Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:37:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PC se gasi,vjerovatno procesor...  (Pročitano 4060 puta)
07. Mar 2011, 10:43:31
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Pozdrav forumashi!
Upalim komp i radi bez problema, dok ga ne opteretim. Npr, ne mogu igrati NBA 2K11, TDU2 i tako te neke zahtjevnije igre. Poslije 1-2 minute igranja ovih igrica, komp se jednostavno ugasi.Mislio sam da je do graficke koju sam kupio prije par mjeseci. Njena temperatura maximalno dostize 48C stepeni, tako da ne mislim da je do nje.
Juce sam sa Speedfan-om provjerio temperaturu procesora i vidio da bez opterecenja iznosi 76C stepeni  Smile  Smile
a pod opterecenjem  i do 90C stepeni...tad se nekad i ugasi.  Smile
Procesor je Intel Core 2 Duo E6600 sa orginalnim kulerom.Kupljen je prije 3 god(otprilike) i nikad nije cišćen(mislim na termalnu pastu).
Sta mi je najbolje da cinim? Kako najbolje da skinem staru pastu i nanesem novu?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
skines cpu hladnjak,ocistis ventilator i aluminijumski blok,alkoholom i krpicom ili vatom ocistis i cpu i hladnjak i naneses novi sloj (tanak) paste i sve spojis kako treba i trebalo bi da bude niza temp Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I’d like to help u out. Which way did u come in?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 8310
Obezbedi hladjenje hladnjaka, znaci, skines prasinu sa njega, kako bi ventilator mogao da ga hladi.. i otreskas prasinu sa ventilatora.. ja ne bih nista dirao oko paste.. dobra je ona..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Obezbedi hladjenje hladnjaka, znaci, skines prasinu sa njega, kako bi ventilator mogao da ga hladi.. i otreskas prasinu sa ventilatora.. ja ne bih nista dirao oko paste.. dobra je ona..

pasta mora da se menja temperature su kriticne  i 3 godine nista  nije dirano ... ja moju na 6 meseci menjam  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 12:37:33 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Hvala vam na odgovorima. Hladnjak sam redovno cistio kompresorom, ali cu i to ponoviti, a pastu, mislim, da bih trebao definitivno mjenjati.
Hvala jos jednom.
P.S. Javicu sutra kako je sve proslo i nove temperature, ako ih bude.  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b13pre
mob
Nokia C5-00
pasta mora da se menja temperature su kriticne  i 3 godine nista  nije dirano ... ja moju na 6 meseci menjam  Smile

Ја моју пасту на AMD Athlon 3000+ нисам мењао од маја 2006 године, до пре две недеље, и и даље је иста, само и плоча и процесор нису више код мене, и нису се ни одвајали никад Smiley

Али добро, мој процесор никад није био овеклокован, увек је био хладан.. углавном је био на 26-28 степени, а 40-45/46 тешко да је прешао икад...  Smile

Али свакако, ако су температуре високе, мислим да не би било лоше променити и пасту  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I’d like to help u out. Which way did u come in?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 8310

Ја моју пасту на AMD Athlon 3000+ нисам мењао од маја 2006 године, до пре две недеље, и и даље је иста, само и плоча и процесор нису више код мене, и нису се ни одвајали никад Smiley

Али добро, мој процесор никад није био овеклокован, увек је био хладан.. углавном је био на 26-28 степени, а 40-45/46 тешко да је прешао икад...  Smile

Али свакако, ако су температуре високе, мислим да не би било лоше променити и пасту  Smile

Ja moju pastu nikad nisam menjao, nikad nisam digao hladnjak sa procesora, niti sam bilo sta cackao oko procesora.. samo ventilator da bih ocistio prasinu sa hladnjaka... radi ko azdaja..! najvise se plasim hipotermije..  Smile
Kod drugara smo jedno pre dve godine cistili, skinuli pastu skroz, nismo imali drugu da stavimo, evo ga radi jos bez ikakvih problema..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile Smile Smile Smile e alal vam vera... svaka cast ja vam dizem kapu  Smile Smile Smile sta sve necu procitati u poslednje vreme ovde... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b13pre
mob
Nokia C5-00
Не знам чему ти смајлији на крају.. Ако процесор ради беспрекорно 5 година, увек одличне температуре, зашто бих мењао пасту.. Smiley Има и нас који не "силујемо" рачунаре, мени се од 2003 никад ништа није покварило у кућишту, само сам мењао конфигурације, зато што застаре, ово ми је трећа, и кажем, никад ниједан квар, ниједна компонента, ништа...  Smile
А ви експерти, видим, мало, мало, па нешто стављате у рерну  Smile  Smile Smile ( ово је шала, без увреде.. Smiley )

Наравно, то не важи за аутора теме, и рекао бих да би он требало да послуша тај савет  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 17:29:56 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
А ви експерти, видим, мало, мало, па нешто стављате у рерну   

zato smo i eksperti i vise doprinosimo temi nego bilo ko drugi ... lako bi ja da ne menjam kompove 5-6 godina a da mi je najvece opterecenje konvertovanje diskova preko wmp i mozila sa pluginovima .... bato rade se kompleksne stvari na kompu ... siluje se kako zna i ume ...  Smile Smile zato i crkava ...ali znam i da popravim kad to crkne... neko rerna nego heat gun .. snalazimo se Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:37:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.