2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 639 640 642 643 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400010 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile Smile Smile za Jovetu

Smile Smile Smile za nase kosarkase sjajne   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Partizan poveo 1-0

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 93:73 (26:15, 25:25, 24:16, 18:17), u prvoj utakmici polufinala plej-pfa Svislajon Superlige i tako poveli sa 1:0. Najefikasniji u timu Duška Vujoševića prema očekivanjima bio je Nikola Peković sa 26 poena. Uroš Tripković dodao je 18, a Milenko Tepić 13. Sa druge strane, centar Zvezde Marko Lekić postigao je 13, a Stiven Marković i Mirko Kovač po 11 poena. Druga utakmica serije na programu je u petak, a u finale će ekipa koja prva stigne do dve pobede.

Partizan je, kao što se i očekivalo, došao do pobede bez mnogo poteškoća. „Crno-beli“ su ponovo dominirali u reketu (36 skokova Partizan, 20 Zvezda), a pored toga bili su znatno bolji i u šutu za dva (64 procenata naspram svega 35 Zvezde). Partizan je u prvoj deonici 'izgubio' Novicu Veličkovića koji se zbog povrede skočnog zgloba nije vraćao više u igru, ali je i na drugoj strani bilo evidentno da Tadija Dragićević igra nedovoljno oporavljen.

Zvezda je dobro otvorila utakmicu, ali je nakon toga proradio Uroš Tripković koji je sa osam poena u prvoj deonici done prednost svom timu. Na to se nadovezao i Nikola Peković, i „crno-beli“ su posle deset minuta imali plus 11 (26:15).

Početkom druge deonice razlika „domaćina“ porasla je i na 19 razlike (36:17), ali je Zvezda na poluvremenu uspela da smanji na podnošljivih 11 poena deficita (51:40). Partizan je u prvih 20 minuta fantastično šutirao. „Crno-beli“ su pogodili pet od deset trojki, a uz to su šutirali i sjajnih 15 od 19 za dva.

Na startu drugog poluvremena Zvezda je uz dobru igru Lekića i Kuka uspela da smanji na samo šest poena (58:52), ali Partizan tada pravi seriju 11-2 i ponnovo dolazi do osetne prednosti (69:54). Nikola Peković i Uroš Tripković najzalužniji su za tu seriju. Centar Partizana izuzetno dobro je koristio svoju dominaciju pod košem, i činjenicu da sudije sve manje sviraju tri sekunde u reketu.

Pred početak poslednje deonice bilo je 75:56, a pobednik je i definitivno rešen na startu poslednjeg perioda. Zvezda od 30. do 35. minuta nije postigla nijedan koš, Partizan je to iskoristio, i podigao razliku na velikig plus 24 (80:56). Do kraja više nije bilo uzbuđenja i Partizan će u petak imati prvu priliku da obezbedi finale plej-ofa.

U drugom polufinalu sastaju se FMP i Hemofarm.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung S5600
ovom tekmom smo pokazali kolika je razlika izmedju nas i njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Naravno da nismo, razlika je neuporedivo veca. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ovo nema nikakve veze sa ovom temom. Ovo je za temu Fiorentina ili Kalco. Cist off.

Partizan - topovska hrana 93:73

Uzmi Dule 7. titulu.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 22:00:52 od snajperista1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Opet razvaljena mahala.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung S5600
Naravno da nismo, razlika je neuporedivo veca. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Шта се примате. Зар је неко очекивао нешто друго ???   Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Partizan je ostvario jos jednu superiornu pobedu.
Igra nije bila toliko dobra, ali nam je pomogao dobar sut igraca Sledece Sezone.
Po meni je Tepic odigrao veoma iskusno i mozda bio i igrac utakmice.
Jedino sto me zabrinjava je ponasanje Vujosevica prema Djurkovicu koga je oterao u svlacionicu zbog jednog pogresnog dodavanja. Zamislite kakvo ce samopouzdanje imati ovaj mladi reprezentativac koji je veliki potencijal.
Mislim da se ponavlja slucaj Luke Bogdanovic koga je Vujosevic unistio i stvorio plasljivog igraca jer ga je za svaku gresku menjao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Partizan je ostvario jos jednu superiornu pobedu.
Igra nije bila toliko dobra, ali nam je pomogao dobar sut igraca Sledece Sezone.
Po meni je Tepic odigrao veoma iskusno i mozda bio i igrac utakmice.
Jedino sto me zabrinjava je ponasanje Vujosevica prema Djurkovicu koga je oterao u svlacionicu zbog jednog pogresnog dodavanja. Zamislite kakvo ce samopouzdanje imati ovaj mladi reprezentativac koji je veliki potencijal.
Mislim da se ponavlja slucaj Luke Bogdanovic koga je Vujosevic unistio i stvorio plasljivog igraca jer ga je za svaku gresku menjao.
Mislim da Luka Bogdanovic nije mogao vise, sta je on imao osim shuta? Mislim da je Gospodin 007 video da je luka limitiran i da je zadnju polusezonu odustao od njega, videvsi da nema napretka kod njega. Dobar je on momak, i ok igrac, taman tamo gde je za Francusku Ligu ili tako neki omanji spanski ili italijanski (iako su i oni pukli svi sem siene) klub. A Djurkovic, ne znam, mislim da ga nije poslao na klupu bas sam gledao na prenosu i cini mi se da nije prosao...a mozda i gresim. Ma ima svako svoje mane i kvalitete, ja licno podrzavam Duleta i mislim da dobro radi i da to slanje u svlacionicu kod drcnih igraca zeljnih dokazivanja, moze imati jako dobrog uticaja.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 639 640 642 643 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.