Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedja za B92: "Potrebne su promene u Kingsima"  (Pročitano 8462 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mali [i sam sebe tako zoves]... 3. primerak knjige "50. velicanstvenih" prodate u jugi je bio moj, znam mnogo vise o russelu, chamberalinu, jabbaru, mikanu, mosesu malone-u, waltonu nego sto mozes zamisliti... tako da mi nemoj ti pricati...
Zvezde koje sad imas si nabrojao.. nabroj zvezde sredinom 90ih, ali prave zvezde, koje su belezile 27-30 poena po tekmi ili su imali veliki uticaj na igru assitencijama ili necim drugim, sad prvi strelac lige ima 24 poena po tekmi... apreko 20 ih nema ni 10...
Seti se:
Jordan
Ewing
Morning
Hardaway
Hardaway
Miller
Hill
Shaq
Payton
Kemp
Stockton
Malone
Dumars
Richmond
Rice
Barkley
Drexler
Kidd
Ojaluwon
Robinson
Willkins
Blaylock
Harper
Houston
Baker
Gugliota
Mutombo
Spriwell
Webber
I to su samo ljudi koji su u prvi mah pali napamet
Setite se da je Divac tada svakako mnogo bolje igrao a da ni u snovima nije mogao prici All Staru... a sad je svake sezone tu oko allstara...
Setite se dream tima... ne da ih niko nije mogao pobediti nego nije mogao ni sanjati o tome.. a sada?
Realno da NBA sastavi najjaci tim i mi da sastavimo najjaci tim dobili bi ih...
Seti se ako si ih uopste gledao tih finala... Vlada Olic i Kovacic na BK...
To su bili igraci.... sad imas atlete... imas iversona koji je nalozeni klinac koga pustaju da sutira... ima on talenta... ali da mu das jednog rusa da ga cuva i da se igraju ozbiljne odbrane ne bi se video... a o ponasanju i odnosu prema igri da ne pricamo... Sada je vreme kada ti rookie postane najveca zvezda sezone uz prosek od 20 poena, a tad je bilo bar 60 igraca u sezoni koji guraju taj prosek... sad vec 15.ti ga nema... Tad je pobedjivala kompletna kosarka, sad pobedjuje tim koji daje 70 poena po tekmi.
Jedine prave zvezde kojima sve priznajem u sadasnjoj ligi koje tada nisu igrale su Garnet i Dankan, mozda i kobe, ali covek dozvoljava sebi da na dve tekme u playoffu postigne ispod 10 poena a igraci poput jordana i robinsona su postizali po 60 poena u playoffu... Robinsonov rekord karijere je 72 jordanom 69, robinson je postigao quadripleduble to danas ni jedan centar ne moze ni da zamisli da ce posici... sad je premija imati tripleduble a i njega imaju najcesce kid i garnet... tad ga je manje vise svaki igrac od navedenih gore imao...
Cim se nba okrece toliko evropi, kupi klince, znaci da su popusili.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
Sto ti meni navodis ta imena da li sam ja i u jednoj poruci napisao da su oni bili diletanti.Jedan mali problem nije moguce da je 60 igraca imalo vise od 20 poena po utakmici u 90-im i isto tako si predvideo jednu malu stvar, a to je promena odbrane u nba tj. uvodjenje neke vrste zone.Sa ovom odbranom ni ti igraci ne bi postizali toliko poena koliko postizu sad.Sto se tice konstatacije da se mi okupimo u najjacem sastavu i dream team u najjacem sastavu i da ih mi deljamo tesko.
Druga stvar orginalni dream team kako ga zovu bi imao problema sa reprezentacijom SFRJ da je mogla da igra u Barseloni 92god.Nije moja konstatacije vec najveceg maga nase kosarke posle profesora Dude Ivkovica. Mlade igrace iz evrope kupuju iz prostog razloga sto ti igraci imaju vise iskustva od igraca iz srednjih skola odakle dolaze iz amerike.
Nisi realan i to ti je problem kao i sto si naveo da je Robinson najjaci centar u istoriji NBA.Covek jeste dobar igrac bio, ali nikad nije bio medju prvih pet.Imao je strava fizicke predispozicije, a bio je kao Pedja p...... nikad nije isao u duel sa drugim centrima.Dankan je uzeo titulu, a ne Robinson jel sve ono sto ima Robinson ovaj nema i obrnuto, a ipak ima ono najvaznije glavu.
Iverson ima 29 godina i toliko o tome da je napaljeni klinac.
U osnovi ja ne mogu da provalim sta ti meni dokazujes jel skaces sa jedne teme na drugu.
I  da zamalo da zaboravim nisu popusili sto se okrecu evropi nego su shvatili da ima i tu nesto sto moze da se iskoristi jel glavne zvezde iz evrope mogle bi da igraju ravnopravno sa svim zvezdama iz 90-ih kao sto igraju i sa ovim iz 00.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Dream team je umro sa malone-om, stocktonom, jordanom.
Bivsa juga bi svakako bila bruka protiv njih, seti se onog macdonalds turnira sto su igrali splicani i lakersi [cini mi se].... egal...
Sto se robinsona tice, Nisam rekao da je najjaci nego da je mogao biti najjaci i da je jedno vreme svakako bio najbolji, i da je u istoriji jedan od najboljih.
Dankan je uzeo titulu jer je imao podrsku a robinson je bio sam u sparsima.
Iverson ce ostati klinac i sa 40 jer se po terenu zajebava kao da je sve njegovo... fala kurcu da je nekom palo na pamet da ga malo ladi na klupi...
Uvodjenje neke vrste zone je samo uvodjenje neke vrste zone i dalje je klasicna zona zabranjena i tako ce ostati jos dugo...
A cifra od 60 igraca sa 20+ poena jeste malo nerealna, ali od 50 nije jer je tada svaki tim u NBA imao bar 1-2 igraca koji su to mogli i radili... Neki su imali i vise...
Svetska kosarka ima samo jednog profesora... Acu Nikolica [r.i.p], svi ostali su samo senke i kopije.
Koliko je pre NBA liga bila nadmocna pokazuje i cinjenica da oni ipak imaju 12 olimpijskih zlata, pritom 40 godina nisu bili izgubili ni jednu utakmicu do finala sa rusima 72 koje je sumnjivo dobijeno 51:50.
Igraci koji su cinili II i III dream team su bili momci koji su znali igru i koji su znali da igraju kao tim... sada? Imas samo gomilu solera koji protiv jedne jake odbrane ne bi znali igrati... pokazali su to i u Indijanopolisu gde su ipak imali veoma jak tim a doziveli su nekoliko poraza...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
@SF

svaka ti je na mestu

vidi se da se razumes u 'materiju'

@mali

evropa je jos 30 godina zaostala za nba sto se tice klupskih takmicenja
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
Citat: SerbianFighter
Dream team je umro sa malone-om, stocktonom, jordanom.
Citat
Bivsa juga bi svakako bila bruka protiv njih, seti se onog macdonalds turnira sto su igrali splicani i lakersi [cini mi se].... egal...

Sta si hteo da kazes sa ovim ne razumem te.Da li ti uopste znas ko je trebao da igra za reprezentaciju te godine.Evo ti petorke:
plej Drazen Petrovic
dva ili tri Paspalj ili Kukoc
Cetiri Radja
Pet Divac
Klupa Savic,Djordjevic,Danilovic itd.
Sad reci nemaju oni pojma jel su mazgovi koji su slepi pored ociju.Jos bolje zato sto su treneri radili pogresno sa njima.

Citat
Sto se robinsona tice, Nisam rekao da je najjaci nego da je mogao biti najjaci i da je jedno vreme svakako bio najbolji, i da je u istoriji jedan od najboljih.

Ja ti kazem da covek jeste bio dobar u to vreme, ali nije bio najbolji.

Citat
dankan je uzeo titulu jer je imao podrsku a robinson je bio sam u sparsima.

Od koga je imao podrsku.

Citat
Iverson ce ostati klinac i sa 40 jer se po terenu zajebava kao da je sve njegovo... fala kurcu da je nekom palo na pamet da ga malo ladi na klupi...

Ti kad shvatis da si se malo prevario onda pises gluposti bice klinac i sa 40.

Citat
Uvodjenje neke vrste zone je samo uvodjenje neke vrste zone i dalje je klasicna zona zabranjena i tako ce ostati jos dugo...

Jeste samo sto je to dovelo do jace odbrane i ne moze niko vise da postize toliko poena.    

Citat
A cifra od 60 igraca sa 20+ poena jeste malo nerealna, ali od 50 nije jer je tada svaki tim u NBA imao bar 1-2 igraca koji su to mogli i radili... Neki su imali i vise...

U 90 NBA je imala manje timova nego sad kad ima 30, pocetkom 90 je imala 26.Nije istina da su imali 50 igraca sa 20 i vise poena.

Citat
Svetska kosarka ima samo jednog profesora... Acu Nikolica [r.i.p], svi ostali su samo senke i kopije.

Ti opet brkas babe i zabe.Svaki trener ima svoj stil tako da ni treneri koji su ucili od profesora nisu 100% kao on.

Koliko je pre NBA liga bila nadmocna pokazuje i cinjenica da oni ipak imaju 12 olimpijskih zlata, pritom 40 godina nisu bili izgubili ni jednu utakmicu do finala sa rusima 72 koje je sumnjivo dobijeno 51:50.
Igraci koji su cinili II i III dream team su bili momci koji su znali igru i koji su znali da igraju kao tim... sada? Imas samo gomilu solera koji protiv jedne jake odbrane ne bi znali igrati... pokazali su to i u Indijanopolisu gde su ipak imali veoma jak tim a doziveli su nekoliko poraza...

Nije misko nego je evropa pocela da im se priblizava, a i stoji da su napravili gresku sto dozvoljavaju da klinci iz srednje skole idu u NBA.

@ Shaolin otkrio si ameriku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
@mali
always cocA_Col@
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
Citat: Shaolin
@SF

Citat
svaka ti je na mestu

To je zakljucio lik koji nezna pozicije u kosarci.

@mali

Jel to NBA ima i reprezentativna takmicenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Citat: mali37
Citat: Shaolin
@SF

Citat
svaka ti je na mestu

To je zakljucio lik koji nezna pozicije u kosarci.

@mali

Jel to NBA ima i reprezentativna takmicenja.

Znam da se ne zna pise odvojeno,a da malo pazljivije citas mogao si da skontas da sam misleo na odnos kosarke uopste kao kvalitet,a klupska takmicenja se odnose na evropu ne na NBA.Pre nego sto citiras potrudi se da procitas on sto komentarises,lave.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije vama lako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Nikako vama nije lako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.