Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patike od 16.000 dinara kao statusni simbol  (Pročitano 44749 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Много глупости у овом тексту посебно ово око њујоркера, ако је то нека марка онда сам ја Тесла. Кад уђеш унутра просто све смрди на Кину и бофл.
А што се тиче ермакса и генерално најк робне марке, ту је крива држава за такве цене јер је дозволила монопол. Те патике коштају у америци испод 100 долара док се по европи могу пазарити за стотинак евра. Једино у Србији те патике коштају 150-200 евра.
Nikola iz VB kaze da patike u Americi kostaju 30 Evra a ovde malo vise od 100 Evra....

Covece ja stvarno ne znam sta je ovde kod nas tako specijalno da bude 3 puta skuplje....
« Poslednja izmena: 19. Okt 2009, 16:19:17 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
dobro, kozne starke (koje sam ja prosle godine prvi put video, pojma nemam od kada postoje) i lice na nesti, priznajem...  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ali daleko od toga da su ruzne, dziberske ili nekvalitetne. Mislim realno, starke pored maxerica izgledaju kao reno 5 pored lamborginija

Sve je stvar ukusa .Neko bi radije vozio reno 5 i to raspali nego lamborgini ,ja verujem u to .Maxeice jesu udobne ,ako nisu i najudobnije patike koje postoje .Mislim da je kod nas veci problem sto su te patike nekada bile zastitni znak opasnih momaka sa vrelog asfalta pa su se normalnim ljudima malo i ogadile .A patike kao patike su superiska . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
dobro, kozne starke (koje sam ja prosle godine prvi put video, pojma nemam od kada postoje) i lice na nesti, priznajem...  Smile

Ali, tu je i Puma, Adidas i Reebok... plus\minus ostale patike...
Znam, isla sam u kupovinu i jedva nasla neke koje ne izgledaju kao opanci i koje ce se raspasti posle 5 nosenja... i opet... to su bile Adidas...
Nike zenske patike su meni jako ruzne, jer su kopija Puma patika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung i9300
koliko ja znam cene tih patika nisu toliko skupe van srbije. ja sam te iste air max 360 u norveskoj na snizenju nasao za manje od 50 eura. stvar je u tome sto vlasnici, citaj delta, drze cenu jer znaju da ima neogranicen broj ljudi, dece, koji ce dati pare, ma koliko to bilo za odredjene stvari, odecu ili obucu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

I posle kada nema para krivi su i papa i soros i EU i judeooo-liberal-ko-zna-sta-vec i zavera bankara/zapada/itd.

nisi narochito pametan  Smile ... koncept vrednovanja coveka iskljucivo prema onome shto poseduje i jeste koncept judeo-liberalnog kapitalizma . on nije prisutan samo kod nas vec svuda u svetu . i u americi tinejdzeri "dokazuju" svoj status obucom ,odecom i kolima ....

-------------------------

p.s.  zamislite da jedne potpuno iste patike prodaju u  raznim bojama ,ali tako da su npr :

bele 500 din

plave 5000 din

crne 50 000 din

sirotinja ne bi imala izbor i morala bi da kupi bele . sledstveno tome ,oni koji su srednjeg imovnog stanja bi se svim silama trudili da kupe plave  Smile . naravno ,oni koji su najbogatiji bi imali para da priushte crne . dakle , iako su patike u stvari potpuno iste osim boje ,drushtvo bi praktichno bilo podeljeno na nizu ,srednju i vishu klasu samim tim bojama  Smile .

sam kvalitet tu ne bi igrao nikakvu ulogu (jer je isti) vec bi se dokazivao status (koji naravno zavisi od novca  Smile ) . dakle , ljudi bi bili spremni da utroshe novac samo da bi ih na ulici prepoznali kao vishu klasu  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2009, 18:18:20 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Скупе "маркиране" патике нису обавезно и квалитетне, а често нису ни удобне, крајње су сумњиве естетике, итд... Изгледа да човек док је у средњој школи и том неком добу не може да скапира те ствари, све док му не дође, како се каже из дупета у главу. Што упадљивији натпис што познатије марке и већа си фаца у друштву, односно већи сељак у очима нешто старијих, али и зрелијих вршњака. Одећу и обућу бирам пре свега према квалитету, материјалу, удобности, пријатности за око, марка је сасвим небитна и пожељно је да се уопште не види, осим на оној етикети унутра.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

I posle kada nema para krivi su i papa i soros i EU i judeooo-liberal-ko-zna-sta-vec i zavera bankara/zapada/itd.

nisi narochito pametan  Smile ... koncept vrednovanja coveka iskljucivo prema onome shto poseduje i jeste koncept judeo-liberalnog kapitalizma . on nije prisutan samo kod nas vec svuda u svetu . i u americi tinejdzeri "dokazuju" svoj status obucom ,odecom i kolima ....

-------------------------

p.s.  zamislite da jedne potpuno iste patike prodaju u  raznim bojama ,ali tako da su npr :

bele 500 din

plave 5000 din

crne 50 000 din

sirotinja ne bi imala izbor i morala bi da kupi bele . sledstveno tome ,oni koji su srednjeg imovnog stanja bi se svim silama trudili da kupe plave  Smile . naravno ,oni koji su najbogatiji bi imali para da priushte crne . dakle , iako su patike u stvari potpuno iste osim boje ,drushtvo bi praktichno bilo podeljeno na nizu ,srednju i vishu klasu samim tim bojama  Smile .

sam kvalitet tu ne bi igrao nikakvu ulogu (jer je isti) vec bi se dokazivao status (koji naravno zavisi od novca  Smile ) . dakle , ljudi bi bili spremni da utroshe novac samo da bi ih na ulici prepoznali kao vishu klasu  Smile

ne,ne, logicno je da bih uvek kupovao bele...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mesersmit bi i temu o Sundjer Bobu skrenuo na pricu o Jevrejima... (a, pa da... Patrik je zvezda ! zasto nije na primer morski krastavac ?!?)

A zasto kriviti "Deltu" ?! Da je bilo ko od nas na njihovom mestu, iskreno, ko bi razmisljao - "'ajde da ja prodajem patike jeftinije, jes' da cu smanjim sebi prihode, ali ce bar vise naroda moci da ih kupi"
ma neeeemoj....
ko nas bre je*e kad glasamo za one koji je odrzavaju! I treba sve da placamo 10 puta skuplje nego ostali dok se ne opametimo ! pa mozda jednog dana neko otvori trziste, pa ce dolaskom konkurencije i te kako cene da opadnu...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Ja nemam ništa protiv samih patika AirMax, ali mislim da se te patike nose samo kod nas.  Smile

Možda i jesu udobne i sve, ali kad uđem u bus i vidim dva lika jedan pored drugog (ne znaju se) i nose iste Ermaks neke šarene sa svim bojama duge (ja to zovem AirMax Epileptics  Smile) ali bukvalno isti model...

Nego danas je fora, kad ne možeš da budeš originalan, kopiraj druge pa makar ispao seljak.
A neko je spomenuo i devedesete... Pa naravno da su devedesete u modi kad svaki mali napaljenik hoće da bude Kristijan kad poraste... I devojke se na to lože što je baš krš... I što je još gore, likovi kojima nikad ne bi palo na pamet da se tako oblače počinju s tim.... da bi bili 'in'... Ima li išta gore...

I da, naravno, poenta teksta: Novac će uvek biti u modi !
Zato ja mislim da je sam pojam mode čista fekalija...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.