Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patike od 16.000 dinara kao statusni simbol  (Pročitano 44897 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Те Le Coq су се продавале у Спортовим радњама и нису баш биле неког посебног квалитета, носио сам један модел. Сасвим просечна патика.
meni su bile super, mnogo sam ih volela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米

Канађанке су моја омиљењна зимска обућа.
Ако неко пронађе са глатком кожом, нека пуца топом.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Биле су некада седамдесетих адидас патике пластичног окер ђона, а горе су биле чисто беле са оним њиховим тракама. Мој отац их је носио у то време, ја сам их носио као клинац на фудбалу. Само су се изљуштиле, још увек су целе и још их чувам негде и носио бих их да ми нису мале. То су биле патике.

Мислим да се још увек производе у нешто измењеном облику, али нису више тако квалитетне као онда.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2009, 18:56:02 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Канађанке су моја омиљењна зимска обућа.
Ако неко пронађе са глатком кожом, нека пуца топом.  Smile

Kako? Pa to ne nose srpski radikali?  Smile Cuj, pa jos ih nazvao "kanadjanke"  Smile Pa gde ce ti dusa? Sad kad te prijavim u CK SRS-a, zbog izdaje  Smile

Inace, Caterpillar su predvidjene za radnike na konstrukciji.

Moda 90-ih, zasto da ne, problem je sto je i standard 90-te  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson w350
Ja sam do maxerica dosla cudnim putem, i to odavnom, kad kod nas jos uvek nije bila zavladala maks-manija...

Tetka ih kupila u americi, pa su joj omalele, i dala ih meni, original su bile, to znam, i ja sam ih nosila bas kad je pocelo ludilo za njima...

Kako je to ludilo pocelo, tako se meni probuse djonovi... I jedan i drugi, istovremeno... I otad nisam obula air max, i nikad vise i necu...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne gotivim ono "dzemper u trenerku" i Munze Konza, ali sve ostali je ok  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ovako sto se patika tice, ja znam da je moja drugarica 95 kupila dvojku nakon krikova i ucjenjivanja i nosila je tacno 3 nedelje, prije nego sto joj je pukao djon. Onda je naravno kupila i drugi par isti takav, sto je meni koja sam tad dosla u Bg izgledalo krajnje glupavo.

Ja sam 92-95 provela u Zr i mozda zbog toga sto sam isla u normalnu skolu ili normalan razred ili mozda sto sam imala ludu srecu, mene je to ludilo devedesetih potpuno mimoislo. Kod nas u skoli niko nije nosio dvojku, niko nije trazio od roditelja da mu od plate od 20 maraka kupi sta bilo od 120 maraka. Svi smo se oblacili na buvljacima, bolje situirani na madjarskim buvljacima, niko nije nosio nakit u skolu ili neke druge statusne simbole. Mi smo slusali price kako po Beogradu izuvaju ljude i to nam je svima bilo nevjerovatno i strano. Manja mjesta su to nekako lakse podnjela.

Onda sam ja otisla u Bg i vidjela ljude koji zaista daju 120 - 150 - 200 maraka za patike ili martinke - sto niko ne pomenu koliko se tih godina placalo za martinke i kako je bilo samo jedna - dvije prodavnice gdje su se prodavale i samo par modela, a niko nije nigdje putovao pa su svi nosili iste. Martinke si morao imati ako si htio biti in na nekim mjestima, nastranu to sto je svaka cizma 2 kg teska i sto nijedno zensko ne moze u njima normalno hodati.

Sad u familiji imam klince koji imaju 12-15 godina i koje ponovo hvata ludilo patika od 200 evra i dolazim do cudnog zakljucka. Dok je nekad ludilo bilo uglavnom po gradovima, sada od njega pate uglavnom prigradska naselja. Klinici koji zive ili idu u skolu u centru grada se osjecaju superiornim samim tim sto zive gdje zive ili sto idu u skolu u koju idu, dok se ovi iz prigradskih naselja ubise da dokazu sebi i komsijama da se ima i da se moze. Tamo su te patike pod MORAS. Narocito ako ides u skolu u Sopot, Mladenovac ili Obrenovac, ali nisi bas odatle nego koje selo pored.

Inace ja i dalje mislim da treba stati ispred osnovnih skola i nabubati iz pedagoskih razloga svakog ko na sebi ili uz sebe ima robe u vrijednosti vise od 500 evra. Roditelji stvarno nisu normalni, ja sam gledala klinca koji ima 13 godina sa najnovijim iPhonom ili djevojcicu koja na sebi nosi pola kile zlata,  ne mozes me ubjediti da to njima treba. Roditlji lijece sopstvene frustracije na djeci, pa kad to djete danas sutra neko nabuba i izuje na sred ulice onda je djavo kriv.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па јебига увек се знало у то лудо време коме се изувају патике, коме се скида јакна, тренерка и тд. Набеђеним татиним синовима који су мислили да су самим тим што носе максаре нека друштвена класа изнад оних чији родитељи раде за 3 марке. То је био можда једини начин да их спустиш на земљу, а уједно и једини начин сиромашној деци да дођу до добрих патика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Од 1993 до 1998 године сам носио ер-макс, али нон-стоп, вероватно 10-ак пари... онда је кренула нека рејв култура која је засенила доминантну уличну шабанску суб-културу и почеле су да се фурају бк, елезе, веома лепе крос тренинг црне патике... које су биле веома популарне... Носио сам и кожне конверс патике и данлоп и адидас торзион, рибок... чак и једне црвене полудубоке старке Smile ма свашта... али те зелди патике су вероватно најудобније које постоје код нас...

Сада "максаре" ни у лудилу не бих купио, прво што је мени 27 година, а и данас то претежно носе малолетници који су "у гасу" и који бар на тај начин покушавају да се идентификују са неким "вредностима" из деведесетих и патике доживљавају као статусни симбол као и многи од нас до пре петн'естак година...

Мада, купио сам у јуну ер пегазус 89 за 12 сома..., али бар не вриште попут неких патика и изузетно су лепе и удобне... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Буржују,ти си један од оних навијача што дилују  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.