2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 767 768 770 771 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 258780 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Stavio  sam tako, jer je zabranjeno reklamiranje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
pa mozes mu na pp poslati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ko je Stevan Jovetić, tinejdžer za koga Mančester nudi deset miliona evra
Voleo bih da igram sa Ronaldom i Mesijem

Na početku šampionata želja mi je bila da u maju, zajedno sa saigračima iz Partizana, optrčim počasni šampionski krug na stadionu u Humskoj, ali staze fudbalskog profesionalca su nepredvidive. Pozivi evropskih velikana, za koje istina prvo saznam iz novina gode, ali sve će biti urađeno u dogovoru sa klubom- tvrdi najbolji strelac crno-belih Stevan Jovetić, koji se u subotu našao na stranicama štampe širom sveta zbog informacije da „Mančester junajted nudi za Partizanovaog tinejdžera deset miliona evra“.

Kako reagujete na vesti da vas traže najjači klubovi Evrope?
- Na početku su takve informacije imale uticaja na mene. Koliko god sam se trudio da ne razmišljam o tome, to je bilo prisutno u mojoj podsvesti. Sada je, ipak, drugačije. Ne kažem da mi ne godi kada vidim da bi neki veliki klub voleo da pređem u njihove redove, ali moj menadžer Falji Ramadani je „na izvoru“ svega.
Sa kojim svetskim fudbalerom bi voleli da zaigrate u tandemu?
- Ima ih više. Kristijano Ronaldo je strašan. Ševčenko mi je idol odmalena. Svakako tu je i Ronaldinjo, koji sve zna o fudbalu, pa Mesi. Argentinac je sjajan igrač i za mene neće biti iznenađenje ako bude proglašen za najboljeg igrača godine.
U Partizanu tvrde da ste najbolji igrač u Evropi, rođen 1989. godine?
- Ne znam da li sam najbolji. Iz moje generacije ima nekoliko fenomenalnih fudbalera, pre svih Dos Santos iz Barselone. Imao sam prilike da igram protiv njega na nekoliko turnira i uverio sam se da je stvarno vanserijski talenat. Tu je i Bojan Krkić, koji je godinu dana mlađi od mene, a već sada je zvezda španskog fudbala.
Kako stojite sa stranim jezicima?
- U školi sam učio italijanski i engleski, ali ne mogu da kažem da ih znam. Na engleskom skoro sve razumem, ali nemam hrabrosti da pričam, jer nisam siguran da neću ispasti smešan. Svakako ću u narednom periodu uzeti časove iz italijanskog i engleskog. Dosta dobro razumem i španski, zahvaljujući serijama koje su pre nekoliko godina bile popularne.
Šta se tiče domaćeg šampionata, Jovetić ne misli da je put do titule lak.
- Na početku šampionata uspeli smo da steknemo pristojnu bodovnu prednost, ali ostalo je još mnogo da se igra. Siguran sam da će Zvezda, ali i ostali klubovi iz Superlige, pokušati da nas skinu sa liderske pozicije. Verujem, međutim, da im to neće uspeti.
U dosadašnjem toku šampionata vi ste najbolje ocenjeni fudbaler?
- Nije na meni da ocenjujem svoju igru, ali svakako mi prijaju pohvale i priznanja. Mislim da sam ove sezone dobro odigrao sve utakmice, osim one u Lučanima protiv Mladosti.
Čini se da vam je malo jedna lopta na terenu?
- Ma, ne, pravim igračima nikad ni ne fali lopta. Fudbal je kolektivna igra i, ako svako odradi svoj posao, onda sve funkcioniše kako treba.
Porede vas sa raznim fudbalerima, najčešće sa nekadašnjim asovima iz Crne Gore, Dejanom Savićevićem i Predragom Mijatovićem?
- Na prvoj utakmici na koju me je otac vodio igrali su i Mijatović i Savićević. Ne sećam se tačno koja je to utakmica bila, znam samo da je bio neki revijalni meč. Naravno, kada sam počinjao da igram fudbal imao sam san da ih jednog dana dostignem. Imao sam prilike obojicu da ih upoznam. Predrag Mijatović mi je bio prvi menadžer, ali kada je postao direktor Reala, više nije mogao da obavlja menadžerski posao. Dugo se nismo sreli, ali se čujemo za rođendane, nove godine... Dejana Savićevića sam upoznao jer sam igrao fudbal sa njegovim sinom. Sada smo češće u kontaktu jer je on predsednik crnogorskog saveza, a ja igram za reprezentaciju i mogu reći da imamo korektne odnose.
Kako se snalazite u ulozi profesionalca, s obzirom na to da još niste napunili 18 godina?
- Na početku, kada sam došao u Beograd posle osmog razreda, bilo mi je stvarno teško, najviše zbog toga što sam se odvojio od porodice. Sve je bilo lakše kada mi je stigla sestra. Sada sam se navikao na ovaj tempo života. Istina, moji drugovi još idu u školu i leti imaju tri meseca odmora, dok sam ja dobio samo 17 dana slobodno. To mi, međutim, ne smeta jer se bavim onim što volim.
Šta Stevan Jovetić radi u slobodno vreme?
- Imam vrlo malo slobodnog vremena i najčešće ga provodim sa saigračima ili kući. Sa kolegama iz Partizana često posle treninga odem na piće ili ručak, dok kod kuće vreme provodim gledajući filmove, uz igrice na kompjuteru ili slušajući muziku.
Koji film, igricu ili pesmu biste preporučili čitaocima?
- Volim film „Gol“, naročito njegov prvi deo. Igram one igrice koje se nalaze u kompjuteru, dok od muzike slušam sve što je trenutno popularno - stranu, domaću, narodnu i zabavnu. Pratim, jednostavno, ono što se najčešće vrti na TV i radiju - rekao je na kraju Stevan Jovetić.

Na treninge idem gradskim prevozom
Mladi fudbaler crno-belih, s obzirom na to da još nije punoletan, za odlaske na trening najčešće koristi gradski prevoz.
- Stan mi se nalazi blizu Sportskog centra „Teleoptik“, udaljen je tek nekoliko autobuskih stanica i nije mi problem da koristim to prevozno sredstvo. U gradskom prevozu nikada nisam imao problema. Često se desi da me putnici prepoznaju i pitaju nešto, ali sve je to dobronamerno. U poslednje vreme često me na trening povezu saigrači Darko Božović, Milovan Sikimić ili neko drugi, tako da sve manje koristim autobus. Nameravam uskoro da uzmem časove vožnje, kako bih posle 18. rođendana polagao za kola i dobio dozvolu.

Nevolje sa tabloidima
Stevan Jovetić je nedavno u jednom domaćem tabloidu dobio celu stranu, ali nije bio oduševljen onim kako je prikazan.
- Novinarka jednog lista me je zamolila da joj pošaljem fotografije i, između ostalih, sam joj poslao i slike sa priprema u Dubaiju u kojima se kupam u bazenu. U tekstu je, međutim, izašlo kako ja u slobodno vreme obilazim beogradske bazene, a posle toga odlazim na splavove. To nema nikakve veze sa istinom, jer ne znam da li sam, od kada sam stigao u Beograd, dva puta izašao uveče a da nije bila neka klupska proslava u pitanju.

Блиц
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
On ce da igra sa mesijem,jao zemljo proguni me.  Smiley 1 Smile Smile  Bojan krkic i Dosantos,15 puta su bolji od malog(koji jeste dobar fudbaler).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
proguni me.
Smile

Smile

Jovetic je bolji igrac od Dos Santosa... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Partizan se raspituje za vezistu Jermenije

Obrukali su se reprezentativci Srbije na gostovanju u Jerevanu u meču kvalifikacija za EURO 2008, dok su domaći igrači demonstrirali veoma dobar fudbal.

Upravo je jedan od zapaženijih bio Levon Pačajan, vezista Jermenije, ali ne zbog pogotka Vladimira Stojkovića u glavu u prvom poluvremenu, kada je propustio odličnu šansu da matira spskog golmana, već zbog toga što je propisno namučio Krasića i Duška Tošića.

Partijom protiv Srbije skrenuo je pažnju i trenera Partizana Miroslava Djukića, koji je posle meča pozvao trenera Ararata, bivšeg igrača Vojvodine Dušana Mijića i raspitivao se o mogućnosti da dovede Pačajana u Beograd.

Dvadesetčetvorogodišnji vezni igrač Pjunika, potvrdio je Mijić Djukićeve reči, odlično bi se uklopio u igru Partizana.

Pačajan je sa svojim klubom četiri puta uzastopno prvak Jermenije, a za nacionalni tim debitovao je 2004. godine i od tada je upisao 13 nastupa.

"Sport" prenosi da je krajem prošle sezone bio interesantan klubovima iz Bundeslige, čak je bio i na probi u jednom timu, zadovoljio je igrom, ali nije uspeo da prodje lekarske preglede zbog, navodno, lošijeg vida.

Мондо
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
ma namerno sam napisao proguni me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nisam gledao Dos Santosa.  . .Al Joveta je zmija. . .Realno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Citat
Jovetic je bolji igrac od Dos Santosa...

nadam se da se zajebavass
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Домжале - Партизан 54:71  Smile Smile Smile

Вранеш -  5 поена, 8 скокова, 1 асистенција. Поправља се.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 21:04:11 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 767 768 770 771 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.