Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:09:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40147 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Задрто мишљење, окоштала памет, не може да појми нешто друго од оног што је у детињству још утувила, ваљда.
То или је знак ниске интелигенције или неумитног старења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ma imala je smišljene teze, pa je na silu uvaljivala ono što već zna a bežala od onoga što ne zna. Šta dalje reći nego da se i sama osećala neugodno kad je bilo reči o Čvarku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Њој смета "клерикализација" друштва, а она је већи догмата од римског папе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Ma cepala sam se od smeha sve vreme, posebno kad počne da se pući i namiguje. A režija je samo lovi pa je puste da nam se namiguje.  Smile

Tačno se videlo da ne može da da konzistentnu definiciju šta je u redu a šta nije u demokratskom društvu. Čim nešto navede odmah je dočekaju protivmerama kao što je streljanje RTS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Никако да јој денацификација пође за руком, а тако то жели...
Она просто има органску потребу да га открије, разобличи и уништи.
Али не може да га нађе!
Мислим, нацизам. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 00:38:01 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Никако да јој денацификација пође за руком, а тако то жели...
Она просто има органску потребу да га открије, разобличи и уништи.
Али не може да га нађе!
Мислим, нацизам. Smile Smile Smile
Zato bez problema nalazi naRcizam.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Batina dragi moji ima dva kraja a to siledžije nikako da nauče.Ja sam pre svega maximalno tolerantan-razdvojio sam više tuča u životu-jednu čak kad su njih pet napali jednog na kališu (za vreme bir festa) jer ne volim nasilje ali brate na sve strane pretnje a kažem-umem i ja da nalupam ako me neko dira.Neki ljudi kao da samo jezik nasilja i razumeju pa ako ćemo da odemo svi u qrac-idemo!

Je li bre , taxtex , ti kao da si onaj Badzic iz predstave : " Ne ostavljaj me samog kad himna svira " , kad kaze : Ja se nedam mrskom neprijatelju , ja cu da vrdam " . Tako i ti . Opet kao i svi iz LDP-a izbegavas da odgovoris ono sto je najvaznije : po cemu je tvoje pravo vece od tudjeg , kako je nesto kada ti i tvoja stranka radite legitimno pravo na protest , a kada to uradi neko drugi , onda je to napad na slobodu govora i nezavisnost medija ? To je bio najvazniji deo mog posta i najvazniji deo na koji sam hteo odgovor , kako je moguce da borci za ljudksa prava i toleranciju nesto smatraju nacinom legitimne politicke borbe kada oni to rade , a kada neko drugi taj isti metod upotrebi protiv njih , onda to nije legitimni nacin politicke borbe ? O kojoj onda demokratiji , mondijalizmu , pacifizmu , pravima coveka , nacinu zivljenja dostojnog coveku govorimo ? Ili je demokratija autokratija moje stranke koja ce da po potrebi odredjuje sta je legitimno a sta nije ?

Malecka , ja samo pokusavam da ostanem u sredini . Ali to je ono sto ti ne razumes . Zato nemam kome da se priklonim na ovoj politickoj sceni u ovoj zemlji . Jer je ovo na zalost zemlja ekstrema . Ne zelim da budem ni mondijalista , ni lazni " patriota " , ni " pacifista " koji svoj kukavicluk sakriva iza maske pacifizma . Ja sam jasno ranije rekao , za mene je jedini pravi pacifista bio Svetozar Markovic , koji se sve vreme zalagao za to , ali nije pobegao od rata , vec je otisao da se bori za svoju zemlju bez obzira sta je o tom ratu mislio , a onda i iz rova nastavio da salje clanke i da se protiv tog rata i dalje bori . A imao je vise odlikovanja nego mnogi zaklete patriote tog vremena . E, to je za mene pacifizam , a sve ostalo je kukavicluk zaklonjen iza pacifizma , jer u ovoj zemlji ako neko nema petlju da se za bilo sta bori u zivotu , on se proglasi pacifistom .

A sta je za mene patriotizam , to sam odredio u svom postu ranije , bio/la si tad na forumu  i procitao/la .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Kada pišeš znake interpunkcije, onda lupiš razmak samo posle njih  Smile

Razlika između dve grupe, npr. od juče na trgu, je što je jedna imala prijavljen performans i protest, a druga je došla da to uzurpira bez zvanične najave. policija je sprovela ove koji su prijavili protest, umesto ovih drugih i time jasno stavila do znanja da su im aktivisti NVO omraženiji od neonacista.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Eh,pa može neko i iz Ldp-a da pukne i jebe mamu po spisku.Marko je u peščaniku pobesneo kao nikad u životu.Tek da znate-niko se ne loži više na Gandi metode.
Bude li bilo ugrožavanja života i opasnosti po civilizovane ljude od strane hitlerovaca koji na trgovina dižu ruke u nacistički pozdrav-dakle,bude li se sa pretnji krenulo u makljanje spreman sam da lično olupam par patrijotskih glava bezbolkom.

Хејтер  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Kada pišeš znake interpunkcije, onda lupiš razmak samo posle njih
Класик, када немаш шта рећи нападни правопис...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:09:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.