Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patike od 16.000 dinara kao statusni simbol  (Pročitano 44841 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Secam se tog doba, za tim ili slicnim patikama su slinili svi klinci

не што си тада слинио већ си и дан данас потпуни слинавко Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Ako neko tu svest nema u svojih 14-15-16 godina...Onda su roditelji od tog istog deteta napravili debila...

Za takvim patikama ceznu klinci 5-8 razred, na njih sam mislio.
Izvini, ali klinci 7-8 razred uopste i nisu vise bas toliki klinci da nemaju svest o tome sta je skupo i u kakvoj su finansijkoj situaciji njihovi roditelji...A ako nemaju svets, kao sto rekoh, onda su roditelji odn jih napravili debile..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
Izvini, ali klinci 7-8 razred uopste i nisu vise bas toliki klinci da nemaju svest o tome sta je skupo i u kakvoj su finansijkoj situaciji njihovi roditelji...A ako nemaju svets, kao sto rekoh, onda su roditelji odn jih napravili debile..

Ako cemo iskreno.. svako ko sam ne zaradjuje kintu i ne brine sam osebi.. taj nikad nece znati sta je skupo! A kamoli klinci 7-8 razred!  Smile
Ako oni nemaju tu svest, a nemaju je... ne znaci da su debili kako ti kazes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Dobro, ne debili...Razmazeni do besvesti.

Ja ne zaradjujem svoju kintu, ali opet - imam predstavu o tome sta je preskupo i za sta je suludo dati neke pare - i u skladu sa tim nemam velike prohteve od mojih sto se finansija tiche.
A u osmom razredu - svom osmom razredu sam i te kako imala svest o tome sta bi bilo suludo traziti od mojih...Jbg...nije se uvek bas lepo zivelo, a moji su mi to stavili do znanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
OK!
I sad ima dece koja su svesna koliko njihovi imaju para i kako zive! Ne traze svi osnovci maxerice.. ima i onih koji ih uopste i ne zele! Ali  vecina ih zeli i ako trazi roditeljima da im kupe ne znaci da su razmazeni... 
Pitam se sta ce tvoje dete od tebe traziti...  Smile
A ne, ti ces mu ipak od malih nogu staviti do znanja sta su prave vrednosti i sta sme da mu se svidja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
A u osmom razredu - svom osmom razredu sam i te kako imala svest o tome sta bi bilo suludo traziti od mojih

Ovo si jako lepo rekla, imala si svest o tome sta je suludo traziti od roditelja, a ne potpunu svest o tome
koliko nesto vredi i kakav je odnos cena/kvalitet. Jednostavno strah od negativne reakcije ili neke
vrste represije ti je govorio sta smes da uradis a sta ne.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2009, 20:31:47 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ухватили сте се тих патика ко пијан плота. Побогу па бар ви сви имате интернет и могућност да било које парче обуће или одеће пронађете на интернету и упоредите цене. У Србији је сваки артикал скупљи бар 2-3 пута него негде на западу.
Колико су страке у америци? Бар 2 пута јефтиније него у Србији. Колико су фармерице почев од левиса 501 преко риплеја, дизела и тд. ??? Исто бар 2-3 пута јефтиније него код нас.

Телефони, рачунари, техника било које врсте, аутомобили па чак и храна. Код нас је све скупље, а ви сте осули дрвље и камење по једном јебеном моделу патика.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Mozda i ne budem nikad imala dete.
To se tebe ne tice - molim te ne prebacuj raspravu na licni nivo, to samo znaci da nemas dovoljno argumenata.

Problem u roditeljima je sto cesto pustaju da deca odlucuju umesto njih.
SIgurno da cu ja bolje od tog deteta znati sta je dobro i koja je cena smislena a koja je udaranje po usima...

I da, mislim da roditelji definitivno previse popustaju deci...
Nije stvar u tome da li ce neko da kupi maxerice deci, poenta je u tome da dete moras od malih nogu da ucis, da mu usadjujes neke vrednosti, da saseces u korenu neke hirove...Danas-sutra su to maxerice, budjave patike od 16.000, sutra ce to biti ultramegagiga skup I-pod po nerazumnoj ceni, pa ti kasnije cerka trazi 15.000 za cipele sa potpisom...I onda dokle vise ugadjanju hirova?
Kad ce to dete da nauci da ne treba da dopusti da ga drugi ljudi deru za gluposti?
Neko ko je u stanju da da 16 hiljada za patike sigurno nikad nece biti narocito razborit i racionalan sto se potrosnje tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
Pa ovo je tema o patikama i njihovoj ceni!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Mozda i ne budem nikad imala dete.
To se tebe ne tice - molim te ne prebacuj raspravu na licni nivo, to samo znaci da nemas dovoljno argumenata.

Problem u roditeljima je sto cesto pustaju da deca odlucuju umesto njih.
SIgurno da cu ja bolje od tog deteta znati sta je dobro i koja je cena smislena a koja je udaranje po usima...

I da, mislim da roditelji definitivno previse popustaju deci...
Nije stvar u tome da li ce neko da kupi maxerice deci, poenta je u tome da dete moras od malih nogu da ucis, da mu usadjujes neke vrednosti, da saseces u korenu neke hirove...Danas-sutra su to maxerice, budjave patike od 16.000, sutra ce to biti ultramegagiga skup I-pod po nerazumnoj ceni, pa ti kasnije cerka trazi 15.000 za cipele sa potpisom...I onda dokle vise ugadjanju hirova?
Kad ce to dete da nauci da ne treba da dopusti da ga drugi ljudi deru za gluposti?
Neko ko je u stanju da da 16 hiljada za patike sigurno nikad nece biti narocito razborit i racionalan sto se potrosnje tice.

Ајде наведи ми шта ти то у Србији можеш да купиш по разумној цени, а да не испадне да су те у односу на друге земље одрали?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.