2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 259990 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ostavio je, svaka mu cast za one 2 sezone u juve-u, za to skidam kapu.. za sve ostalo.. najvece dostignuce sto je Roberta Jarnija uhvatio za muda i dobio crveni sto nas je moglo kostati utakimice a nije samo i jedino zbog mihe... moze biti novi pele, onako da se ponasa kako se na utakmici ponasao ne moze. Ne kazem da nije bilo mozda i grubljih startova, ali niko se nije onako dernjao na sudiju i izdrkavao, za samu pomisao na to, u normalnoj ligi bi dobio crveni. i on se buni...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Ma u toj utakmici je svaki igrač prigovarao sudiji. Svejedno, neću da se vraćam na tu utakmicu.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jedno je prigovarati, drugo je psovati sudiju sa penom na ustima i dernjati se na njega.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
... najvece dostignuce sto je Roberta Jarnija uhvatio za muda...
ubi me za malo sa ovim  Smile Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Jirgen Reber zadovoljan pobedom i trenutnom igrom Partizana

Posla ima preko glave

Hteo sam da zaštitim Simona, zato sam ga izveo. Za ono što je uradio, u Bundesligi bi dobio crveni karton
Dve pobede zaredom i obe istim rezultatom - 2:0. Partizan je, čini se, ušao u pobedničku seriju, a razlika između dva meča je u poluvremenima: u Čačku su crno-beli odigrali dobro prvo, a u Humskoj protiv Dvorana drugo poluvreme.

Trener Reber je imao primedbe na igru svojih momaka, ali to više nisu tako oštre kritike:
- Nije mi se svidelo kako smo se postavljali u odbrani u prvom poluvremenu i što nismo dali više golova jer se u ovakvim utakmicama dešava da posle propuštenih šansi primite slučajan gol. Stajali smo taktički bolje u drugom delu. Ipak, mislim da je igra u odnosu na prve utakmice bolja. Bolje su kombinacije, igramo jednostavnije, više napadamo po bokovima, ali ćemo morati da popravimo skok igru. Ima tu još dosta posla - najavio je Nemac.

.......................................
Najbolja nastava - Liga šampiona

Pričajući o taktici i načinu igre koji forsira, Reber je rekao:
- Najbolja nastava je utorkom i sredom, kada je na televiziji Liga šampiona. Tamo vidite da svi idu napred, ubacuju se i kad ne dobiju loptu. Takvu igru ja zamišljam.
Na komentar novinara da sve to izgleda lako na rečima, Nemac je odgovorio:
- Ništa nije lako. Deset godina treniram sa mladim igračima i toliko sam se nervirao, da ne bih trebao da imam kose na glavi.

...............................................

Strateg crno-belih je već isplanirao dvonedeljnu prvenstvenu pauzu u kojoj će pokušati da usavrši igru svog tima:
- Treniraćemo pre i posle podne. Ujutro ćemo raditi na kondiciji, a popodne na taktici. Priključićemo omladince iz naše škole jer je to vrlo bitno za njih. Videću kakav je program mlađih kategorija, pa ćemo u skladu sa tim da organizujemo jednu utakmicu među sobom u petak ili subotu.

Šansu u prvom timu je posle dužeg vremena ponovo dobio Nebojša Marinković, koji je zamenio Sinoma Vukčevića, "raspoloženog" za svađu sa sudijom.
- Hteo sam da zaštitim Simona, zato sam ga izveo. Za ono što je uradio, u Bundesligi bi dobio crveni karton. Marinkovića sam uveo umesto njega, jer se dobro pokazao na treningu i on je opravdao očekivanja. Mislim da je Simonov napredak u igri vidljiv, ali on još mora da radi. Simon je veliki potencijal, on uvek hoće ka golu i traži loptu, ali mora više da se kreće u praznom prostoru i tako će davati više golova. Treba da dribla kada je jedan na jedan sa odbrambenim igračem, a ne da traži loptu gde je gužva. Dribling uvek mora biti u pravom trenutku - savetovao je Nemac.

Trener aktuelnog šampiona uveo je praksu da otvoreno komentariše igre svojih prvotimaca, a ni meč sa Dvoranima nije bio izuzetak:
- Brnović je odlično odigrao utakmicu. Taktički dobro, puno je trčao, tražio završnicu. To je ono što tražim, ubacivanje iz veznog reda. Lomić je imao par dobrih akcija, ali je u prvom poluvremenu pravio neobjašnjivo lake greške, koje je posle ispravio. Emeghara je igrao bolje. Malo se suzdržavao u prvom, ali je bolje igrao u drugom delu igre. Pričao sam sa njim i rekao mu šta hoću od njega. Žao mi je što Pjer Boja nije dao gol, igrao je dobro, trudio se, mnogo je trčao - ocenio je Reber.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Kurir
  8. novembar 2005.
BATI BIO UGROŽEN ŽIVOT!
Zoran Mirković greškom lekara bio u smrtnoj opasnosti, zbog krvarenja iz pršljenova, umalo mu otkazali bubrezi
Zahvaljujući Batinoj kondiciji, u poslednjem trenutku sprečili smo najgore, kaže prof. dr Zdenko Milinković
Zoranu Mirkoviću, iskusnom štoperu Partizana, zbog greške lekara u jednoj "specijalnoj klinici", bio je ugrožen život! Nekadašnji reprezentativac odigrao je dve utakmice sa tri polomljena leđna pršljena i ne samo da je malo nedostajalo da ostane invalid, nego je postojala mogućnost da mu zbog oblinog krvarenja otkažu bubrezi.

- Bata je ozbiljnije posledice izbegao samo zahvaljujući besprekornoj fizičkoj kondiciji. Nikada u svojoj tridesetogodišnjoj lekarskoj praksi, a pregledao sam na hiljade sportista, nisam video nikog spremnijeg. Samo čovek takve kondicije može da izdrži bolove kakve je Mirković imao, s obzirom na to da su mu oštećeni pršljenovi koji pripajaju veliku količinu mišićne mase.

- Kao posledicu imao je izuzetno jako krvarenje, koje je ozbiljno zapretilo da se proširi na bubrege. Čak su se i pojavili neki simptomi koji su ukazivali na mogućnost otkazivanja ovih organa, ali, na svu sreću, to je sprečeno i nadamo se da će posle terapija ipak sve da bude u najboljem redu - kaže za Kurir prof. dr Zdenko Milinković, upravnik Spinalnog centra na KC "Banjica".

Lekar koji je na molbu Partizanovog doktora Seada Malićevića pregledao Zorana Mirkovića kaže da je do greške u famoznoj "specijalnoj klinici" došlo iz najbolje namere:
- Partizan insistira da njegovi fudbaleri imaju najbolji lekarski tretman i zato je Mirković, čim se požalio na bolove, otišao na najsavremeniji pregled kompjuterizovanom tomografijom, koja snimke pokazuje u 3D formatu.

- Rekao bih da su krenuli pogrešnim putem, pošto je logično bilo da se prvo uradi "obični" snimak, a tek kasnije, ako se bolovi nastave, da se rade dodatni snimci. U tom međuprostoru Zoran Mirković je odigrao dve utakmice sa nesnosnim bolovima - ističe profesor Milinković, koji je lekar u KK "Partizan", a svojevremeno je i sam bio vrhunski sportista pošto je bio reprezentativac u karateu.

Zoran Mirković je trenutno pod terapijama i očekuje se da će za šest nedelja biti spreman za povratak na teren. Naravno, pod uslovom da ne odluči da se penzioniše:
- Prvi faza u procesu oporavka je "obezboljavanje", u kojem se Bati smanjuju bolovi i sprečavaju dalje komplikacije. Mirkoviću je trenutno imobilisana kičma, odnosno stavljen mu je tzv. mider koji sprečava neželjene pokrete i ne dozvoljava da se rana koju ima proširi.

- On zbog krvarenja ima veliki otok koji izgleda kao svežanj. Međutim, moram da ponovim još jednom da je Bata pravi junak, sve vreme je izuzetno smiren i herojski trpi bol, iako je svestan ozbiljnosti situacije - zaključuje prof. dr Zdenko Milinković.

Mirković je bio zagonetan kada je u pitanju nastavak fudbalske karijere i verovatno će isključivo lekarski izveštaji odlučivati o tome. Batini saigrači iz Partizana, u čast povređenog klupskog druga, pre utakmice sa ekipom Budućnosti iz Banatskog Dvora nosili su dresove sa brojem "četiri" i njegovim imenom, a trener Jirgen Reber ne propušta da pomene koliko bi mu značilo da Mirkovića ima što duže u timu.

A izvinjenje Mirkoviću?

Uprava Partizana i čelnici "specijalne klinike" koja je napravila grešku postigli su džentlmenski sporazum da se ime klinike ne objavljuje u javnosti. Kako smo saznali, "grešnici" su se zvanično izvinili Partizanu i njihova saradnja nije pretrpela nikakve posledice. Pitamo se samo da li će se neko izviniti Bati Mirkoviću, koji je zbog ovog propusta ugrozio ne samo karijeru, već i sopstveni život?

(Ž. V.)

IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Boze, Boze, covek mogao da strada bez veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
E sada Mirkovic je igro u juvetu 2 god i solidno je igro. Posle negde u turskoj i onda nazad u Partizan tvrdim da svaki igrac koji se vrati u CZ ili Partizan , ne zna da igra tj. nije dovoljno kvalitetan. Samo sto se u Partizan bas uvek vracaju onaj Tomic  je igro 60 min za 3 god po spaniji. A nasi novinari Toma Grande razvalio pogledas uso 83 min dao Go ekipi koja je izgubila 6-1. Naravno nije to slucaj samo za Partizan pogledajte Mladenovica 20 tekmi u Rendzersu nije igro 3 min. Bio je 43 igrac ekipe, a kod nas pojacanje za Zvezdu doso jer se nije slagao sa trenerom. Sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
JIRGEN REBER NIJE IMAO DILEMU KAD JE U NEDELjU DOBIO POZIV DA SEDNE NA KLUPU NIRNBERGA

Ne napuštam započete poslove

POZIV menadžera Nirnberga upućen Jirgenu Reberu sa ciljem da ga privoli na klupu poslednjeplasiranog tima Bundes lige nije dotakao šefa struke Partizana.

Reber se zahvalio na pozivu i nastavio rad u Beogradu po uobičajenom programu.

– Moj poznanik, inače menadžer Nirnberga, zvao me je na nemački broj posle utakmice na Karaburmi kojoj sam u nedelju prisustvovao, međutim, nije mogao da me dobije obzirom da je taj broj isključen. Zatim mi je poslao meil, raspitivao se kakav mi je ugovor sa Partizanom i da li bih uopšte razmišljao o dolasku u Nirnberg – objasnio je tok pregovora Jirgen Reber.

Odgovor je poslao odmah, dilemu nije imao.

– Pre dva meseca postojala je opcija da odem u Nirnberg, ali sad je kasno za to. Imam ugovor sa Partizanom i ne razmišljam o odlasku. Nisam takav čovek da posle mesec ili dva ostavim započeti posao. Volim ovo ovde – kategoričan je bio Jirgen Reber.

Operativci fenjeraša nemačkog društva najboljih tako su na spisak trenera koji su ih ovih dana odbili, uz Lotara Mateusa i Petera Nojrurera, morali da dopišu i ime prvog stručnjaka Partizana.

-----------------------------------------------------------

Nemam vremena za odmor

REBER je za mesec dana koliko boravi u Beogradu već uspeo da stvori imidž ozbiljnog trenera i potvrdi reputaciju stečenu u Nemačkoj iako postignuti rezultati nisu ekvivalentni ambicijama Partizana.

Na dosadašnjim neuspesima niko mu nije zamerio obzirom da je na kormilo došao kad je crno–beli brod bio zariven na dno i da mu je neophodno vreme za aklimatizaciju na novu sredinu, upoznavanje sa ekipom i sprovođenje u delo svojih vizija.

O posvećenosti poslu najbolje svedoči bezbroj odgledanih snimaka utakmica Partizana i njegovih rivala. Dok igrači imaju slobodno vreme, nemački stručnjak posećuje stadione u Novom Sadu, Karaburmi, Banjici...

O odmoru još ne razmišlja, čak ni porodicu nije doveo iz Nemačke u Beograd kako bi se u potpunosti fokusirao na posao, dok njegov kolega iz tabora večitog rivala često sebi ostavlja prostor za posete Italiji.

– Ne mogu da odem, moram da radim. Učim svaki dan, upoznajem mlade igrače, želim da što pre do detalja izanaliziram Ligu u koju sam došao. Zato idem na sve utakmice na koje mogu da stignem – poručio je Reber.

Ne želi poređenje sa jedinim kolegom strancem u našem superligaškom karavanu niti želi da komentariše ponašanje Valtera Zenge koje se minulih dana našlo na skeneru naše javnosti i koje je osuđeno.

– Zengu sam sreo dva puta. Nisam kompetentan da komentarišem njegovo ponašanje i nije moj problem – jasan je bio Nemac.

Švajnštajger kao primer mladima

PRAKSU da igrače iz omladinskog pogona priključuje radu prvog tima Reber je nastavio i tokom tekuće prvenstvene pauze. Želja mu je da Bosančić, Dragićević, Popara, Stanić i Čukić „omirišu” profesionalizam.

– Nekad rade dobro, nekad ne. Ne želim da ih kritikujem, ali moraju da rade više. Ponoviću, ovdašnji igrači su na tehničkom planu daleko ispred vršnjaka iz Nemačke, međutim, nedostaje im volja – utisak je nemačkog stručnjaka.

Uzora za crno–bele klince nalazi u 21–godišnjem prvotimcu Bajerna i reprezentativcu Nemačke.

– Bastijan Švajnštajger želi da radi, da napreduje. Vezni je igrač, ali grize i kad ga stave na bekovsku poziciju. Gde god da ga stave gladan je.

Nekoliko prvotimaca Partizana još nisu dobila šansu kakvu žele kod Jirgena Rebera. U redu stoje Branimir Petrović, Nikola Grubješić...

– Nije mi jasno zašto je Petrović morao da ode u Kinu. Mogao je da igra za Teleoptik ukoliko mu nedostaju utakmice. I ne samo on, i ostali igranje za Teleoptik smatraju kaznom, a ne potrebom. Ko ne igra, automatski je u zaostatku.

Ima i mlađarije za pohvalu.

– Marinković je pozitivan primer, zna da mu nije dovoljno da igra samo 15 minuta za prvi tim. Njegovim stopama trebalo bi da krenu i Babović, Grubješić... Tako bi napredovali i na fizičkom i na planu samopouzdanja. Igranje za „drugi tim” je praksa i u Nemačkoj, važno je imati što više utakmica u nogama – jasna je poruka Jirgena Rebera.

„Izlazi napolje”

NIKAD se Jirgen Rerer nije iznervirao na treningu Partizana kao juče. Iz takta ga je izbacio Obijora Odita.

Uobičajenu taktičko–tehničku vežbu organizacije napada dužni su da posle centaršuta sa krila napadači završe pogotkom. Bilo je i dosad kazni za promašaje u vidu sklekova, odvajanja po pet–deset evra...

Trener je oprostio Oditi kad je sa dva metra, iz idealne pozicije, glavom tukao u zemlju umesto da loptu zakuca u mrežu. Dva minuta kasnije Reber je izgubio strpljenje obzirom da je Nigerijac iz slične pozicije ponovo bio neprecizan.

– Izlazi napolje, idi da trčiš – kao nikad pre bio je besan Reber.

Odita je poslušao komandu, odvojio se od ekipe i otpočeo istrčvanje krugova oko terena. Za to vreme Nemac nije mogao da se smiri:

– Ne mogu da verujem šta je promašio – komentarisao je Reber.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
mob
HTC WildFire
Ne volim nemce ali ovaj Jirgen je cudo. Partizan u krizi kao nikada do sada a on odbije da se vrati u Nemacku !?
Mislio sam da ovi stranci kod nas dolaze kao po kazni i da jedva cekaju da odu, eventualno ako odvoje neku nasu pa beze glavom bez obzira.
Reber je bas partizanovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.