2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 258823 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
To je ta klasa...

Једна класа је ако освојиш светско првенство за играче испод 17 година, будеш најбољи играч, у финалу разбијеш Бразилце, који су били први фаворити.

Играо је сад и на првенству света за играче испод 21 године, где је Мексико испао од Аргентине, која је и била првак на крају. Играо и био одличан.

Класа је и кад неко игра у Партизану са 18 година, али не та класа. Smile

Није то исто.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 21:43:05 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Partizan se raspituje za vezistu Jermenije
. . .bogami, dobro bi nam dosao jedan onakav. . .samo ako bi po dolasku u Beograd nastavio da pruza bar priblizno onakve role kao u reprezentaciji. . .

Домжале - Партизан 54:71  Smile Smile Smile

Вранеш -  5 поена, 8 скокова, 1 асистенција. Поправља се.  Smile
. . .samo lagano. . .nek igra prvo u kontinuitetu, pa cemo da ga hvalimo. . .

Ja sam tog malog video dva puta po deset minuta, ne znam sto se ovde na forumu dize tolika frka oko njega.
. . .ako mislis na Jovetu, onda ti moram reci da si "out of date". . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@ RojrodzerTrstri je i toliko dovoljno da proceni... nema shta, mali bi mogao da bude vrhunski scout Smile

@Sarmagedon

Teshko da ima bolju tehniku, prijem lopte, igru glavom od Jovete... mozda pas... ali opet sumnjam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
To je ta klasa...

Једна класа је ако освојиш светско првенство за играче испод 17 година, будеш најбољи играч, у финалу разбијеш Бразилце, који су били први фаворити.

Играо је сад и на првенству света за играче испод 21 године, где је Мексико испао од Аргентине, која је и била првак на крају. Играо и био одличан.

Није то исто.  Smile

Pod jedan Jovetic ima 17 godina, pod dva klasa je kad si sa 17 godina najbolji strelac a verovatno i igrac lige, kada pooosvajas sve medjunarodne omladinske turnire i budesh najbolji strelac i igrach na istima. Klasa je kada ti u Milanu cveo stadion ustane i tapse deset minuta. Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 21:46:37 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
. . .bravo, pus. . .lepo receno. . .
Smile
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Citat
@ RojrodzerTrstri je i toliko dovoljno da proceni... nema shta, mali bi mogao da bude vrhunski scout

ko ti kaze da nisam skaut ???  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u pravu si za igru glavom.... ja sam to obuhvatio zavrsnicom koju Jovetic ima fenomenalnu, mozda cak nisam video tako mladog igraca sa takvom zavrsnicom ali sto se tice ostalih stavki dosta je iza meksikanca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
u pravu si za igru glavom.... ja sam to obuhvatio zavrsnicom koju Jovetic ima fenomenalnu, mozda cak nisam video tako mladog igraca sa takvom zavrsnicom ali sto se tice ostalih stavki dosta je iza meksikanca

Mozda je iza jedino u driblingu i brzini, ali ni tu Jovetic ne oskudeva, samo je Meksikanac mnogo dobar na tim poljima.

Jovetic ima bolji prijem lopte, znaci lopta mu se lepi za nogu, sut iz daljine, blizine, skok, trzaj glavom, jaci je ficiki i u duelu, mnogo lepo prati igru, nisam video mladjeg igraca, a da bolje shvata igru... i jos plus ima odlicno dodavanje.

. . .bravo, pus. . .lepo receno. . .
 Smile

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
To je ta klasa...

Није то исто.  Smile

Pod jedan Jovetic ima 17 godina, pod dva klasa je kad si sa 17 godina najbolji strelac a verovatno i igrac lige, kada pooosvajas sve medjunarodne omladinske turnire i budesh najbolji strelac i igrach na istima. Klasa je kada ti u Milanu cveo stadion ustane i tapse deset minuta. Smile

Дечко је 1989. годиште. Значи има или ће убрзо имати 18 година.

Кажеш освајао је разне пријатељске турнире, полу-турнире и ко зна шта већ.

Ђовани дос Сантос је освојио светско првенство за играче узраста испод 17 година.

Нисам ја њега прогласио новом звездом светског фудбала, већ неко ко је мало стручнији од мене.

Даље, дечко је прошао Барсину школу, која је могу слободно рећи уз сво поштовање према Ајаксу. последњих година најбољу у Европи. Да ли су овојили више турнира, не знам, али знам да су из ње изашли Пујол, Ћави, Габри, Валдез, Иниеста, Меси, Фабрегас. Е одатле долази дос Сантос. Одатле долази и Бојан Кркић. Одатле је такође још један од највећих талената, Фран Мерида, кога је Арсенал као и Фабрегаса, мазнуо Барси, која није могла да потпише професионални уговор са њим јер није пунолетан, што је према шпанским законима услов за потписивање уговора.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 22:15:28 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

To je ta klasa...

Није то исто.  Smile

Sad opet preterujes...Pancev je sa 18 bio prvi strelac onakve lige, Mrkela je sa 17 jebao keve na terenu, Mance i Millko su bili extra talenti, Prosinecki u Joveticevom uzrastu najbolji igrac sveta...ima Jovetic jos mnogo da se dokazuje....problem je sto ga sad svi velicaju jer se od Dekija Stankovica u nasoj ligi nije pojaviio mlad igrac koji moze dobro da odigra u kontinuitetu. Vreme je na strani Jovetica, videcemo da li ce biti igrac.
Kad je njemu aplaudirao stadion u Milanu?
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.