Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:41:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40440 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Kazu da su oni koji se zgrozavaju i koji ispoljavaju agresivnost prema Gay populaciji,upravo oni duboko u sebi  P....i   Smile
...koje plaši to što se eventualno budi u njima prilikom gledanja takvih slika.Pošto takve stvari nisu "odobrene" u društvu-osoba oseća paničan strah da bi mogla biti razotkrivena(ovo je naravno nesvesno) i zatim reaguje agresijom.
 O ovome su govorili i govore mnogi psihijatri(vezano za homofobiju)..

Upravo tako... Smile

Јао, разоткривени смо!!! Smile Smile Smile

Ајде сад престаните да серендате. Те причице фазона "мрзиш фегете, јер си уствари сам латентни фегет" су крајње дебилне.

Не желим их овде код нас на отвореном (улице, тргови, кафићи, школе, игралишта и сл.), јер су одвратни. Ту болест треба држати што даље од нормалних и здравих људи.

Нек' раде по својим становима и кућама шта год пожеле, то ме не занма уопште.

Међутим, да траже нека права, признавање хомосексуалних заједница, касније и усвајање деце, у приципу све оно што је омогућено нормалним људим, е то већ не може. Smile

Pa da,zato si ti tu da nam kazes,a da njima presudis po kratkom postupku... Smile Smile

Срећа па имамо тебе овде, па нам никад неће недостајати глупости и дебилизама. Smile Smile Smile

Што се педерлука тиче, све је више него јасно.

Већина не жели да се они потпуно интегришу у друштво и да имају права која припадају здравим људима.

Мањина звана LjDP (коју једним делом и чине ти исти фегети) сматра супротно.

Ко ту има право?

Такстекс, то није биолошка, већ друштвена болест.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 16:49:11 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Brate,glup si ko noga ako misliš da samo homosexualci podržavaju jedni druge...
Postoji nešto što se zove gradjanska svest o tome da niko nikom ne sme da brani da ispolji svoju prirodnost.
Naravno,ovde to teško ide jer je puno takvih kao ti koji bi gušili tudja prava i tukli i
ugrožavali svakog ko se ne uklapa u navodne "patriotske okvire"...
Vala,dosta sam se nagledao primitivizma i zaostalosti,neznam zašto me tvoji izlivi ne iznenadjuju.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung S7220
Bolest je sto se ljudi ne mogu nauciti kulturnom razgovoru. Meni je lako zakljucati temu i obrisati postove, ali neki od vas se nikada nece nauciti kulturi.  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Најео си се ти бунике или неког другог опасног биља.

Видиш, нити би ја њих тукао, нити би их протеривао. Рекао сам већ раније, да што се мене тиче могу да раде својим кућама шта год желе.

Да имам комшију хомосексуалца не би му правио никакве проблеме, уколико би он своје сексуално опредељење остављао куће, пре него што изађе.

Звучи можда сурово, али то није само мој став, већ је то став велике већине људи у овој земљи.

Узгред знам или боље рећи знао сам (пошто га више не виђам) једног лика који је фег. Не само то, него сам и радио са тим човеком један дан и није с моје стране било никаквих проблема. Зашто? Због тога, јер та особа очигледно зна да се прилагоди околностима. Нек' они мало постану мање захтевни и неће бити никаквих проблема. Не можеш ти већину јебати у здрав мозак причама, како мораш да трпиш ово или оно. Лакше је обајснити онима којих је мање, шта вређа, а шта не вређа ту већину.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Да ли је на овој теми објашњено зашто баш "патриЈоте", а не рецимо "патриСоте"...
Па да видимо каже МалецкО Стамију
Citat
To "J" predstavlja tebe i tebi slicne, kvazipatriote (drugim recima), ako te bas zanima, procesljaj po temi "Patriotizam ili PatriJotzam"

1. Зашто "Ј" представља мене (и мени би средњополно вероватно исто рекло), и мени сличне? Да ли ја можда користим "Ј" где не треба или Стами? Феанор, Панини, Гамбино, Теодора, Мунка?!?
2. Зашто баш "Ј" зашто не неко друго слово.

Скоро да бих могао да се кладим да МалецкО и њему слични немају одговор. Али ипак да се не кладим... можда у одговору изненаде својом "мудрошћу" Smile Smile Smile

Ајде, шта вам значи то "Ј"???

E, pa ne mosh' ni ti sve da znas  Smile Smile  To "J" je mala tajna velikih majstora  Smile  Misli o tome i mozda ti se samo kaze  Smile Smile

Ajde vi anti-Gay indijanci da meni objasnite, po cemu je homosexualnost bolest? Sta je to sto Gay populaciju cini "bolesnim"? Smile Znaci, "zabraniti bolest", rece jedan "patriJota" sa ovog foruma ... ok, ali ajd' onda da zabranimo i shizofrenicare, ljude sa epilepsijom, ljude ometene u razvoju, to je ta bolesna "patriJotska" logika. Kao, ako moje dete vidi dva Gaya na ulici, postace Gay  Smile   a ja kazem "mozda i nece"  Smile

to je ta magicna formula koja pravi i pospesuje Gay populaciju  Smile Culo vida  Smile Kao, nece biti 5 gay osoba u selu, vec 7  Smile Smile

E moje "patriJote", treba vama jos dosta obrazovanja i socijalizacije.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 17:18:08 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Citat
Звучи можда сурово, али то није само мој став, већ је то став велике већине људи у овој земљи.
Da,surovo je.I da,to je većinski stav ovde.Ljudi se menjaju sa manje straha-promene su veće.
 I ne radi se samo o gej populaciji koja nesme nos da priviri zbog siledžija,radi se o tome da generalno u Srbiji nije zdravo biti izrazit individualac.
 Izadji na ulicu-svi ko da su klonirani a nekad sam vidjao različite frizure,stilove oblačenja i drugo.Bilo je pankera,metalaca,tzv."šminkera"(slušali su pop i sl.)..Bilo je medju njima fajtova ali su bili tu,bilo je različitosti.
 Srbija je puna kloniranih osoba sada i to ne liči ninašta.Svi moraju da Srbuju i patriotišu:da vole na sav glas Srbiju i Srpsku majku Svetlanu Ražnatović,da navijaju za partizan ili zvezdu,da budu homofobični i agresivni i naravno-da mrze celu planetu-"jer se urotila protiv Srbije"..Jel to taj patriotizam?Možda grešim jbt.
 Smile

« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 17:58:50 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sa patriotizam odoste na homoseksualnost.
ne znam ko je veci zaludjenik kada pokusava da dokaze da li je to bolest ili ne. Ako su bolesni neka se lece.
U zivotu trazim samo dve stvari od mojih sinova:
da ne budu narkomani i pederi.
Eto koliko  je dovoljno o toj prici.
ne podnosim homice i vrlo rado bi ih skembao samo ako bi nesto pokusali meni dragoj osobi a ja sam tu. Ali neka se *ebu po stanovima ili gde ali ne vidim razloga da se reklamiraju/
Da je Bog hteo hmoice onda bi stvorio dva Adama ili dve Eve a ne Adama i Evu /.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
U zivotu trazim samo dve stvari od mojih sinova:

Nemoj to "trazim", vec "zahtevam"  Smile Smile

ne podnosim homice i vrlo rado bi ih skembao samo ako bi nesto pokusali meni dragoj osobi a ja sam tu.
Pazi se stami, zajebana je to fela, na prvi pogled su kao i svi obicni ljudi, ali nocu ozive i traze zrtve za svoje podivljale hormone. "PatriJiote" ih obicno nazivaju demonima u ljudskom obliku ....  Smile Smile Hebote stami  Smile , u Srbiji ocevi prave decu cerkama i ti nista ne komentarises na tu temu ... zasto sad to? Da nije i to doslo za tog zapada? Da li je i to produkt mracnih sila, koje samo vrebaju na nejac i nezasticene da im naude? Smile Smile Ne dozvoli da te iznenade ... budi mudar stami, budi mudar  Smile

Ali neka se *ebu po stanovima ili gde ali ne vidim razloga da se reklamiraju
Mislim da kapiram sta si hteo da kazes, posto je recenica dosta konfuzna. Pa mogu i po garazama  Smile  Smile

Da je Bog hteo hmoice onda bi stvorio dva Adama ili dve Eve a ne Adama i Evu /.
Odosmo malo van ove teme, ali ...
Kakve to veze ima sa Adamom i Evom i Bogom?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Citat
Stami,prijatelju,tvoje dete,tebi sa takvim stavom nebi smelo da kaže ni reč o tome da je možda gay i nebi smelo da bude otvoreno prema rodjenom ocu iz straha...Teško bi bilo prihvatiti da ti je dete recimo neko koga "svi" mrze zar ne?To ipak dolazi iz glave i svako ko želi da ima porodicu generalno treba da radi na sebi.Hoću da kažem da nemožeš da biraš matori moj,to se dešava.
 Jbga,odosmo u priču o homosexualizmu jer je i to realnost koja postoji i u Srbiji a ne samo u tom "mračnom zapadu" i ja stalno govorim ovde da su to naši prijatelji,rodjaci,poznanici...Ne smeju da kažu ko su iz straha a normalan su svet kao i ostali,ok?
  -Mi ovde imamo situaciju da mnogo politički nepismenih ljudi za sve što nam se dešava krivi zapad,pritom zaboravljajući ko je vodio ovu državu u propast i ambis iz kojeg nikako da se povratimo.Sada ta ista družina,sa promenjenim "perjem",huška ljude jedne na druge kako bi skrenuli pažnju sa ovog što se sad dešava u Srbiji-a to je da je neodgovornom politikom odvlače dalje od Evrope u  mračnu,zatvorenu državu.
 Opet imamo priče tipa "patriote i izdajnici"..Da li se sećate Gorana Matića možda?Bio je i onaj drugi lik sa njim..Sećate li se?Stalno su prestrašivali ljude na vestima kao gestapovci jbt!Tražili su izdajnike i pričali o državnom patriotizmu!
 Hoćemo li ikada naučiti?

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Какви, бре, гејеви, фегети и слични? То се на српском каже "педери", а склоност "педерлук".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:41:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.