Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedja za B92: "Potrebne su promene u Kingsima"  (Pročitano 8456 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
mali je opasan
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ima on potencijala jer je klinac koji ima visinu i masu, al od njega nikad nece biti centar kakve ja cenim tipa Divca Sabonisa Ojaluvona
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ma nece dostici ni onog Nigerijca iz Zvezde ali ipak hoce ga, prva sezona uzeo je prsten, jeste da nije igrao ali ipak ima prsten...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
eto sto ne razumes pricas o necemu u sta se najbolje ne razumes.znam sad ces da mi kazes da si trenirao kosarku i da se razumes, a onda se zapitaj da li ti znas ista o motorickim sposobnostima o tome sta se gleda kod nekog igraca da se vidi da li je ili ne talenat.po vasoj konstataciji sto je covek veci i masivniji bice bolji.sto se tice da li je Darko nesto pokazao u Hemofarmu ili Pistonsima samo pogledaj koliko ima godina i ko mu je bio trener.Isti ti Pistonsi su pustli Okura da ode, a sta mislis ko ce da igra sad umesto njega.Ista prica je bila i sa Stojakovicem kad su pustili Korlisa da bi napravili mesto za njega.Ne mozes sve da znas jel ako znas vise o kompijuterima i mob.tel. ne znas sigurno vise o ovim stvarima jel mi je to posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Hm, ja nisam rekao ni da znam, niti sam trenirao kosarku...  Meni to zaista nije posao, ali tvrdim da su pogresili sto su pustili Okura...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Darko nije nista pokazao u Hemofarmu, samo je bio jos jedan od nasih klinaca koji su igrali basket i imali 210 a 18. godina. Tako je isto bilo sa Aleksandrom Radovicem, tako je isto bilo sa Darkom Vardom [koji je uzgred znao po nesto, al samo po nesto], tako je isto bilo sa Vranesom.
Pogledaj malo nba ligu poslednjih 5 godina, imas li i jednog centra koji nije stara garda koji zna da sutne?
Lako moze da se desi da od njega bude ok igrac jer raste uz centarske velicine, ali nikad od njega nece biti evropski centar koji moze da igra i kao bek i kao pivot.
Ako ti nisi primetio, NBA skauti sve sto je ovde mlado i igra u prvoj ligi gledaju i najcesce kupe ili bar privole da odu na draft. Imas li i jednog od tih klinaca da je uradio nesto?
Cilj im je da imaju belog centra jer to publika voli i da centar ima 215-220 uzimaju cepanice poput ovih pa ih oblikuju.
Zasto rebraca ne igra?
Jer je oblikovan i ne uklapa se u igru u NBA, ali moze i dalje [kad je zdrav i fit] biti tata svim americkim centrima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
ma po mom misljenju Okur je igrac mnogo ispod prosjeka . Neka su ga prodali , sta ce im.
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
"ma po mom misljenju Okur je igrac mnogo ispod prosjeka"

Samo je prvi centar jedne od 5 najjacih reprezentacija sveta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ma Okur je po meni strasan igrac, a sto se tice drafta u pravu si onaj Podkozni ima 223 i nista ne zna
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: SerbianFighter
Citat
"ma po mom misljenju Okur je igrac mnogo ispod prosjeka"

Samo je prvi centar jedne od 5 najjacih reprezentacija sveta.

dzabe,ne cijenim ga... u nba ligi nema pojma . (jeste da ga nisam mnogo ni gledao,ali ovo sto sam vidio mi se ne svidja)
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.