne uslove! Tu nema niceg nenormalnog! Svaka drzava koja useljuje svoju ambasadu u odredjenu zgradu ima pravo da zahteva pojedine uslove bezbednosti!
Zato je neko postovao da je nasa Ambasada u Washintonu podstanar kod mislim Etiopske ambasade.
E sad, jel treba da nam je daju za dzabe? Tu su nase vlasti izabrale i tu mora da se garantuje bezbednost kakvu nase a i sve ostale vlasti traze, a koja je moguca? Kad budemo mogli da priustimo bolju lokaciju, mocicemo da trazimo bolje uslove!
Ako nisi znao kako oni sprovode mere bezbednosti u SAD mogu ti navesti najprostiji primer- u ambasadi jedne zemlje( a to nije bio usamljen slucaj isfrustriranih demokrata i svetskih serifa) su ugradili prislusne uradjaje u sve zidove kada je gradjena ambasada. Senzori govora, elektronska spijunaza i slicne "mere opreza" su na najvisem nivou. Ali za koga - za njih a ne za zemlju cija je ambasada. Stalno su curele informacije dok Ruski experti nisu otkrili o cemu je rec a onda su ih zezali mesecima saljuci lazne izvestaje i pricajuci gluposti daok ameri nisu popizdeli i trazili da se urade nove mere bezbednosti. Onda je ta zemlja dovozila na novu lokaciju sve od materijala, majstore koji su radili i trazili su od Amera da odrade mere bezbednosti - cenkali se sa njima kao na pijaci.
To je "standard" zastite svetskih serifa.
Pa zar ti mislis da BIA nije pripremila teren pre prodaje, i da u bilo kojoj zemlji, ambasada bilo koje zemlje nije prisluskivana! To je bre normalno covece, doduse na zalost, ali normalno!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 22:07:25 od pervertito »
O kojoj bIA-e pricas? O onoj kojoj Ds rusi i trazi njenu kontrolu????? Daj nemoj da mislis da smo svi toliko naivni da cemo progutai te prazne price. Sta ce raditi gradsek sluzbe za odrzavanje silnih kablova-telefonski, strujni, i ko zna koji jos kablovi, kablici, cevi i cevcice vzane za infrastruktutu tog dela grada??? kopace kadse Amerima navrne da im daju dozvolu. Bre lkad ih toliko volis sto ne ides tamo da zivis-dao bi im sve u Srbiji, skoro svaki njihov potez opravdavas. ne znam samo da li bi im i *upe dao-ako da das mozda ce te primiti u SAD.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pa ja tamo mogu kad hocu, imam rodjake, a postoji jos deset miliona nacina da odem tamo!
Ti prestani da vredjas mene, jer ni ja nisam ni jednom uvredio tebe, vec sam pricao uljudno i kulturno! Stvarno nema smisla!
Dalje, ne pravdam Amere i boli me kita za njih, samo pokusavam da ti objasnim da ne postoje teorije zavere o kojima ti pricas! I da nismo ni mi naivni, mislim Srbija, te igre spijuniranja ambasada su stara vest, i niceg cudnog tu nema!
Gradske sluzbe za infrastrukturu ce biti uredno placene za svaki posao koji tu budu obavljale, a obavljace ga, naravno uz nadzor, sta tu ima toliko zlo?
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 22:55:38 od pervertito »
Za tebe nema nista zlo sto urade ameri. pa zar ne vidis sta ti vecina odgovara ? Inace ne vredjam te- ti i ne znas akko umem da vredjam. Samo sam te pitao jer se iz tvojih postova to moze zakljuciti. A kad mozes da ides sto ne odes i bar da prestanes da branis svaku njihovu brljotinu. Ajde onda odbrani i bombradovanje Srbije 1999. godine zbog navodnog ugrozavvanje ljudskih prava siptara na Kosovu. Odbrani amere za rat u Iraku. Odbrani za Vijetnamski rat. Odbrani ih za rat sa Iranom pre 20-tak godina,...odnrani ih za sve ratove koje su zapoceli a samo zarad profita trgovaca i proizvodjaca oruzjem iz amerike. Stvarno je cudna ta americka demokratije na koju mi Srpske gedze nismo navikle. Ajde bre oladi lepo glavu i ne stvaraj kao oni neprijatelje od svakoga. Upostalom ti si mi toliko minoran u zivotu da ne znam sta ci bez teb -sav se iskidah
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
da li bi im i *upe dao-ako da das mozda ce te primiti u SAD.
Ovo nije normalan razgovor niti se moglo zakljuciti iz mojih postova, ja tebi ovako nesto nisam napisao!
Rat '99 ne opravdavam, ali ako su Japanci oprostili dve atomske bombe i dali Amerima da im izgrade zemlju, zasto mi kao hriscani ne bismo oprostili NATO-u i dali im da nam ponovo izgrade zemlju koju su sami porusili!
ja bas nisam takav hriscanin da oprostim amerima zlocine prema mom narodu. U meni cuci pomalo i Slovensko varvartsvoi starosrpski zakonik CAra Dusana - Oko za oko, zub za zub, Ako stalno neom popustas u zivotu jahace te do kraja zivota-ovo ti najdobronamernije govorima. Nisi valjda u privatnom zivotu tak koji okrece i drugi obraz kada te udare po jednom?? Moze to da se uradi -da se popusti da se sklonis a ne ispadnes sonja i kukavica - ali kada , kome to dozvoliti i sve ostalo - zavisi od situacije. A malo razmisli o americkoj dobroti. I nemoj da mislis da su im Japanci oprostili. drmaju ih oni ekonomskim napretkom, tehnologijom i svime sto stignu i to je jedna vrsta japanske osvete prema SAD. A ne verujem da ijedan normalan JApanac dok postoji i makar jedan jedini - moze oprostiti amerima atomke bombe i unistenje japana na onako surobv i necovecanski nacin.
upravo, a ipak su u nato-u jer znaju da im se to isplati. isto tako,mi treba da udjemo u NATO, i EU zato sto se to namaisplati, i ne treba da imto zaboravimo, vec da radimo ono sto se ispalti. ako sujapanci pametni i to uradili, zasto mi srbi da budeo glupi?
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina