Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:11:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40192 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
zarko puhovski iz helsinskog odbora, radi isto sto i kandicka u hrvatskoj ali on ne ide po hrvatskim televizijama i dernja se kako su hrvati zlocinacki narod ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
To je zato što je Zlatko Hrvat i patriota, a Nataša nije Srpkinja i nije patriota već samo sisač fonda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i

patrijote na Trgu veceras

NAZAD

Nazad u mrak
daju nam znak
nazad u kvar
za davnu stvar

Nazad u mulj
potopi žulj
nazad u boj
za narod svoj

Nazad u jad
selo i grad
i star i mlad
unazad sad
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
khm... khm...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

protest1.jpg
(45.32 KB, 550x365)
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Pošto se pričom o "patriotizmu" služe razni glupani od Srbije do SAD za promociju svojih glupih ideja, sad je ta reč potpuno obesmišljena.

Ne vredi ni istraživati da li je nekada imala značenje, jer sada je skroz i beznadežno kompromitovana

Kao uostalom i reč "terorista," koja je pre samo 10 godina imala nekog smisla, a sad je kao da si rekao "šuma štrumpfova."

Za mene je patriotizam tacno ono sto si rekao taxtex. Dakle, bacanje papira u kantu, umeti reci "izvini", "hvala", "zadovoljstvo mi je", bez onoga da te posle ljudi gledaju krajnje cudno, biti tolerantan.
To je zato što vi podržavaoci Zorana Đinđića nemate nikakvih ambicija, i vaš cilj u životu je da jednog dana budete osrednji.
Iz tog razloga se grozite svih "kosmičkih sukoba,"
jer vaš manifest je: "da imam dovoljno para da jednom u 3 godine odem na Divčibare, da mogu ponekad da kupim jagode, i da mogu da priuštim Škodu ne stariju od 7 godina."

To je i pravi razlog vašeg protivljenja projektu SPS-a i Živadina Jovanovića iz '90-ih: rat sa celim svetom.
Dok sam ja protiv tog projekta zato što je glup, vi ste protiv tog projekta zato što je krupan i ambiciozan

Ako neka misao prevazilazi "bacanje papira u kantu," batalite podržavaoce LDP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Je li Vanja , a po cemu se vi iz LDP-a razlikujete od njih , sem po retorici , odnosno onome zasta se nacelno zalazete ? I jedni i drugi ste ekstremi , oni su ekstremna desnica , vi ste ekstremni liberali , ili ekstremna levica , s obzirom da ste nastali kao otcepljeno krilo levicarske stranke , DS-a . Vi mi najvise licite na JUL demokratskog bloka .

Ja bih najblizi bio opciji centra , ni desnog , ni levog , nego bas centra . Na zalost , takva stranka u Srbiji ne postoji . Kao ekstremi desnice tu su radikali , kao ekstremi demokratskog bloka tu je LDP , desno su Kostunica , Velja Ilic , Palma , levo SPS , DS bi trebalo da bude nekakav levi centar . Ali prave stranke centra u ovoj drzavi nema . A to bi po meni trebalo da budu prave patriote . Na zalost , nema ih . Zato ja ovde na forumu imam problem da moram da se macujem povremeno sa svima , i da se povremeno slazem i sa jednom i sa drugom stranom , ali vecinu vremena mi se stomak okrece i od jednih i od drugih , pogotovu kad pocne prepucavanje kakvo ti zapocinjes ovom slikom i ovom pesmom . A onda ce ovi drugi da uzvrate jos zesce , tema ce da ode u majcinu , a vi ce te da se nasvadjate do mile volje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
И шта представља та слика Вањице?

Хоћеш да кажеш да је то она "друга" Србија која жели да нас врати у мрак?!

Не зна се ко је смешнији, да ли ви са свим тим причама о "толеранцији", педерима, "слободи медија", "секуларној држави" или ти индијанци који салутирају Хитлеру... (јеботе као да живе у Немачкој и као да су немци а не Срби)... А можда мисле и да су у Риму пре 2000 година... Стварно их не капирам...

Гадите ми се сви! Не зна се ко је смешнији од вас...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Vanja ako počneš rat poezijom unapred ćeš izgubiti.

PRE IGRE

Zažmuri se na jedno oko
Zaviri se u svaki ugao
Pogleda se da nema eksera da nema lopova
Da nema kukavičjih jaja

Zažmuri se na drugo oko
Čučne se pa se skoči
Skoči se visoko visoko visoko
Do na vrh samog sebe

Odatle se padne svom težinom
Danima se pada duboko duboko duboko
Na dno svog ponora

Ko se ne razbije u paramparčad
Ko ostane čitav i čitav ustane
Taj igra

Vasko Popa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
da mi smo ekstremno tolerantni, a oni ekstremno netolerantni... tu smo izuzetno ekstremni... jebiga.

aktivisti za mir i toleranciju su ekstremni?

ne znam zašto su mir i tolerancija u Srbiji uvek bila ekstremna rešenja?

potpuno je suludo i krajnje opasno poistovećivati aktiviste i poštovaoce NVO koje se bave ljudskim pravima i nekih poluzabranjenih klerofašističnih organizacija. ni u prošlosti, to nikad nije donelo dobro Srbiji.

opet napadi patrijota na B92, opet povećan nacionalizam, opet su nepodobni oni koji se trude da govore istinu o gorućim pitanjima i iako ih je jako malo, svima smetaju i niko neće da ih pusti da vode takvu politiku i razmišljaju na taj način, jer se zna da će doći i vreme kada će se istina ceniti  Smile

izdaće vas vaši patrijote, razočaraćete se kao u Slobu što ste.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Нисте ви толерантни. Ви сте "толерантни"!

О томе се ради! Нисте ви за слободу медија ви сте за "истину" са Б92...

А притом сте изузетно екстремни и фашистички настројени према неистомишљеницима...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:11:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.