Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 08:57:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pentagon na Dedinju  (Pročitano 13255 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Stvarno pervertito prestani da vredjas istoricare i druge ljude (strucnije od tebe) - lepo ti kaze ramon23...  Smile

Ili je on mozda mislio da sam ja uvredio istoricara poredeci ga sa tobom?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Stvarno pervertito prestani da vredjas istoricare i druge ljude (strucnije od tebe) - lepo ti kaze ramon23...  Smile

Ja nisam rekao da sam neki strucnjak niti da sam kompetentan, niti sam vredjao istoricare, kao buducem naucniku sebi ne mogu da dozvolim vredjanje drugih naucnika! Samo pitam po cemu je on kompetentan, kao istoricar, da komentarise 'politiku i ekonomiju'?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nisam ja ni mislio da si vredjao, to ovaj ramon23 nesto dobacuje...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nisam ja ni mislio da si vredjao, to ovaj ramon23 nesto dobacuje...  Smile

U tom slucaju se izvinjavam za pogresno tumacenje!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@pervertito
Kada su drugi nekompetentni u odnosu na tebe daj protumaci mi i prosvetli me kako bi ti resio sledece iz teksta :
Penzionisani general Božidar Delić mišljenja je da prodaja zgrade Maršalata nije u redu jer Amerikancima prodajemo zemljište u vreme dok nam oni otimaju Kosovo i Metohiju.
- Gde baš na tom mestu žele da grade ambasadu i druge prateće objekte? Ne znam šta može da se uradi sada, posle potpisivanja ugovora. O tome treba da se izjasne pravni eksperti. Ali, treba znati da to nije sve: oni imaju i druge zahteve... Znam da su poslali svoje ljude koji traže da u krugu od 600 metara od njih ne bude vojnih objekata, u krugu od dva kilometra traže posebne uslove bezbednosti... Biće još sličnih zahteva! Ta prodaja nije dobra ni sa stanovišta bezbednosti, zbog svih podzemnih postrojenja i kablovskih mreža koje sada moraju biti umrtvljene! Uostalom, Gradski zavod za veštačenje je dao svoju procenu vrednosti imovine, koja je mnogo veća od cene za koju je ovaj kompleks prodat Amerikancima. Oni su procenili 4,2 hektara na 39,6 miliona dolara, a to je urađeno u septembru 2003. godine - tvrdi Delić.

Zanemari sto je general "optuzio" Amere da nam otimaju Kosovo. On nema pojma -znasd star je i penzionisan je  Smile Smile Smile Smile
No daj mi objasnjenje o uslovima bezbednosti - zar oni da diktiraju uslove -oni koji su nas bombardovali i koji su Kinesku ambasadu ladno srusili i pa sta da se radi -bila je u Beogradu u Srbiji - gradu i zemlji koji ne postuju njjihove standarde "demokratije"

Daj neki validan argument expertu - kada su svi ostali nepismeni-to sam primetio iz mnogo tvojih postova -samo ti i stavovi koje ti branis su ispravni a ostali su - pa cak i stoka kako nas nekoliko tvojih istomisljenika nazvase.

Ajde expertu -kuckaj -ali nesto pametno da ti najzad poverujemo.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kao prvo ne poistovecuj me ni sa jednim "istomisljenikom", ja nikom nisam rekao da je stoka! Kao drugo rekao sam da sebe ne smatram nekim strucnjakom! Citaj bolje! Kao trece nisam pitao to sto si ti napisao u postu! I dalje stoji pitanje po cemu je istoricar kompetentan da govori o spoljno-politickoj situaciji i ekonomiji?

E sada da ti odgovorim:
         Svaka ambasada, bilo koje zemlje, bilo gde u svetu ima odredjene uslove za rad! I nasa zemlja je za ambasadu u SAD trazila prilicno rigorozne, pa cak i slicne uslove! Tu nema niceg nenormalnog! Svaka drzava koja useljuje svoju ambasadu u odredjenu zgradu ima pravo da zahteva pojedine uslove bezbednosti!

A sto se tice cene objekta:  Cenu ne odredjuju experti vec trziste, moze ko hoce da je procenjuje koliko hoce, ali ako niko nece tu cenu da plati, onda se prodaje po najbolje ponudjenoj ceni! Osnovno nacelo ekonomije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
kad prodajes, uvek je premalo, kad kupujes, uvek je previse.

zato i trziste diktira cenu.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa fala bogu!  Smile

Mogu ja da skinem pertlu sa cipele i kazem da vredi milion dolara, ali to ne znaci da ce da se nadje neka budala da plati tolike pare za nju! Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:31:41 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80

E sada da ti odgovorim:
 Svaka ambasada, bilo koje zemlje, bilo gde u svetu ima odredjene uslove za rad! I nasa zemlja je za ambasadu u SAD trazila prilicno rigorozne, pa cak i slicne uslove! Tu nema niceg nenormalnog! Svaka drzava koja useljuje svoju ambasadu u odredjenu zgradu ima pravo da zahteva pojedine uslove bezbednosti!

Zato je neko postovao da je nasa Ambasada u Washintonu podstanar kod mislim Etiopske ambasade.

A sto se tice cene objekta: Cenu ne odredjuju experti vec trziste, moze ko hoce da je procenjuje koliko hoce, ali ako niko nece tu cenu da plati, onda se prodaje po najbolje ponudjenoj ceni! Osnovno nacelo ekonomije!

Mali doprinos "naucnikovom" radu.....

Apsolutno tacno,osim ako kao kupac se ne pojavljuje USA vlada ili firma...Tada nikakva nacela ne vaze pogotovu u marionetskim zemljama...I korumpiranom vlascu....
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 21:55:17 od ljubac »
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
U ovoj prodaji cena i igra neku ulogu i ne igra.
Bratstvo i jedinstvo odavno ne postoji a nisam siguran da je i bas kako treba i funkcionisalo.
marsalat nije potreban jer je Tadic mladji pozurio da restaurira vojsku jugoslavije kao ministar vojni - odnosno unistio je . Tu "tradiciju" slabljenja nastavili su pasa ponos i kumasin Sutanovac.
nema potrebe za reprezentativnim komndnim vojnim prostorom.
Ajde da sve zanemarimo -posato to zutima nije bitno-najbitnije bi bilo kada bi mogli da NATO caruje Srbijom.

Najbitnije su mere bezbednosti koje traze ameri.
Oni traze i previse jer su toliko upalseni za sbe i svoje diplomate nakon diplomatije terora i oruzja oo svetu. Mora da im se vrati - nece niko da ih vecno trpi da samo oni mogu kako im se cefne da bombarduju drzave izazivaju ratna zarista po svetu a tu drzavu i ne mogu da olovkom potreve na karti sveta.
Ako nisi znao kako oni sprovode mere bezbednosti u SAD mogu ti navesti najprostiji primer- u ambasadi jedne zemlje( a to nije bio usamljen slucaj isfrustriranih demokrata i svetskih serifa) su ugradili prislusne uradjaje u sve zidove kada je gradjena ambasada. Senzori govora, elektronska spijunaza i slicne "mere opreza"  su na najvisem nivou. Ali za koga - za njih a ne za zemlju cija je ambasada. Stalno su curele informacije dok Ruski experti nisu otkrili o cemu je rec a onda su ih zezali mesecima saljuci lazne izvestaje i pricajuci gluposti daok ameri nisu popizdeli i trazili da se urade nove mere bezbednosti. Onda je ta zemlja dovozila na novu lokaciju sve od materijala, majstore koji su radili i trazili su od Amera da odrade mere bezbednosti - cenkali se sa njima kao na pijaci.

To je "standard" zastite svetskih serifa.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 08:57:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.