2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 260018 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
NAĐ BEZ KOMENTARA, A MIRKOVIĆ NE KRIJE BES POSLE ODLUKE DISCIPLINCA:

Očekivao sam zatvor

ODBOR za sudijska pitanja je prijavio, a disciplinski sudija Meridian Super lige Nikola Latinović je izrekao kazne Zoranu Mirkoviću i Albertu Nađu zbog „neodmerenih izjava” u štampi na račun glavnog arbitra 125. večitog derbija Mihaila Jeknića. Iskusni prvotimci Partizana dužni su da plate po 20 hiljada dinara Zajednici.
Zoran Mirković je u razgovoru za „Sportski žurnal” saznao da mu je određena kazna i to uoči odlaska na terapiju zbog teške povrede zadobijene u duelu sa Nikolom Žigićem u pomenutom meču sa Crvenom zvezdom.
– Da li će da plati i dotični gospodin za moje teške telesne povrede jer nije dosudio ni faul?! Da li je i on dobio kaznu?– pita se Mirković.
Arbitar Jeknić je dobio prelaznu ocenu za deljenje pravde u derbiju.
– Ne čudi me kazna mada sam očekivao oštriju, na primer zatvor. Moram u ovom trenutku da budem ciničan i ironičan, ova informacija kod mene izaziva smeh – bez dlake na jeziku govorio je Mirković.
Kapiten crno–belih je odluku Disciplinskog sudije, takođe, saznao od „Žurnala”.
– Nemam komentar – rekao je Albert Nađ.
Tandem igrača Partizana ima pravo žalbe na odluku Nikole Latinovića u roku od osam dana. U Humsku 1 još nije stigao zvaničan dopis, ali se Partizan verovatno neće žaliti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Bora Milutinović prisustvovao treningu Partizana

Nađite lađi mirne vode

Treningu Partizana juče je prisustvovao još jedan trener, glavom i bradom - Bora Milutinović. Poseta legende srpskog fudbala sportskom centru "Teleoptik" za neke bi mogla da predstavlja iznenađenje, ali je to za bivšeg igrača crno-belih sasvim normalno.
- Partizan je moja kuća. Ovde sam igrao i uvek dolazim u klub, a trenutno sam na odmoru i mogu da uživam i putujem - kaže Milutinović, koji zna šta se dešava u njegovom bivšem klubu.

- Sve je to posledica filozofije zemlje u kojoj živimo, celu situaciju specifično doživljavamo. Žao mi je zbog svega što se desilo, mislim da treba da pronađemo način da "lađa" uđe u mirne vode - "pomorski" će Milutinović.

Proslavljeni trener smatra da je Jirgen Reber pravo rešenje za Partizan, jer se radi o stručnjaku koji je imao uspeha, "a da nije tako, ne bi ni došao u klub", ali naglašava da mu treba dati vremena da bi promenio stvari.

Nezaobilazna tema je svakako i svetsko prvenstvo, na kome će naredne godine biti i naša selekcija, a sigurno i Bora.
- Ne znam još da li ću doći kao posmatrač ili učesnik, ne bih da otkrivam planove, da se ne bi desilo da se izjalove - iskren je Milutinović, koji važi za jednog od glavnih favorita za mesto selektora Rusije.

Popularni "Milu", kako su ga prozvali Kinezi u vreme kada je bio njihov selektor, smatra da je plasman SCG u Nemačku veliki uspeh i za sport i za zemlju.
- Petko je postigao divan uspeh, to je nešto najlepše što je moglo da nam se dogodi. Ovim uspehom smo svi dobili, a za Mundijal je najvažnije da u ekipi bude mir i da vlada dobra atmosfera - poručuje Milutinović, koji je zadovoljan uspesima koje je ostvario u karijeri, uz želju da ipak ode i na šesto uzastopno SP kao selektor.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Partizan – Budućnost (BD) 2:0 (1:0)

STRELCI: 1:0 – Radonjić (iz penala) u 11, 2:0 – Marinković u 85. minutu.

PARTIZAN (4–4–2):
Kralj 7
Emeghara 7
Saveljić 7
Đorđević 7
Lomić 7
Bajić 7
Brnović 7,5
Vukčević 7
(od 73. Marinković 7)
Nađ 7,5
Boja 7
Radonjić 7
(od 88. Odita –)

BUDUĆNOST (4–3–1–2):
Radanović 7
Kulić 5,5
Savić 6
Milošević 6,5
Jovandić 6
Drinčić 5,5
(od 66. Vasić 5,5)
Andrić 5,5
Pavlović 5,5
(od 57. Stojaković 5,5)
Zafirović 6
Kasom 5,5
Belić 6
(od 60. Pjevač 6)

STADION Partizana. GLEDALACA: 1.000. SUDIJA: Boško Jovanetić (Užice) 7. POMOĆNICI: Petar Davidović (Čačak) 7 i Čedomir Milić (Sevojno) 6,5. ŽUTI KARTONI: Saveljić, Vukčević, Bajić (Partizan), Andrić, Jovandić, Stojaković (Budućnost).
IGRAČ UTAKMICE: Nenad Brnović (Partizan) 7,5.

PARTIZAN SAVLADAO DVORANE I OSTVARIO USPEH U HUMSKOJ POSLE MESEC IPO

Marinković vesnik pobede

ŠAMPION je načinio i drugi korak na putu izlaska iz krize. Pobedom nad Dvoranima ne samo da je „overio” plen osvojen u Čačku prošlog vikenda već je igrom u drugom poluvremenu najavio da poprima oblike kakve priželjkuje trener Jirgen Reber – Partizan – Budućnost 2:0 (1:0).
Nemački stručnjak je očigledno iskristalisao sastav, jer je tim koji je pobedio Borac pretrpeo samo jednu, i to prinudnu izmenu – u vatru je poslao Emegharu umesto povređenog Mirkovića. Na drugoj strani, šef struke gostiju Nikola Rakojević nije postavio bunker pred golom, njegovi učenici su pokazali želju za nadigravanjem sa kvalitetnijim rivalom u domenu svojih mogućnosti.
Partizan je igrao dobro, sa brzim izmenama pasova, „otvaranjem prostora” i čestim prodorima po bokovima u uvodnim minutima, do vodećeg gola, ali i tokom celog drugog poluvremena, a za jednostavnu igru crno–beli su često nagrađivani aplauzima. U međuvremenu, Dvorani su uspeli da uspostave ravnotežu na terenu, a podatak da je odnos u kornerima bio 6:0 za goste u prvih 45 minuta je nesvakidašnji, međutim, domaćinu su ukupno zapretili samo dva puta.
Već u trećem minutu Belićev šut iz izgledne pozicije zaustavio je Kralj, a tri minuta pre kraja rezervista Pjevač je uhvatio volej posle kornera, savladao Kralja, ali je loptu sa gol–linije izbacio pribrani Nađ. I to je bilo sve konkretno od Budućnosti.
Boja i dalje posti iako je njegov trud očigledan. Najbliži pogotku bio je neposredno posle prve šanse gostiju, strahovitim udarcem sa 18 metara uzdrmao je samo prečku.
U 11. minutu Partizan je stekao prednost. Kao i u Čačaku kad se upisao u strelce, ponovo se isplatila ofanzivnija uloga Nađa koju mu je dodelio Reber. Kapiten Partizana je uleteo u šesnaesterac i prihvatio loptu koju mu je glavom spustio Radonjić, i dok se spremao da šutira, sa leđa ga je srušio Andrić. Dileme nije bilo, dosuđen je osmi penal za Partizan ove sezone (računajući sva takmičenja). Najstrožu kaznu je ponovo izveo Radonjić, tukao je u golmanovu levu stranu po zemlji, Radanović je pročitao šut, ali mu se lopta izmigoljila i završila u mreži – 1:0.
I to je bilo sve vredno pomena iz prvih 45 minuta. Posle odmora crno–beli su na teren izašli motivisaniji. Ređale su se akcije šampiona kao na traci, sigurni golman Radanović je bio meta rafalne paljbe, nizali su se i prekidi, Partizan je došao do deset kornera...
Kako je vreme odmicalo činilo se da će čuvaru mreže Dvorana pripasti epitet igrača utakmice. Pokušavao je iz daljine da ga savlada Bajić, na odbijenu loptu natrčao je Vukčević, tukli su i Brnović, Boja... ali je svaki put Radanović loptu slao preko prečke. Vukčević je izmamio uzdahe gledalaca kad je topovskim udarcem pogodio rogalj.
Radanović je, ipak, poklekao i drugi put, a matirao ga je rezervista Nebojša Marinković, najproduktivniji igrač ne samo Partizana već i cele Lige. Iskoristio je otpadak posle desetog kornera i sa 10–12 metara neodbranjivo šutirao u mrežu u 85. minutu – 2:0.
Mnogo vremena je prošlo otkako su crno–beli sa travnatog tepiha u Humskoj 1 ispraćeni aplauzom kao juče, još od 21. septembra kad su u Kupu savladali Habitfarm (2:0), a kuriozitet je da je i tada Marinković neposredno po ulasku u igru zatresao mrežu. Isto je bilo i tri dana ranije kad je sa dva pogotka dotukao Vojvodinu (3:0).
Rade Jakšić

Svi uz Mirkovića

FUDBALERI Partizana su na teren istrčali u dresovima sa brojem četiri na leđima. Crno–beli su tako jasno poručili teško povređenom saigraču Zoranu Mirkoviću da su uz njega i još jednom pokazali solidarnost u ekipi koju toliko ističu.
Pre početka utakmice dresove su bacili gledaocima na istočnoj i zapadnoj tribini obzirom da zbog bojkota na jugu gotovo da nije bilo ljudi.

Rakojević: Dobro smo prošli

DVORANI su najavljivali uoči gostovanja u Humskoj da dolaze bez bele zastave, da se bore za ugled i afirmaciju. U drugom delu prvog poluvremena su uspeli da pariraju favorizovanom domaćinu.
– Nije teško komentarisati ovu utakmicu, Partizan je zasluženo pobedio. U prvom poluvremenu smo parirali protivniku, a kako se situacija razvilala u nastavku dobro smo prošli – realan je bio u oceni trener Budućnosti, Nikola Rakojević.

Reber: Trebalo je da damo još koji gol

POTVRDIO je Jirgen Reber, trener Partizana, opšti utisak da je Partizan unapredio igru.
– Zadovoljan sam utakmicom, ali trebalo je da damo još koji gol. Poveli smo u ranoj fazi meča, međutim, tečnu igru smo uspostavili tek u drugom poluvremenu. Nismo imali sreće da ranije postignemo drugi gol i uđemo u mirnu luku. Stvarali smo šanse, ali smo protiv sebe imali odličnog golmana – rekao je Reber.
Postoje, ipak, elementi kojima još nije zadovoljan.
– U prvom poluvremenu nismo bili dobro postavljeni prilikom kontri gostiju, a iz mnogo šansi postigli smo malo golova. Kad se samo setim situacije kad je Vukčević mogao glavom samo da ubaci loptu u mrežu... Žao mi je i što Boja konačno nije pogodio, a mnogo se trudio, mnogo trčao – završio je komentar Jirgen Reber.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
samo jedna stvar..nije mi jasno zasto se toliko zali Mirkovic,kaznili ga sa 20 hiljada,a on ko da milion treba da plati...pa Vujosevic je trebao onda da se obesi prosle godine Smiley
mada se pricalo da je klub placao Duletove kazne
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
samo jedna stvar..nije mi jasno zasto se toliko zali Mirkovic,kaznili ga sa 20 hiljada,a on ko da milion treba da plati...

iz principa Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
naravno da je klub platjao kazne, pa to mu je bila klauzula u ugovoru, prvo sto je trazio skoro!  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Smiley
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Izvuko se partizan, nije igrao El Grande!  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
samo jedna stvar..nije mi jasno zasto se toliko zali Mirkovic,kaznili ga sa 20 hiljada,a on ko da milion treba da plati...pa Vujosevic je trebao onda da se obesi prosle godine Smiley
Vujošević je stigao do 512 hiljada, znači da je ukupno platio milion dinara.
Mirković se buni zato što je bio izubijan na toj utakmici, a iz saveza su rekli da je jedina greška sudije što nije sudio penal za Zvezdu, ali pošto takva odluka nije uticala na konačan ishod, dobio je prelaznu ocenu. A i Mirković može da se buni, ipak je on nešto i ostavio u svojoj igračkoj karijeri.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.