Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedja za B92: "Potrebne su promene u Kingsima"  (Pročitano 8526 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ne umije da sutne?to je tacno.... slabo asisitira,ajde i to. Svaku loptu pod svojim i tudjim kosem kupi , izaziva respekt svojom konstitucijom,nabije po koju bananu,tjera protivnike da ga fauliraju...ima on svojih nedostataka to je tacno,da da ne valja kao igrac,valja .Ma za Okura je profesor .

To samo dokazuje koliko ti poznajes kosarku.
Citat
On nikad nije bio ni blizu najboljeg centra i istoriji.

Ocigledno si previse mali da bi se setio sezona 94/95 i 95/96 pre povrede.
Citat
Sto se tice igraca koje si nabrojao da su bili u NBA niko im nije ni predvidjao neku karijeru.

Nije tacno, od svih njih se ocekivalo mnogo sem od cupavog koji je i u partizanu bio cepanica.
Sta se sve ocekivalo od drobnjaka pa nista uradio nije. Ocekivanja od strane nas.
Sta se sve ocekivalo od aleksandra radojevica, koji je bio 13. na mnogo jacem drafru nego onom na kom je milicic bio, pa je covek odigrao 10ak minuta u karijeri u NBA. Zasto se ocekivalo ? Zato sto je bio cepanica od 224 i imao 19 godina i dovoljno vremena da ga oblikujes.
Citat
Niko nije osporio da je Okur los igrac, ali ako oni ne zadrze tog igraca zbog drugog onda ocigledno vide u tom drugom perspektivu[/qute]
Niko nije osporio da je los... kako los prvi centar reprezentacije koju smo mi jedva dobili u finalu?
Citat
Pravi centar nije lako biti jel sa visinom vecom od 210 morasa da budes mnogo motoricki dobar ili pametan da bi postao zvezda.

To direktno zavisi od toga kakvog igraca gradis od njega, da li ce biti govece koje ce stajati i kupiti lopre ili ce biti brz i jak.. gasol je preko 210 pa je brz kao bek, sabonis je bio preko 220 visok pa je [dok je bio mladji] bio i brz i eksplozivan i odlican suter, takva je evropska skola.
Citat
Ako pogledas NBA ti tu nemas mnogo pravih 5 i mozes ih na prste izbrojati,pricam o dobrim 5, a ne o prosecnim.

Sada nemas, jer je sada NBA jadan, liga koja nema sve ukupno 5 velikih zvezda.
Pre 5 godina setite se ko su bili allstar centri:
1. Alonzo Morning
2. David Robinson
3. Patrik Ewing
4. Hakeem Olajuvon
5. Dikembe Mutombo
6. Shaquile ONeal
etc

To su maltene sve bili all time hall of fame igraci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Drobnjak nije razocarao u NBA, igrao je dosta solidno u Sijetlu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
Sta hoces da kazes da se ti toga secas bolje od mene i ako si imao 10 god. Robinson jeste bio dobar centar, ali nikada to sto si ti rekao.Gasol i sabonis su bili brzi i eksplozivni zato sto ih je trener takve napravio.Nemoj vise molim te, pa naravno da su brzi i eksplozivni jer su im to fizicke predispozicije, a ne zbog treninga.Naravno da trening sluzi da poboljsas neke stvari, ali ako si ti genetski predrodredjen da budes spor i da imas dve leve noge onda ti trenig ne moze pomoci da budes Gasol.Turska reprezentacija je pokazala koliko vredi u takmicenjima posle tog EP u Turskoj nema ih nigde vise medju prvih pet.
NBA i dalje ima jako velike zvezde samo ti to ne vidis:
-Kobe
-Shaq
-Carter
-Iverson
-T-Mac
-Garnet
ima ih jos mnogo.
Moram da ti kazem da brkas babe i zabe i to ti je osnovni problem.
Ti centri koje si ti naveo pre 5 god. mozda su dvojica bili na all-staru.
Kad bi to tako gledali onda bi mogli da kazemo da i oni nisu nista za Karima,Parisha,Wilta Chambrelen, i mnoge koje ti nisi ni cuo da su igrali NBA.
Hocu da kazem da se kosarka menja velikom brzinom i ako uspes da se prilagodis i dalje si bog inace padas u sivilo i neku prosecnost i mozes da kazes da si bio veliki nekad.
Draft na kojem je bio Milicic je jedan od jacih draftova samo pogledaj koje bio 1, a ko 3 pik i sve ce ti biti jasno.Nemoj da okreces stvari samo kako tebi odgovara.
Ovo sto ti komentarise je kao da ja komentarisem o kvalitetu kompijutera ili neke igrice, a ne znam ni sta treba da gledam da li bi video da li je ta igrica kvalitetna.
Lepo je sto ti volis da gledas basket i da ga igras, ali o basketu znas jako malo kad si u stanju da izjavis takve stvari tipa da ti napravis igraca brzim i tome slicno.
Jos jednom kad bi mogli da gradimo igraca kao sto ti kazes onda bi to bilo super kao kad pravis robota, pa mu ukucas taj program i on samo to pici i ne zna nista drugo da radi, ali bi onda imao igrace kao Rodman koji bi samo skakao i kupio lopte, pa kao Jordan koji bi radio skoro sve itd. da ne nabrajam i druge igrace i pozicije.
Vidis tu postoji jedan mali problem, a taj problem je sto mi nismo roboti ne mozes da nas programiras bar ne za sad.
Svaki covek u sebi ima neke genetske zapise koje mu prenesu roditelji i on ne moze protiv tih zapisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: SerbianFighter
Citat
ne umije da sutne?to je tacno.... slabo asisitira,ajde i to. Svaku loptu pod svojim i tudjim kosem kupi , izaziva respekt svojom konstitucijom,nabije po koju bananu,tjera protivnike da ga fauliraju...ima on svojih nedostataka to je tacno,da da ne valja kao igrac,valja .Ma za Okura je profesor .

Citat
On nikad nije bio ni blizu najboljeg centra i istoriji.

Citat
Sto se tice igraca koje si nabrojao da su bili u NBA niko im nije ni predvidjao neku karijeru.

Citat
Niko nije osporio da je Okur los igrac, ali ako oni ne zadrze tog igraca zbog drugog onda ocigledno vide u tom drugom perspektivu[/qute]
Citat
Pravi centar nije lako biti jel sa visinom vecom od 210 morasa da budes mnogo motoricki dobar ili pametan da bi postao zvezda.

Citat
Ako pogledas NBA ti tu nemas mnogo pravih 5 i mozes ih na prste izbrojati,pricam o dobrim 5, a ne o prosecnim.

.

Ma sa tobom nema rasprave jer si ti prva klasa , mi smo svi u drugu pa ne mozemo sa tobom da razgovaramo,ne znamo svi zajedno koliko ti o sportu...

A sta je pogresno u vezi Ben Valasa,sve sto sam rekao je tacno i on je centar da valja,trazio si da kazem centra da valja.

P.S.Drobnjak se nije nesto pokazao u NBA ligi,nije ni razocarao potpuno....vidjecemo ga sad u Bobketsima.
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Gde odoste vi od teme, no nije ni bitno, svi znate sve... Ben Valas nije los centar u odbrani ali u napadu zna da razocara i nema visinu da bi bio pravi centar... Sto se Shaqa tice ako zazmuris dok izvodi bacanja super je igrac...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Jeste da nesto pretjerano ne volim Saka,zato sto je igrao u LAL ali on je izuzetan centar i uvijek nagura svoju normu.Sve je to na misice ali on svoje obavi.LEGENDA!
Vidjecemo ga sad u Majamiju,obecao im je titulu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: Eniac
Gde odoste vi od teme, no nije ni bitno, svi znate sve... Ben Valas nije los centar u odbrani ali u napadu zna da razocara i nema visinu da bi bio pravi centar... Sto se Shaqa tice ako zazmuris dok izvodi bacanja super je igrac...

nije los? pa covjece to je preblago...on je super defanzivac .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
Navijac jel ti meni ono za Valasa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: mali37
Navijac jel ti meni ono za Valasa?

ne,nisam tebi nego SF-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Dobro ne zelim preterivati
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.