Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:03:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PayPal stigao u Srbiju!  (Pročitano 83600 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
Sto se tice povlacenja na bankovni racun moze samo na USA racun. Ili jednostavno, kod nas samo na karticu.

Inace, funkcionise sve odlicno. Vec sam prodao neke stvarcice preko eBaya i sve besprekorno radi.  Smile

Jedino sto eBay dere sa provizijom od 10%, uzese mi prevaranti 12 dolara.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia 
Znaci samo kartica, hm... smradovi Smiley
Pazi ovo,(dajem primer) ako mi lik svake nedelje uplacuje recimo 200 dolara,a ja pare podizem u Intesi.Dali mi je bolje da na paypal acc primarna valuta bude dolar ili evro? Ako je evro onda ce mi paypal pomenuti dolare u evre po ne znam kom kursu,a u banci cu podici evre.Nesto sam cuo da u banci "zatezu" ako podizes dolare.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
Definitivno evro.  Smile

Ti u banci i ne mozes da podignes dolare, odnosno mozes ali nema nacina da ih prebacis sa PP na karticu. Sa PP mozes prebaciti samo u valutu u kojoj ti je kartica, sto znaci evro (pricamo o deviznoj). Samim tim ces u svakom slucaju morati da odradis konverziju.

PP kurs nije povoljan. Kada kupujes nesto i vrsi se konverzija mozes da biras da li da ide po PP kursu ili kursu kompanije ciju karticu koristis (npr. Visa). Uvek je PP kurs jaci od Visa kursa i zato uvek promenim koji zelim da koristim. Medjutim, kada povlacis pare ne postoji mogucnost biranja vec se koristi iskljucivo PP kurs.

Da skratim - neka ti salje u evrima i neka ti na racunu evro bude primarna valuta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia 
Odlicno, onda cu od sada raditi preko PP.
Ovo do sada mi je bilo malo puno koraka.Do sada sam kes podizao preko Skrill-a.Ali recimo pit ide ovako.
Covek mi uplati na Elance recimo 200 dolara.Elance uzme proviziju.Sa Elance povucem pare na Skrill (na kom mi je Evro valuta),znaci tu se uradi prvi "menjacki posao".Na Skrill nalogu imam to sto imam u Evrima,odem na bankomat i tamo naravno podizem dinare.To je druga menjacnica koju sam "posetio",i daju mi ko zna koji kurs.Bankomat uzme 250 din uslugu.
OK, dobra stvar je ta sto mogu provlaciti katricu gde hocu bez provizije, recimo Maxi,Idea.....ali ne mogu u Maxiju potrositi ne znam,170 evra na salame,pastete i tunjevinu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
Ja sam prolazio jos gore dok PP nije stigao kod nas. PP mi je bio registrovan AMEX-om na Hrvatsku, tako da sam mogao da primam pare. Onda povlacim na karticu, ali posto ne moze na AMEX jer je kreditna vec mora na debitnu (bar je tada moralo), onda sam imao na EntroPay-u otvorenu virtuelnu vizu.

Proces je bio: PP prilikom transfera skine 3.8% + 0,5$, onda ide konverzija iz dolara u evro gde se jos gubi na nepovoljnom kursu (ne bas nepovoljnom ali nepovoljnijem). Onda ide 4 evra za transfer na EntroPay karticu i na kraju 5% provizija za povlacenje sa EntroPay-a na racun u banci. Pa racunaj koliko se sve tu skida do konacne cifre.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
jezivo im je los kurs EUR/RSD:
Conversion from:   
-4,797.59 RSD
Conversion to:   
€38.11 EUR
Exchange rate:   
1 Serbian Dinar = 0.0079 Euros

VISA ima povoljniji kurs u odnosu na USD/EUR konverziju ako ne lazu ovi na INO forumu:
''It seems that the PP exchange rate is 3.655842% worse than Visa, and 3.739218% worse than Mastercard,''

pod pretpostavkom da je i za dinar slican odnos, znaci da bih na 1000eur izgubio skoro 4500din.

jebes ti to... Smile

IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia 
Ne razumem.
Pa zasto u banci ne dignes evre, i razmenis na menjacnici ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Imam sledeći problem. Uplaćen mi je novac na paypal račun, zatim sam povezao paypal račun, sa deviznim računom u baci i prebacio novac na karticu i tu nastaje problem. Na paypalu mi piše da je novac prebačen, ali na kartici nema novca. Treba mi pomoć da li neko zna o čemu se radi i gde je sada taj novac tj kako da ga vratim ili na paypal ili da završi na kartici gde je trebao? Jer sada ga nema ni na paypalu, niti je na kartici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

PTC

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Najbolje ti je da kontaktiras Paypal i objasnis situaciju, oni to mogu naravno fino da prate preko tansaction ID.  Nesto je ocigledno propusteno.

Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Da li je moguće da se ovakva pitanja još uvek postavljaju?
Za svaku transakciju treba da prodje 5-10 dana.

Pisano najmanje 20 puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:03:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.