Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:17:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40410 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Sećam se 1995 (kad se dešavalo ovo u Srebrenici) radio sam,išli smo u klubove,preživljavali..Saznao sam tek nakon nekoliko godina jbt!
 Da je ubijanje u redu,na sve strane bi svi izveštavali o tome-ali nije.Niko nebi odobrio to ubijanje,niko od naroda nebi dozvolio da je znao.Na smrdljivom rts-u,toj sotonskoj televiziji,svakodnevno su nam slate slike stradanja Srba što je naravno imalo za cilj da izazove gnev i mržnju.To je isto bilo u Hrvatskoj-"samo su Hrvati stradali" a Srbi su bili extra loši momci.To isto je bilo i u Bosni.Pa jbte,koga ta stoka zajebava!?
 Trebalo bi objektivno da sagledamo šta smo u ime patriotizma radili kako bi se mirili sa samim sobom.Isto to treba da urade i Bosanci,Hrvati,Albanci na Kosovu.
 Nikad mira ovde neće biti sve dok jedne zločine pravdamo drugim umesto da osudimo sva ta dela i pohvatamo ratne kriminalce i profitere.U pravu je rasee što se tiče Karadžića i Mladića,oni jednostavno moraju da odgovaraju.

i umjesto da se zapitas, kako to da si saznao tek za nekoliko godina, ti iznosis svoje uvjerenje i vidjenje toga, koje se u dlaku poklapa sa necim sto ja napisem iz ciste zajebancije, za minut i po, sa namjerom da se ti i slicni tebi malo zapitate da li su ta uvjerenja i "istine" zaista vase ili vam je (da vam maznem jos jedan izraz) "ispran mozak"...
ponavljate kao papagaji naucene fraze koje je prvi poceo da fura "avaz" i "bht". da bas oni. B92 je samo preuzimao, mada je imao kadrove na skolovanju u sarajevu, to moram priznati.
kazes svakodnevno si gledao slike stradanja srba? to tebi smeta? zanimljivo.
znas sta bi meni bilo drago? da ti izneses nama ovde svoju kompletnu viziju - kako ti zamisljas rat, ulogu karadzica i mladica, sta se desilo, sta je danas, sta se nije desilo... to bi bilo interesantno. ali nista od tog. ti o svemu tome znas da ponovis pet, najvise deset ustimanih fraza o srbima zlocincima, a one drze vodu samo dok ti neko ne postav prvoi podpitanje, onda te to ne interesuje, a sagovorniku je ispran mozak. i to je sva umjetnost tvog, kako ti kazes, razmisljanja.
eto, idi stranu unazad, ja sam napisao skoro 20 fraza. ako ti se bas svidja, a vidim da je tako, ubijedicu te u sve i jednu, ali od mene ces cuti mnogo jace argumente, sa imenima, mjestima i datumima, tri puta bolje od medija kojima vjerujes, a koji taj posao - brljave ili rade preko kurca, zavisno od plate. suplja do suplje. ali moze im se, jer postoji masa ljudi poput tebe, koji ne gledaju tv i ne citaju novine da se informisu, nego traze potvrdu svojih "uvjerenja", a kad je nadju - radost do neba. osjecaj krivice, jer su u stvari budale, nestane za tih minut, pet minuta koliko treba da se procita ili poslusa jos jedna "istina"...   

pitanje - sta tebi treba, paleta cigli da padne na glavu pa da savladas taj klinacki zakasnjeli inat i pocnes da razmisljas svojom glavom? znam ja da je covjeku tesko reci "bio sam budala". iskreno, ne poznajem nikog da je to uradio. priznati sebi i nekako, ali priznati ljudima oko sebe - nemoguca misija. nista ti ne zamjerim.  Smile

ps.

radovan karadzic je predsjednik RS i sto se tice odgovaranja, samo meni, ako nekad dobijem priliku, cisto par pitanja. bosna ne postoji. bosanci ne postoje. profiteri su danas funkcioneri. a "profiteri" su njihova zvaka kojom jedni drugima lupaju cvrge kad se pokace. 
sta si ti radio u ime patriotizma? isao u klubove? prezivljavao?  Smile kako si izdrzao sve to, jbt?

...

eto, jedino smisleno sto si napisao jeste da sam u pravu.  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...
Зашто баш "Ј" зашто не неко друго слово.
...
Ајде, шта вам значи то "Ј"???
Јевропејци, Душе, воле то Ј да турају где му није место. Јер наше родољубље (за разлику од свог самољубља и среброљубља које изједначавају са родољубљем) сматрају крвожедним ратољубљем и самозаваравањем нижњег.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Уведимо нову гласовну промену - непостојано Ј.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Тако је! Онда ће мазохисти уместо јооој! моћи да кажу ооо!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Јевропејци, Душе, воле то Ј да турају где му није место. Јер наше родољубље (за разлику од свог самољубља и среброљубља које изједначавају са родољубљем) сматрају крвожедним ратољубљем и самозаваравањем нижњег.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Rasse,o čemu ti brate lupetaš?Ništa te ne razumem.Poenta mog posta je ne da tebe podržim pa da mi rasteš ko kvasac već da ukažem na realnu činjenicu da su mediji i političari masovno manipulisali narodima.
Prilično si nadmen druže.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mogao si 'ladno da mi ukazes i na realnu cinjenicu da pande izumiru...
kakva je to konstatacija jbt?
a sta, manipulisali su i dosadilo im? vise ne manipulisu?
to sto si ti napisao, to, naravno, nisu medisjke slabo odradjene zvake, nego tvoje misljenje do kog si dosao na osnovu... cega?

???

pretpostavio sam da "ne razumijes'.
a razumio si savrseno onu gomilu gluposti? o tom ti pricam, a ti ne shvataj slobodno. 

i naravno da sam nadmen. to mi je u krvi.

druze.   Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mogao si 'ladno da mi ukazes i na realnu cinjenicu da pande izumiru...

Да ли си приметио да су борци противу патриЈотизма у српским земљама угрожена врста као панде!? Smile
Мислим колико кукају...
личи, а?

Само има ту један проблем.
Угрожене врсте су најбоље заштићене у кафесу!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
lici jbt. pogotovo oko ociju... pande umiru zbog gudre?  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ја вала, као што је Жељко Шашић певао деведесетих
"Подочњаци, подочњаци, баш ми лепо стоје" Smile

...
Зашто баш "Ј" зашто не неко друго слово.
...
Ајде, шта вам значи то "Ј"???

Ма видим ја да воле да турају тамо где не треба...
Да илуструјемо мало то
JEuropa ZdaJ!
A? Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:17:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.