2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 701 702 704 705 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 261182 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
NISAM LJUT NA "GROBARE" !

Nenad Bjeković: Razumem navijače što su me terali iz kluba, jer u kakvoj državi živimo, sve mogu da shvatim, pa i njih. Jedino me je pogađalo što su toliko vređali mog sina

Bivši fudbaler, trener i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković kaže za Press da shvata navijače crno-belih, koji su ga žestoko vređali u poslednje dve godine! Čuveni "crni bik", koji je posle 30 godina napustio Humsku, tvrdi da su ga mnogo više bolele uvrede koje su svojevremeno upućivane njegovom sinu Nenadu Bjekoviću mlađem! Ipak, uprkos tome nije hteo da dozvoli da mu dete zaigra za Crvenu zvezdu, koja mu je poslala otvorenu ponudu za njega!

- Tokom ovih 30 godina koje sam proveo u Partizanu, bilo je svega i svačega, ali ništa ne bih promenio, niti se zbog bilo čega kajem. Radio sam svim srcem za klub, Partizan mi je uvek bio ispred svega, a što se sukoba sa navijačima tiče, uopšte me to nije pogađalo. Kakva nam je država, u neku ruku ih i razumem - objašnjava je Bjeković.

Odmor na prvom mestu

Bjeković tvrdi da još nije odlučio šta će da radi ubuduće, niti je o tome ozbiljnije razmišljao. On dodaje da ne zna ni da li će doći na večiti derbi u subotu.

- Nisam još razmišljao o tome čime ću se baviti. Planiram da se odmaram neko vreme. Ne znam ni da li ću doći na derbi. Ja sam još ranije rekao da više neću gledati uživo mečeve sa Zvezdom. Priznajem da postoji mogućnost da promenim tu svoju odluku, ali vrlo mala - rekao je Bjeković.

Čovek koji je obeležio polovinu Partizanove istorije tvrdi da su ga navijači povredili samo onda kada su vređali njegovog sina. Bjeković junior bio je na meti "grobara", koji su smatrali da je dobio šansu u crno-belom dresu samo zato što mu je otac sportski direktor kluba.

- Veoma teško mi je pao odnos navijača prema mom sinu. Ipak, i da sada moram da odlučim, opet bih ga doveo u Partizan, jer u ovoj zemlji nije bilo drugog kluba za koji je on mogao da igra. Pa, Ljupko Petrović, tadašnji trener Zvezde, molio me je da ga pustim kod njega! Rekao sam mu da bih ja pre otišao na giljotinu nego što bih pustio dete u Zvezdu! - ističe Bjeković.

Uprkos tome što je decenijama ratovao sa crveno-belima, što na terenu, što verbalno, Bjeković priznaje da je Partizanu potrebna velika Zvezda. Ipak, ističe da mu i danas smeta što neki žele ljudi da održe Zvezdinu veličinu upropašćavajući Partizan.

Fakti

* Nenad Bjeković proveo je 17 godina na mestu sportskog direktora Partizana

* Pored Partizana, Bjeković je igrao samo još za dva kluba - Proleter i Nicu

* Za Partizan, Bjeković je odigrao 379 utakmica i postigao 191 gol, a za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je 22 puta i četiri puta bio strelac

- Jesam ratovao sa Zvezdom, to je sto odsto tačno, ali samo zato jer sam tako doživljavao ono što se dešavalo. Znam da je već izlizana ona fraza "bez velike Zvezde nema velikog Partizana", ali to je istina i nemam ja ništa protiv toga. Neka bude Zvezda velika, ali ne tako što će se rušiti Partizan. A to se radi! Isto bih govorio i da je obrnut slučaj. Ne može se veličina Partizana graditi urušavanjem Zvezde - kaže Bjeković.

Dolazak Nenada Bjekovića na funkciju sportskog direktora Partizana gotovo se poklopio sa najvećim uspehom u istoriji Crvene zvezde. Mnogi su mislili da će posle trijumfa crveno-belih u Kupu evropskih šampiona u Beogradu ostati samo jedan veliki klub.

- Pre 15 godina Zvezda je zaista bila daleko ispred Partizana, ali mi se nismo predavali. Dodavali smo gas, Zvezda je usporavala i uspeli smo da je prestignemo. Možda se neko neće složiti, ali u poslednjih 15 godina Partizan je u svemu bio ispred Zvezde! - rekao je Bjeković.

Прес
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 22:17:37 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ако ме је нешто нервирало, то су биле његове крајње небулозне, тендециозне и параноичне изјаве које је (јако често) давао... Па полемике са разним људима (и то, да се разумемо, кад је владала велика "љубав" између дотичног и "гробара")...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Zao mi ovog Bjekovica, sto ga je povuklo ono djubre od Zeca sa sobom. . .nekada je bio ljubimac Grobara. . .

"Kao igrac sto si dao, prokocko si jer si krao Bjeko lopove. . ."

@Dulisha, veruj da te izjave nisu bile paraonicne. .i Jesica su terali u ludnicu pa se ispostavilo da je bio upravu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Јеби га, да се јавно дистанцирао од Зеке лопова, можда би било нешто од њега.  Smile

Да је велики Гробар - јесте.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 22:32:36 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Partizan "odradio" Rad

Crno-beli nastavljaju u istom ritmu svoj pohod ka trofejima, a večeras su to izveli u dosta izmenjenom sastavu. Naime, trener Đukić rešio je da odmori par standardnih prvotimaca, jer u subotu sledi večiti derbi, a postoji uvek mogućnost povrede (eto, povredio se Stjepanović i pod velikim je znakom pitanja za derbi) ili kartona...

I tako "šareni sastav" Partizana, ako se to uopšte može reći, jer kako Đukić reče na pres konferenciji posle meča, Partizan ima 22 prvotimca koji su ravnopravni, i u rotaciji koju planira svi će naći svoje mesto i minutažu. Ovaj sastav večeras, to je i dokazao i maksimalno ozbiljnim pristupom meču ostvario "rutinsku" pobedu. Da ne bi povrede Stjepanovića, i na kraju meča Juce (osetio bol u zadnjoj loži), pobeda bi imala pravi ukus, ovako ostade u nama malo gorčine i zabrinutosti...

U svakom slučaju treba čestitati i momcima sa Banjice, jer su došli na stadion Partizana da igraju fudbal i nisu se zatvorili, kao 90% ekipa koje dođu na naš stadion. Zbog toga, bili smo u prilici da gledamo sasvim dobar meč dva lidera na svojim tabelama - Rad u drugoj i Partizan u prvoj ligi.

Gol Jovetića u ranoj fazi meča odredio je kasniji tok meča, jer su crno-beli tim pogotkom otvorili goste na vreme i onda je mnogo lakše igrati. Na samom početku drugog poluvremena i Lazetić je na vreme duplirao prednost na odličan pas Veselinovića, a onda je usledio gol Rada i očekivalo se da će postati mnogo uzbudljivije.

Međutim, posle samo 2 minuta, opravdano dosuđeni penal u prvom pokušaju Juci brani golman Čanović, ali lopta se vraća prema Juci i to je prvenac brazilca u dresu Partizana.
Tačku na i stavio je Veselinović, primivši izvanredan pas od skoro 30 metara Mitrovića na grudi i onda rutinirano "vratio" golmana, poslavši loptu u nezaštićeni deo gola.

Kada bismo želeli da opišemo igru crno-belih ukratko - to je na nivou onoga što "Valjak" pruža ove sezone, ni manje, ni više...
Rad, sasvim korektan, otvoren, ali sa nekoliko grešaka u zadnjoj liniji, što je otvorilo mogućnost crno-belima da to materijalizuju.

Partizan nastavlja takmičenje u Lav kupu Srbije, a sada su sve misli usmerene ka suboti, i velikom derbiju...

Posle meča održana je pres konferencija, a o meču su svoja zapažanja izneli treneri Dragan Kecman i Miroslav Đukić.

ФК Партизан
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Djukić: Na dobrom smo putu

Trener Partizana Miroslav Djukić nakon meča istakao je da su crno-beli na dobrom putu i da je ovaj duel pokazao da njegov tim ima dosta kvalitetnih igrača.

"Pokazali smo da imamo ne 11, već 24 igrača, što je jako bitno jer jedni druge teraju na još bolji rad. Želeo bih da čestititam i fudbalerima Rada koji nisu došli da se brane, kao većina ekipa u Humskoj", rekao je Djukić.

On je tokom meča napravio neobičan potez, jer je Brazilca Žuku uveo kao rezervu, a potom ga je zamenio Srdjom Kneževićem.

"Žuka je osetio zatezanje u zadnjoj loži i nisam želeo da rizikujem pred večiti derbi. Što se tiče ostalih igrača, Ivan Obradović i dalje ne trenira i neće ga biti u derbiju, a Slavena Stjepanovića zamenio sam zbog povrede skočnog zgoba", objasnio je trener Partizana.

Strateg Rada Dragan Kecman rekao je da je Partizan pokazao da je kvalitetniji tim i da su neke greške njegovih igrača dovele do visokog poraza.

"Nismo ni očekivali da možemo da napravimo neki veliki rezultat, ali nismo ni očekivali visok poraz. Došli smo da odigramo što kvalitetnije i pojedinim trenucima smo to i činili", istakao je Kecman.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Recenica-sve mogu da shvatim pa i njih   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Azubuike considering Euro option

British and Golden State Warriors forward - Kelenna Azubuike (196-G/F-83, college: Kentucky) is considering several offers from top European clubs.
London born Azubuike is still in the Final training camps of the Warriors but the lack of playing minutes in the NBA may drive him back to the continent for the first time.after successful career in the Kentucky Wildcats and and in the D-League with the Fort Worth Flyers he played 41 games for the Warriors last season avregeing 7.1ppg, 2.3rpg.
According to his agant in the States,Azubuike has two offers from Euroleague teams - Israeli Champions Maccabi Tel-Aviv and Serbian Champions Partizan Belgrade.

Izvor

---------------------------------------------------------------------------

Kelenna Azubuike,...da vidimo sta zna za slucaj da dodje

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile Ne brz preterano. . .Slab odraz,dobar sut. . . Izgleda da je solidan u odbrani. . .i izgleda da ima mozga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K800i
A zar nama ne treba prvenstveno "petica"!?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 701 702 704 705 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.