nemoj ni pokusavati ... da sam rekla da sam razbijala za vreme demostracija ovde u becu bila bi super. a posto sam rekla ono sto im se ne svidja, odmah sam gastarbeiter i dijaspora ...
@M.R.K.
ne. rekao si koliko imas godina .... i da. jednom si banovan s ovog foruma. mozes biti opet banovan.
Jer me zabole.. Ne dolazim na forum da nabijam postove kao ti, jer imam zivot... A ti se batali politike jer nemas dve veze o tome, bolje idi na http://forum.burek.com/index.php/board,61.0.html
M.R.K Ne seri. To ako smo mi u dijaspori ne znaci da ne volimo nasu zemlju niti da ne ne brinemo za nju. Ali nasa zemlja nam ne pruza nikakav bolji zivot i zbog kako politickih, socijalnih, ratnih i verskih situacija mnogi su prisiljeni da napuste sve sto imaju i da odu u tudju zemlju cije sunce najgore pece. Ja koji sam ziveo skoro dve decenije u Srbiji koji citam i pisem Srpski jezik imam pravo da kazem sta mislim bez obzira koliko se ti ne slagao sa nama dijasporasima. Sloga spasava jebalo mater. TI i jos gomila maloumnika kojima su usta puna besa jer smo mi negde druge a ti tamo ste pravi primer zasto normalni ljudi napustaju svoje kuce. Ko ce da izadje na kraj sa ludima? Niko. Pola od vas bi ratovalo za Kosovo i ne bi izgubili samo Kosovo vec i celu Srbiju, a meni je dosta rata i gluposti. Nasi preci su zarad otazbine srljali u propast i fakticki skakali na bajonete i metke, zarad cega? Zarad toga da se svi u Srbiji medjusobno poubijaju jer su jedni na jednoj strani a drugi na drugoj. Zbog takvih kao ti ja zalim sto sam SRBIN, jer kad mrzis brata svoga i zelis mu zlo, onda nisi covek. Razmisli malo zasto ti pljujes na nas koji smo negde drugde. Da li zbog toga sto mi imamo drugaciji pogled na svet ili zato sto nam ti zavidis na nekom nivou.
Zabole me ako popijem ban za ovo, al moram. Ti si idiot. Nisi cak ni govno nego brabonjak. Ti si Srbin sto znas da pises srpski, a ja nisam jer ne zelim da me o srbiji uci neko ko i ne zivi u njioj. Polovina moje rodbine je iz RS, tako da ne prdi. Klosaru...
Ja ti nisam rekao da nisi Srbin, ti nama kazes da nismo SRBI. Ti si neki stvarno tupi klinac. Nisam veci idiot od tebe, u tome si ti shampion. I sta sad to treba da znaci sto su oni iz RS? Nije moja krivica sto nigde nisu otisli i sto su ostali. I molim te operi usta, takav septicki zadah odavno nisam osetio.
Tako je, oni su na svome (nezavisna država BIH). Pitaj bosanske Srbe sa foruma koje državljanstvo imaju.
Uskoro ce biti u prilici da imaju dvojno, tako da, na tvoju zalost, vise necemo biti dijaspora...
Eto, imaćeš i BIH i Srpsko. Opet ti je Bosna država (opet je ima). Odrekni se ti lepo tog državljanstva pa da vidimo, a dotle šuti.
Suti... ohoho...lepoto... Pa, od kada se to suti u Srbiji... Ja kontam da se cuti...
Znaci... i ti si dosljak...
Mi banaćani kažemo dođoš a ne došljak, došljak je izraz koji se koristi južno od Save i Dunava. Rekao sam šuti, možda će pre razumeti bosanski nego srpski.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 00:35:58 od banacanin »