Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedofilija u školi za glumu  (Pročitano 70673 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Небитно. Убиство је убиство било од мушкарца било од жене. Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2021, 17:20:16 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
dal si ti blesav?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Не. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
retoričko pitanje. nije bio neophodan odgovor.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
За тебе је неопходан.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2021, 17:29:58 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
@Dabasha, tvoje je pravo da imaš mišljenje, to je ok. Veurješ da je Mika silovatelj i da su žene žrtve. Sve je tu ok. Smile

Ali, ako imaš mišljenje tog tipa koje je subjektivno, zašto ne pustiš druge ljude da imaju svoja mišljenja o celoj stvari? Smile

Ako se dokaže da je kriv, ja ću svakako da kažem da jeste, ako nije i to ću da prihvatim. Ako je bio u dobrovoljnoj seksualnoj vezi sa svojim tadašnjim učenicama i to je ok, postoje i posledice za to. Ali neću da se priključim rulji za lič, čisto bazirano na onom što iznose devojke i na onom što pišu novine. Smile

Tvoj ceo sistem se svodi na to da je tvoje mišljenje jedino validno, da napadaš druge ljude koji daju svoja mišljenja, koja su drukčija od tvog i da postavljaš pitanja koje jedna google search može da nađe i dokaže ili ospori. Smile

Proces nije ni počeo, ali prema Miki kao Sudija Dred: svedok, sudija, porotnik i dželat. Smile

Ne bi ti bilo za loše da malo spustiš loptu i počneš da se ponašaš kao odrasla osoba, ako to uopše jesi, jer po ovom što pišeš i iznosiš, ja ti ne bi dao ni 15 godina. Smanji doživljaj, niti je neko tvoj (nedao bog) žrtva, niti si osoba koja radi na slučaju i sa strane optuženog, onih koji ga tuže ili organa poput policije, suda itd. Ako jesi, laješ na pogrešno drvo.Smile

I najbitnije, ništa lično, ovo je samo mesto za iznošenje mišljenja, ništa više, ništa manje. Sve najbolje. Smile

P.S. To što mi iznosimo i neke druge činjenice, koje su povezane sa slučajem, po pitanju nasilja, seksualnog uznemiravanja ili silovanja maloletnica, žena itd. kao i teme povezane sa tematokom su tu, jer: 1) nema puno da se kaže o slučaju, uglavnom sve informacije se saznaju preko žute štampe i soc. mreža, a ne moraju biti validne ili iskrene 2)ima i tu materijala za diskusiju ili amatersku analizu celog slučaja kroz poređenje 3)može se nešto novo naučiti Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2021, 18:39:35 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
ko ih ubije?

Ubiju ih drugi muskarci.

Sto bi x profesora rekli - zena ubija samo ako stiti nesto sto je vaznije od nje ili prsne.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Sto bi x profesora rekli - zena ubija samo ako stiti nesto sto je vaznije od nje ili prsne.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Zene ubijaju u braku najcesce ako su godinama zlostavljane a ne vide drugi izlaz. Ima X takvih slucajeva kod nas posebno u ruralnim delovima. Pijana stoka dodje i maltretira familiju i tako godinama. I jednom joj dozlogrdi i cap. Ja tim zenama ne bih dao dana zatvora.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2021, 20:20:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
P.S. To što mi iznosimo i neke druge činjenice, koje su povezane sa slučajem, po pitanju nasilja, seksualnog uznemiravanja ili silovanja maloletnica, žena itd. kao i teme povezane sa tematokom su tu, jer: 1) nema puno da se kaže o slučaju, uglavnom sve informacije se saznaju preko žute štampe i soc. mreža, a ne moraju biti validne ili iskrene 2)ima i tu materijala za diskusiju ili amatersku analizu celog slučaja kroz poređenje 3)može se nešto novo naučiti Smile
pa upravo je fora sto nisu povezane sa slucajem.

Ono sto jeste povezano sa slucajem je tretman koji su ucenici imali kod njega.

i možes da iskuliras. niko te valjda nije optužio za silovanje
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.