2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 399890 puta)
Svakodnevni prolaznik

Javier ernesto CHE Guevara

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 5200
pa ne pisu nishta u novinama zbog toga verovatno.Mozda kad napisu neko ime pojavi se neki financiski bolji klub i ga pokupi primer ovog portugalca koji je presho u ukrajinu.
IP sačuvana
social share
Sunce koje przi, ko da kaze da izdrzim,
vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti,
Po Beogradskom asfaltu te legende nastaju,
ne cvetaju k'o tikve dok u najbolje ne stasaju,
Kroz pukotine nikle u svakom gradskom naselju,
do zvezda su se digle ali pamte sve odakle su,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Volim Partizan-Grobari Skopje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung S5600
Volim Partizan-Grobari Skopje Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ZA POJAČANJA 2.000.000 €

Predsednik Partizana Tomislav Karadžić objavio budžet za pojačanje i najavio da će 40 odsto od tih para biti potrošeno na jednog igrača

Partizan će ovog leta potrošiti najmanje dva miliona evra na pojačanja, a čak 40 odsto tog novca otići će na dovođenje jednog igrača! Predsednik crno-belih Tomislav Karadžić posle jučerašnje sednice Upravnog odbora nije želeo da otkrije koliki je budžet kluba za angažovanje novih igrača, ali je istakao da će on biti znatno veći od prošlogodišnjeg, koji je iznosio 1,2 miliona evra!

...............................................
Dijara ostaje u Partizanu

Lamine Dijara ostaje u Partizanu! Čelnici crno-belih i menadžer senegalskog golgetera dogovorili su se da najbolji strelac produži ugovor sa klubom iz Humske za još 12 meseci, s tim da mu primanja budu povećana!

- Dogovorili smo o svemu i Dijara će predvoditi napad Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Odlučeno je da potpiše novi ugovor, a ljudi iz Partizana složili su se da mu povećaju primanja - objasnio je Dijarin menadžer Zoran Stojadinović.
........................................................

- Sportski direktor Ivan Tomić na sednici UO izneo je kompletan spisak eventualnih pojačanja. Razgovarali smo o tome koliko nam je novca potrebno za to i zaključili da je finansijska konstrukcija zatvorena, tako da smo Tomiću dali zeleno svetlo da nastavi pregovore. Naravno, spisak pojačanja zasad će ostati tajna, jer su moguće promene. Što se budžeta tiče, on je još podložan promenama, ali će svakako biti znatno veći nego u prethodne dve godine. Takođe, moguće je da će oko 40 odsto budžeta otići na jedan od mogućih transfera - rekao je Karadžić.

Partizan je, nakon jučerašnje sednice UO, bar privremeno ostao i bez dosadašnjeg generalnog sekretara Gordana Petrića.

On je podneo ostavku, ali je Karadžić najavio da će mu biti ponuđeno mesto potpredsednika UO. Predsednik crno-belih rekao je da će i Zoranu Bati Mirkoviću biti ponuđena neka funkcija u klubu.

...................................................
Tomić: Alveš ne dolazi

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić izjavio je juče da nema izgleda za dolazak Brazilca Andrea Alveša iz mađarskog Kapošvara. Tomić je, s druge strane, potvrdio da je juče razgovarao sa finansijerom Hajduka iz Kule Nikolom Džombom o transferu Ljubomira Fejse.

- Što se Alveša tiče, ništa još nije gotovo, ali, kako stvari sada stoje, od toga nema ništa. Sa Džombom sam razgovarao, ali ništa nije dogovoreno, pregovori još traju - rekao je Tomić.
........................................................................................

- Petrićeva ostavka na mesto generalnog sekretara aktivirana je, a njemu je ponuđeno mesto potpredsednika UO. On će odluku o toj ponudi doneti za nedelju dana, kad se vrati sa odmora. Za vršioca dužnosti generalnog sekretara postavljen je Darko Grubor, dosadašnji Petrićev pomoćnik. Mi ćemo u narednom periodu uputiti poziv i Zoranu Mirkoviću da se uključi u rad kluba, a planiramo da dovedemo stručnjake za finansije i marketing - rekao je Karadžić, i dodao da je UO Partizana odbio ostavku potpredsednika Dragoljuba Vukadinovića.

Predsednik Partizana i juče je izjavio da od njegovog prelaska u FSS nema ništa.

- Nemam nameru da idem iz kluba. I mene i Partizan zanima buduća fizionomija FSS-a i na to ćemo uticati koliko se od nas bude tražilo, ali definitivno ostajem u Humskoj - zaključio je Karadžić.

Predsednik Partizana pružio je i bezrezervnu podršku selektoru Srbije Miroslavu Đukiću.

Press
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Зна ли се на кога иде тих 40% ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Зна ли се на кога иде тих 40% ?

Питај Џонија или Диаса или ПуС-а или ..........
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kakvi smo mi debili necemo da dovedemo ovog brazilca  Smile Smile ](*,)ma bio bi on sjajan tandem sa diarom na kraju ce nam u spicu igrati stjepanovic ili cadikovski ja neznam sto sere tomic jeba ih Fejsa zajedno sa dzombom ludim bog zna sta je dzomba sve potpisao ima li taj fudbaler pravo da igra na medjunarodnoj sceni Smile Smile kakav stankovic kakvi bakraci felipe je 3 puta bolji od njega a ako vec dovodimo zadnjeg veznog neka dovede onog talenta sto se otimamo sa ciganima za njega  Smile Smile Smile Smile
Bosancic je pet puta bolji od jebenog Fejse a budzet nam je sraman 2 miliona to sto smo prosle godine napravili sjajan posao ove godine tesko da cemo uspeti ako smo planirali da se plasiramo u ligi sampiona moralibi da imamo budzet makar 6-8 miliona  no jebes to Smile Smile Smile kad smo stipse najbolje resenje u skladu sa budzetom je da dovedemo Sava Milosevica,Sasu Ilica i onog stopera kamerunca braco grobari izvinjavam se na ovom smor postu al sam bar napisao u kratkim crtama sta mislim a smatram da svakoi grobar se slaze samnom
« Poslednja izmena: 05. Jun 2008, 15:24:19 od Pas koji laje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Stevanovic sutra potpisuje..

Citat
Kakvi smo mi debili necemo da dovedemo ovog brazilca    ](*,)ma bio bi on sjajan tandem sa diarom

A ti si nekada gledao tog Brazilca pa znas kakav je igrac i kakav bi bio u tandemu sa Diarom? Smile

Citat
kakav stankovic kakvi bakraci

Ne, ozbiljno, kakav Stankovic? Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Stevanović novi desni bek Partizana

Šampion Srbije rešio je jedan od tri goruća problema. Za zadnjim veznim i napadačem se još traga, ali je Partizan pronašao rešenje za poziciju desnog beka.

Iako je do početka prelaznog roka ostalo još mnogo, Ivan Stevanović je već postao stanovnik Humske 1. Nekadašnji igrač čačanskog Borca, doskora i OFK Beograda, trebalo bi da zauzme mesto uz desnu aut-liniju u timu Slaviše Jokanovića.

Problem na toj poziciji nastao je još zimus, odlaskom Antonija Rukavine, a nedavno i Nemanje Rnića, dok alternativna rešenja u vidu Maletića, Kneževića i Jovanovića nisu zadovoljila trenera Partizana.

Stevanović se "obećao" crno-belima na četiri godine.

"Drago mi je što sam došao. Presudile su sportske ambicije, jer sam imao ponuda iz inostranstva koje su finansijski bile znatno bolje. Odlučio sam se za Partizan jer verujem da može da napravi iskorak ka Ligi šampiona", rekao je Stevanović na promociji u Humskoj 1.

Donedavno se sa "romantičarima" borio za opstanak u Superligi Srbije, a sledeću zvaničnu utakmicu verovatno će odigrati u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje.

Ipak, Stevanović ne misli da je to velika razlika.

"I OFK Beograd je veliki klub. Ranije smo se borili za vrh tabele, a ova kriza je trenutna. Ne osećam razliku. Znam da sve zavisi od mene i siguran sam da ću opravdati očekivanja, pogotovo što mi odgovara ofanzivni stil igre Partizana", zaključio je Stevanović.

Rođen je 24. juna 1983. godine u Čačku. Za mladu reprezentaciju nastupio je osam puta, a za najbolju selekciju Srbije debitovao je u poslednjoj utakmici kvalifikacija za EURO 2008, protiv Kazahstana.

Мондо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Stevanovic sutra potpisuje..

Citat
Kakvi smo mi debili necemo da dovedemo ovog brazilca    ](*,)ma bio bi on sjajan tandem sa diarom

A ti si nekada gledao tog Brazilca pa znas kakav je igrac i kakav bi bio u tandemu sa Diarom? Smile

Citat
kakav stankovic kakvi bakraci

Ne, ozbiljno, kakav Stankovic? Smile

Mislio sam na Stevanovica izvinavam se lapsuz Smile Smile Smile Smile
gledao sam klipove sa  brazilcom na net-u sa nasim budzetom nemozemo naci boljeg spica  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.