Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 17:52:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pass problem  (Pročitano 4976 puta)
07. Dec 2008, 05:59:01
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 6
Ja imam drugaciji problem u studiju imam racunar koj ima instaliran os Vistu i na kome je bio samo jedan  user tj admin i na njemu je bio pass ali posle nekog vremena on nije hteo da otvori taj pass i nikako nisam mogao da otvorim win  a vazno mi je samo neke slike i video koj imam imam u njemu ali tu se javlja jos jedan problem one stoje zakljucene u programu folder lock 5. 9 cinimi se da je ta verzija posto imam 3 particije ja sam instalirao win na jednu od praznih i pokusao da nadjem taj lock folder na particiji gde je ta vista kada ga pokrenem ono mi izbacuje praznu fasciklu dali mogu i kako da vratim te snikne i slike ko mi pomogne nagrada premium za rapid share hvala
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 06:00:54 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Cek, cek, ti si na istom hardu gde je Vista, instalirao drugi Win i odatle pokusao da pristupis ??

« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 06:08:17 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 6
ja imam 2 harda jedan je od 80 i jedan od 250 gb e sada ja sam na taj od 80 instal drugi win a na ovaj sto je vista nisam nsita ostalo je tako 
IP sačuvana
social share
Wink

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Sto ne pokusas na flesku da iskopiras pa prebacis u drugi komp, ili  botujes sa ovog od 80 normalno a na tom formatiras particiju gde je Vista.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 6
pa nemam sta da iskopiram sve je prazno znaci taj program je sakrioe tu fasciklu sa slikama negde u win-u a tamo su spotovi i muzika iz celog studia meni samo preostaje da se ubijem ako to ne povratim  i kada sam pokrenuo u E:\Program Files\Folder Lock\Folder Lock.exe on o mi je trazilo licencu ja sam ubacio user name i password i kada sam otvorio bilo je prazno skroz izgleda da je kriptovalo negde u win-u taj folder i ne mogu da ga nadjem nigde znaci kao da ne postoji zato mi treba neki programcic ili nesto da mi uradi backup ili tako nesto ne znam ni sam nemam predstavu sta da uradim dali ako odnesem u servis neki moze da mi povrate to ?
IP sačuvana
social share
Wink

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Pa probaj da ga deinstaliras. Ako uspes da normalno deinstaliras, instaliraj ponovo, jer onda menja i lozinke, i time si otkljucao folder i fajlove.
To je mana tog programa.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 6
ja sam razmisljao ovako ako instal nov win na drugu particiju da preko tog win-a otvorim taj program i uzmem to ali tako nece ne znam sta da mu radim ja sam u tom folderu imao jedan program za backup ali ne mogu da otvorim folder probao sam i ovo sto si mi sada rekao da deinstaliram i nece  Smile Smile Smile Smile Smile sta da radim ne znam nisam pametan mislio sam da cu mozda da nadjem neki program ovde mada slabo imam vremena za forume i tako to pa se i lose snalazim  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Wink

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Pa Vista to drzi. Jer ti rekoh. Deinstaliraj taj program. Makar i na silu nekim programom za deinstalaciju, koji ce pocistiti sve tragove. Obrisi Vistu, formatiraj tu particiju, pa onda u ovom novom win-u instaliraj taj program ponovo.
Ako ni tako ne uspe onda jedino ostaje neki program za povracaj podataka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 6
znaci da rezimiramo obrisem tu particiju na nju instaliram vistu i na vistu instaliram taj program i ako se ne pojavi taj program jedino preostaje da pokusam da vratim programom nekim ??? ako sam dobro shvatio mada nemoj mi zameriti radio sam danas citavog dana i jos nisam oka sklopio
IP sačuvana
social share
Wink

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Da to.

Ne zameram ti uopste. Nisi jedini, susretao sam se bar sa 6-7 takvih slucaja. Covek radi u nekoj TV, pa ode, i iz pakosti zakljuca komp, ili napravi neku drugu pakost. Tu mi nije jasno jedno. Sama ta organizacija posla. U jednom kompu bi trebala stojati baza podataka, filmovi, muzika, ... kojoj bi svi sa drugih komp-ova mogli pristupiti. A komp za operativnu upotrebu, ajd' zakljucs, ali sta odradis bacis na onaj koji je za bazu. A ovako svi cuvaju stvari po komp-ovima na kojima rade, ispadne gluost, posle kuku lele.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 17:52:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.