Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pas staford bez povoca i korpe izujedao prolaznika i njegovog psa u šetnji  (Pročitano 4189 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
šta je kuče krivo, takvo je kakvo je, ljudi su ga napravili takvim ukrštajući agresivne vrste pasa...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ja bih ipak rekao da je vlasnica na prvom mestu po krivici.  Smile I to iz više razloga. Što se može videti i u izjavama komšija,koje kažu da joj nije prvi put.

Inače,svaka čast ovom tipu koji je uskočio i povukao ga za noge. Ja ne znam dal bih smeo.U stvari,možda pod naletom adrenalina,da spasem ovog. U svakom slučaju,treba imati petlje za to.   Smile  Smile

To me podseti na ovaj video. Verovatno produkt još jedne somine od vlasnika koja ga je ostavila na ulici.

Ne mož' da ga ubiješ,jbt. Žilava gamad.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 13:34:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ona to moze da radi zato sto joj to drzava i drustvo dozvoljavaju...
U ovoj zemlji niti je obavezno cipovanje pasa, niti je obavezna prijava pasa, niti je obavezna sterilizacija, niti postoji kontrola "odgajivacnica", niti je obavezna dozvola za cuvanje ovakvih vrsta pasa, niti je obavezna obuka, niti postoji obaveza i kontrola koriscenja povodca i korpe, niti postoje jasno obelezene zone u kojima je zabranjeno setanje i pustanje pasa da se "istrcavaju"...

E, sad.. da postoji bilo sta od toga... ta vlasnica ni u ludilu ne bi pomislila da seta psa bez povodca i korpe, a sve to moze jer joj je dozvoljeno Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Па јебо га коњ, мора ли држава све да ти пропише, јел икада може да се рачуна на човјека као разумно биће?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ona to moze da radi zato sto joj to drzava i drustvo dozvoljavaju...
U ovoj zemlji niti je obavezno cipovanje pasa, niti je obavezna prijava pasa, niti je obavezna sterilizacija, niti postoji kontrola "odgajivacnica", niti je obavezna dozvola za cuvanje ovakvih vrsta pasa, niti je obavezna obuka, niti postoji obaveza i kontrola koriscenja povodca i korpe, niti postoje jasno obelezene zone u kojima je zabranjeno setanje i pustanje pasa da se "istrcavaju"...

E, sad.. da postoji bilo sta od toga... ta vlasnica ni u ludilu ne bi pomislila da seta psa bez povodca i korpe, a sve to moze jer joj je dozvoljeno Wink

Pretpostavio sam da si mislila na to. Da nisi branila vlasnicu,nego samo rekla ono što jeste - da kretenski zakoni i njihovo sprovođenje omogućavaju ovakvim budalama da rade ovakve stvari.
Slažemo se opet.

Па јебо га коњ, мора ли држава све да ти пропише, јел икада може да се рачуна на човјека као разумно биће?

Anea verovatno oće da kaže da su te stvari potrebne da bi se uz njih formirale i kazne,te da se spreči da svaka moguća budala izvede svoju vargu gde hoće i kako hoće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
nažalost, nije prvi put, kakvih ljudi ima neće ovo biti ni poslednji.  Smile gde je ona bila kad se to desilo? od zatvora za dotičnu debilku nema ništa, novčano, pa ima neke vajde, ali će sutra kupiti drugog, boli je patka, čisto sumnjam da će se zbog ovog nasekirati i početi da čuva čivave i slepe kuce. pitanje koliko je ok i nju  Smile da se polsen ne navrzne, pa se ljudi ne mogu otkačiti od lude.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Da sam na njegovom mestu,ako ne bude ništa od suda i naknade,rešio bih problem na stari srpski način.

Znamo već koji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Upravo to sto hkj kaze.. Neki ljudi ne mogu i ne znaju da sami stave prst na celo i kazu - Ej, pa ovo sto ja radim nije pozeljno.
Mene uvek zacudi koliko ljudi pokusava da "zajebe sistem", cak i ako to znaci da sebi nanosi stetu...

Svi se secamo one tuce za japanske tresnje... a to je samo jedan nivo...
Pre neki dan pored mene sedi cica koja je napucana, iskvarcovana, sa skupim telefonom i kaze kontroloru - Ja sam ucenica, nemam para za kartu. I sve to jer moze, jer je naucena da silom i nevaspitanjem mozes sve da postignes. Jer joj je dozvoljeno.

A sve to moze da se resi zakonima, tj. sprovodjenjem zakona, jer sam bog zna da medju 100.000 zakonskih propisa koji su na snazi postoji bar neki koji kontrolise sve ono sto sam gore napisala. Samo sto to niko ne sprovodi, ne kontrolise i ne kaznjava...

Eto, ja uvek volim da kazem kako su Hrvate uterali u formu... Pre 5 godina tamo je saobracaj bio kao i ovde... nema boga da ti neko stane na pesackom... Sada pocinju da koce 300m od pesackog, ako primete da hoces da predjes... I to ne zbog toga sto su oni kulturni, vec zbog toga sto se plase kazne... I tako.. za jedno 3-4 generacije, neko ce to raditi ne zbog kazne, vec zato sto je to civilizacijska norma... To je zivi dokaz da svakoga mozes da uteras u formu...

« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 14:00:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mali off - Od nekoliko ljudi sam dosad čuo da mi samo kada bi se naučili da živimo po pravilima,i da platimo ono što treba da se plati,da bi živeli odlično. Znači,čak i da ostanemo ovako lenji i podmitljivi kao dosad. Samo kad bi svako plaćao i pridržavao se onih najosnovnijih stvari,bilo bi triput bolje.

Što se opet teme tiče,ja mislim da je stvar u tome što su ljudi ovde počeli da se ugledaju na američki sistem,gde, ako tebi na mikrotalasnoj pećnici ne piše da ne stavljaš mačku unutra,a staviš je i dobiješ roštilj,ti možeš da se napraviš lud,tužiš kompaniju i dobiješ odštetu.Ko ne  veruje,daću mu link,bilo je u vestima.
E,mislim da su naši ljudi uočili taj sistem i sad pokušavaju da ga primene svaki put kad bi da izbegnu neko plaćanje ili pak samo obavezu. Što je vrhunac lenjosti i sebičnosti,jer kapiram (ne podržavam,ali ajde da kapiram) kada neko uzme pa se nadmudruje sa radnikom EDBa jer neće da plati struju(mislim,i to je jadno i bedno,ali aj da probam da razumem na trenutak... ) Ali kad je neko toliko lenj da stavi jbnu korpu keru na usta,i time šatro tera neki kao inat ''zlim vlastima'',komunalcima,drugim vlasnicima,ili kome već... to je stvarno za medalju.

Još kad se na sve to doda i srozavano pravosuđe,ne bi me čudilo da za par godina vidimo u domaćim vestima sličan slučaj kao taj američki,sa mačkom i mikrotalasnom.
Srpski um inače briljira kad treba nekog da zajebe ili se izvuče neke obaveze. Kad se na to doda (ne)adekvatan pravni sistem,to će biti recept za katastrofu.  Smile Ko zna,ako se ovako nešto ponovi,možda čak ispadne da povređena osoba bude obavezna da plati vlasniku psa koji je napao.  Smile

Eto, ja uvek volim da kazem kako su Hrvate uterali u formu... Pre 5 godina tamo je saobracaj bio kao i ovde... nema boga da ti neko stane na pesackom... Sada pocinju da koce 300m od pesackog, ako primete da hoces da predjes... I to ne zbog toga sto su oni kulturni, vec zbog toga sto se plase kazne... I tako.. za jedno 3-4 generacije, neko ce to raditi ne zbog kazne, vec zato sto je to civilizacijska norma... To je zivi dokaz da svakoga mozes da uteras u formu...

E,Bogme,s ovim ne mogu da se složim. Ja mislim da ima napretka u odnosu na pre 5 godina.Istina,još uvek ih ima koji se ''prave blesavi'',i još uvek svi obožavaju da legnu na sirenu kada stoje u koloni duže od 5 sekundi,ali što se puštanja pešaka tiče,mislim da ipak ima pomaka. Barem sudeći po onome što ja doživljavam.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 14:16:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ово сам говорила конкретно за Хрватску, посебно тај део одакле су моји... и где су прво отерали Србе, па дотерали неке брђане који су први пут 1996. видели асфалт... Па ипак... прво су их пуштали, али су онда променили плочу и за претходних 5-10 година успели од њих да направе полу-цивилизоване индивидуе... Све кроз казне...

Што се тиче ситуације у Србији, ја не знам шта се десило... и зашто је све отишло јужно... јер не могу да размем то схватање да треба да живиш у хаосу као животиња јер нпр. немаш пара, жена или муж те вара, прескочили су једну епизоду шпанске серије, etc. 

Што се тиче тих натписа, због зависности од технике и разних других ствари, свака генерација је све мање интелигентна.

Идиократија - here we go...
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 14:22:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.