Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:44:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40485 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Осим што си биљојед ...

Smile

Kud @tatex prodje tu trava ne raste  Smile

@tatex  Smile
Opet nisam mogao da se suzdrzim.  Smile

Elem, sto se tice patriotizma, mislim da je prevazidjeno da idemo i da dajemo glavu za odbranu otadzbine jer u ratu vise brojno stanje i nije tako vazno ako imas tehnoloski opremljenu vojsku. To treba da rade profesionalci, a mi ostali da im obezbedimo uslove da nas brane i da cinimo rezervu. Po meni je ekonomski patriotizam patriotizam 21 veka, da ljudi koji imaju firme placaju pun porez drzavi, da ne uslovljavaju devojke i zene prilikom zaposlenja da ne smeju da zatrudne i time direktno uticu na natalitet drzave, da prijave radnike na pravu platu, a ne na minimalac ili nikako, da ljudi koji odu napolje maksimalno promovisu svoju zemlju, a oni koji su uspeli da prave poslovne veze Srbije sa svetom, da pomazu da nove tehnologije sto pre budu dostupne i u Srbiji itd, itd. Samo sa jakom ekenomijom moci cemo da ostvarimo druge ciljeve, ocuvanje teritorije, nacionalnog i kulturnog identiteta, kako ovde, tako i u inostranstvu, jako obrazovanje, nauka, pravosudje itd. Naravno pojedinac ce uvek, ako zeli, sacuvati svoj identitet, ali opet mora da nesto malo ucini i za drzavu, za nacionalnu svest, jer inace dolazimo u situaciju da budemo dustvo gradjana(drugova) i gradjanki(drugarica), bezlicna masa koja nema odnos prema kolektivu kojem pripada, vec samo prema svojim uskim potrebama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Bravo care  Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

Elem, sto se tice patriotizma, mislim da je prevazidjeno da idemo i da dajemo glavu za odbranu otadzbine jer u ratu vise brojno stanje i nije tako vazno ako imas tehnoloski opremljenu vojsku. To treba da rade profesionalci, a mi ostali da im obezbedimo uslove da nas brane i da cinimo rezervu.

Smile Smile Smile Smile

a sunce ti, pa nije ni pocelo a vec hvatas pozadinu...  Smile Smile Smile

i sta kazes, prevazidjeno? nije bitno brojno stanje? profesionalci?

c,c,c... Smile

ma gdje gdje si nam bio 95-te... danas bi bio dodik...  ni manje ni vise... Smile  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Elem, sto se tice patriotizma, mislim da je prevazidjeno da idemo i da dajemo glavu za odbranu otadzbine jer u ratu vise brojno stanje i nije tako vazno ako imas tehnoloski opremljenu vojsku. To treba da rade profesionalci, a mi ostali da im obezbedimo uslove da nas brane i da cinimo rezervu.

Smile Smile Smile Smile

a sunce ti, pa nije ni pocelo a vec hvatas pozadinu...  Smile Smile Smile

i sta kazes, prevazidjeno? nije bitno brojno stanje? profesionalci?

c,c,c... Smile

ma gdje gdje si nam bio 95-te... danas bi bio dodik...  ni manje ni vise... Smile  Smile

hehehehehehehe
Tad sam bio osnovac.

Nema Srbija i Srpska nista od tvoje pogibije. Jedina korist koju ti konretno mozes da napravis za srpstvo je da imas bar troje dece. Mi smo svoju vojnu sansu imali '91 i sledecu cemo dobiti tek kada budemo imali para, i to dosta, da opremimo vojsku sa savremenim naoruzanjem. Mislis da si patriota i hrabar sto ces da ides kalasnjikovim na SFOR. Ajde nemoj da si smesan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne mislim da sam patriota i hrabar, ali jebem ga , dobar je osjecaj!!!  Smile

majku tamo njima!!

Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Duh,imaš ceo nemontiran materijal škorpiona-30 minuta.Ostali ko hoće neka klikne da vidi patriotizam na delu.Sočna ponižavanja,pucanje ćorcima a onda i pravo ubijanje koje nesrećni rts nije prikazao a onda i overavanje u glavu.
 Ova slika iz udžbenika kao da potiče iz 16-og veka.Strašno.
 Vanja,to je udžbenik regularan,za prvi razred?Isto kao bukvar nekada??

Јао не могу, покушао сам то да гледам, па прво добијем напад зевања, онда ми се много игра плејстејшн Smile
А онај уџбеник око кога Вања диже џеву мислим да никада није био "регуларан", чуо сам да гаје убацио у оптицај неко из ДХСС (коалициони парнтери, а) или тако неки досманлија.
И то нема везе у расправи око патриотизма јер је рађено из чисто верских, клерикалних разлога. Могу тако ја да преиспитујем Мирка Ђорђевића који дели преко радија лекције људима шта је праславље.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ne mislim da sam patriota i hrabar, ali jebem ga , dobar je osjecaj!!!  Smile

majku tamo njima!!

Smile Smile

Prijavi se u profesionalce, pobrinucu se da mozes da probijes budzet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
e jbg. nisam taj tip. alergican sam na sefove, oficire, vjestacke autoritete... a i nemam vremena za te zajebancije..
ja sam ti kao "po pozivu", samo sto sam dodjem..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
У чијем год да је издању тај буквар треба забранити!
Није то тема...

Људи који поистовећују патриотизам са основном културом треба под хитно да преиспитају своје ставове о животу...

Патриотизам је када и поред свега што се десило овој земљи и поред све гамади која ју је уништила и уништава можеш да је волиш...

Када можеш да кажеш да је сваки педаљ те земље твој а не само твој стан или соба (о огранчени људи)...
Када либерализам и себичност не поредиш са патриотизмом...

Када знаш разлику између стране пропаганде која ти се намеће и истине...
Када се потрудиш да до истине дођеш...

А можда сам баш ја овако млад компетентнији од свих вас да ово говорим јер, био сам ја на твом путу Вања, и на твом Такстекс...

Е, кад сагледаш из свих углова ствари тек онда постане кристално јасно ко смо и шта смо...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Људи који поистовећују патриотизам са основном културом треба под хитно да преиспитају своје ставове о животу...

Патриотизам је када и поред свега што се десило овој земљи и поред све гамади која ју је уништила и уништава можеш да је волиш...

Пази богати испада да неко ко нема општу културу јер је необразован, рецимо неки Ром који скупља секундарне сировине, не може да буде патриота. То ми делује расистички. Smile

У праву је Феанор. Патриота воли своју земљу таква каква је.
Супротно од патриотизма је оваква изјава
"Смисао сваке политике нестаје пред истином да Србија постаје најгоре место за живот."
Чедомир Јовановић

Уз то ово је непатворено лицемерје јер онај ко је то рекао
1) Бави се политиком у Србији (или можда признаје да ради нешто бесмислено)
2) Не намерава да оде одавде,  иако га нико не задржава.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:44:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.